FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SIR
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 11:42

nekad^navijac je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Danas nije bilo treninga na Tusnju, boga pitaj sta ce sutra bit ili veceras.
Slobodan dan su imali jučer ;)
Sto to :?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 mar 2012, 11:59

SIR druzee ja nisam pesimista nego sam uvjek bio optimista ali me nerviraju ovi novinari strasnoo, mi cemo sigurnoo ostat u ligi i bit medju 6-7 ekipa sigurnooo na proljece.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 12:03

fukara87 je napisao/la:SIR druzee ja nisam pesimista nego sam uvjek bio optimista ali me nerviraju ovi novinari strasnoo, mi cemo sigurnoo ostat u ligi i bit medju 6-7 ekipa sigurnooo na proljece.
Znam moj drug koga ne nerviraju iskreno, pa normalno da ce te ostati ja sam odmah rekao tako..Ipak ste vi klub sa tradicijom iz bivse Juge. ;)
Opusteno samo ja cesto budem u Tuzli i fin vam je grad pravo nema sta i ljudi su fini ma sve.pozz. :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 mar 2012, 12:11

Svaka cast Vojvodicu :!:

Moram reći samo jednu stvar, na klupi Slobode sam ostao isključivo radi mojih igrača i navijača. Bilo bi kukavički od mene da sam ih ostavio na cjedilu pet dana prije prvenstva i derbi susreta sa Sarajevom. Ljubav Darka Vojvodića prema igračima i klubu je velika, nisam Slobodu ostavljao ni kao igrač, a neću sada ni kao trener, iako sam finansijski imao puno bolje ponude
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 mar 2012, 13:45

Na pitanje, hoće li Sloboda do subote izmiriti obeveze koje ima prema Savezu (oko 140.000 KM), Zahirović je odgovorio:

- Sigurno ćemo igrati utakmicu. Dužni smo Savezu, ali oni nama duguju mnogo više, oko 209.000 maraka. U naredna dva dana dogovorit ćemo kako da prevaziđemo ovaj problem!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 mar 2012, 13:48

Kako doznajemo, Sloboda je Savezu ponovo uputila zahtjev za izmirenje duga po odluci Arbitražnog suda (109.000 eura), te se očekuje da bi moglo doći do “prebijanja” dugova. Najavljen je dolazak Stefana Gavarića i Damira Smajlovića na pregovore o prolongiranju dugova.

- I njima i nama je u interesu da se dogovorimo i da Sloboda starta u proljetni dio prvenstva. Ukoliko se to ne desi, pa klub bude suspendovan, teško da će oni dobiti svoje pare, a Sloboda bi mogla doživjeti teške posljedice – rekao je neimenovani predstavnik Slobode. (sn)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 06 mar 2012, 15:48

SIR je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Danas nije bilo treninga na Tusnju, boga pitaj sta ce sutra bit ili veceras.
Pa ja mislim da nekad smiju imati slobodan dan nakon "priprema" koje su odradili u Tuzli. Do sad su vecinom trcali, sad ce na terenu se podjeliti u ekipe, malo taktike razradjivati i tako to ;)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 06 mar 2012, 16:21

SIR je napisao/la:
**** te bog jarane pa jesil ti cist s mozgom ? pa svaku objavu moras komentarisat
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 06 mar 2012, 19:10

SIR je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
**** te bog jarane pa jesil ti cist s mozgom ? pa svaku objavu moras komentarisat
Vidi da je dosao na forum nema ni 10 dana i ima vec 300 postova, spamer pa hajd ;)

P.S. Zabranjeno konzumiranje foruma mladjima od 12 godina ;)
Fk Sloboda
Okk Sloboda

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 06 mar 2012, 19:15

Juce vjerovatno nijedna PL ekipa nije trenirala jer je morala poslat svoj kompletan strucni stab na licenciranje za predspojecu polusezonu, raspitajte se malo pa donosite zakljucke !
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 06 mar 2012, 20:32

SIR je napisao/la:
nekad^navijac je napisao/la: Sto to :?
Vidi da je dosao na forum nema ni 10 dana i ima vec 300 postova, spamer pa hajd ;)

P.S. Zabranjeno konzumiranje foruma mladjima od 12 godina ;)
Ma ne zna se sta je gore sto je ulizica ili sto smara...
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 mar 2012, 23:00

Zna li se termin utakmice?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 07 mar 2012, 10:45

Sarajlijc@ je napisao/la:Zna li se termin utakmice?
Zbog TV prijenosa: Utakmica Sloboda - Sarajevo umjesto u subotu igra se dan kasnije?

Utakmica prvog kola nastavka Premijer lige BiH između Slobode i Sarajeva, umjesto u subotu, vjerovatno će se igrati u nedjelju, potvrđeno nam je u FK Sloboda.

Naime, ranije zakazani termin ove utakmice je 10. mart (subota) u 14. 30 sati.

Međutim početkom sedmice na adresu Slobode je stigao zahtjev sistema „Moja TV“, koji derbi 16. kola želi u direknom TV prijenosu ponuditi svojim gledateljima.

Predstavnici tuzlanskog kluba su načelno pristali na ponudu koja im garantuje materijalnu nadoknadu i marketinški prostor, a za konačni dogovor i pomjerenje utakmice za nedjelju u 14.30 h, kao termin interesantan realizatoru prijenosa, potrebna je još saglasnost FK Sarajevo.

Do kraja dana bi se trebalo znati da li gosti pristaju na pomjeranje termina utakmice.

Jedan Tuzlanski portal prenosi ovako, sad se nista ne zna, ko pije a ko plaća :roll: Znat će se do kraja dana kako sarajlice odluče ;)
Fk Sloboda
Okk Sloboda

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 10:50

Zbog TV prijenosa: Utakmica Sloboda - Sarajevo umjesto u subotu igra se dan kasnije?

Utakmica prvog kola nastavka Premijer lige BiH između Slobode i Sarajeva, umjesto u subotu, vjerovatno će se igrati u nedjelju, potvrđeno nam je u FK Sloboda.

Međutim početkom sedmice na adresu Slobode je stigao zahtjev sistema „Moja TV“, koji derbi 16. kola želi u direknom TV prijenosu ponuditi svojim gledateljima.

Predstavnici tuzlanskog kluba su načelno pristali na ponudu koja im garantuje materijalnu nadoknadu i marketinški prostor, a za konačni dogovor i pomjerenje utakmice za nedjelju u 14.30 h, kao termin interesantan realizatoru prijenosa, potrebna je još saglasnost FK Sarajevo.

Do kraja dana bi se trebalo znati da li gosti pristaju na pomjeranje termina utakmice.

Jedan Tuzlanski portal prenosi ovako, sad se nista ne zna, ko pije a ko plaća :roll: Znat će se do kraja dana kako sarajlice odluče ;)
Ubrzo cemo mi odluciti nebrini te vi Fukare male drage :D

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 07 mar 2012, 11:07

SIR je napisao/la:

Ubrzo cemo mi odluciti nebrini te vi Fukare male drage :D
Slusaj djecak, o.d.j.e.b.i. s ove teme jesi cuo :?: Nemas sta traziti ovdje, idi na temu FK Sarajevo i tamo spamaj do mile volje ;) Mada vidim i kad udjem na ovaj forum svaki zadnji post je od tebe na svakoj temi, na svakom klubu, zato ne pisi dzaba ovdje da nebi bananu dobio !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 mar 2012, 12:15

Et sad u nedjelju mec,hebem ti nedjelju,sta imaju bezze pomjerati termin :evil:

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 07 mar 2012, 12:18

harry_90 je napisao/la:Et sad u nedjelju mec,hebem ti nedjelju,sta imaju bezze pomjerati termin :evil:

pitanje je hoće li biti i u nedjelju

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 07 mar 2012, 12:20

seven je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Et sad u nedjelju mec,hebem ti nedjelju,sta imaju bezze pomjerati termin :evil:

pitanje je hoće li biti i u nedjelju
pitanje je hoce li biti utakmice ikako !? :?
1947!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 mar 2012, 12:23

Zvanična prezentacija FK Sarajevo
about an hour ago
Utakmica FK Sloboda - FK Sarajevo se igra na stadionu Tušanj u Tuzli u nedjelju, 11.03.2012. godine sa početkom u 14:30 sati uz direktan prenos na MojaTV.

Eto ga, vjerovatno ce biti neki stream pa cemo vam prosljediti (posto ima navijaca koji ne mogu na stadion doci)

PS sto ne bi bilo :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 12:24

Evo da nebi bilo kakvih problema vidim u jednom gornjem komentaru da''****'' sa vase teme nije problem samo sam se odnosio prema vama fer i korektno, ali vidim da ovdje ima svega osim normalnih ljudi pozz. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.