Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Head
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Head » 15 maj 2015, 20:08

Cartman je napisao/la:Od ovog trenutka je Zeljo apsolutni favorit: http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-sa ... ulu/162134

Slaba u vas ta matura. Jedna vecer. U nas 3 sedmice traje. :kafa:

http://en.wikipedia.org/wiki/Russefeiring

Zato sam bio fasovao upalu oka, zuba, grla i paklenu prehladu nakon toga. :salut:
:nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nedam: :nedam: :nedam: :nedam: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 maj 2015, 20:09

Goalgetter je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Pa eto niste ni vi puno manje. :D Gdje ste isli za Spring Break?
Blizu Antalije se odrzavao Spring Break. Europski je u Hrvatskoj inace svake godine, ali ovaj organizuju Njemci i Austrijanci, samo za njihove apsolvente.

To jeste :D . Ti si imao srecu da i u Americi ''probas'' teren. :P
God bless the USA. :salut: I ti ces uskoro znam. :D

Ali opet meni nekako najbolje ovdje, mada je preskupo za alkohol generalno. Danas vidim jedan lik postavio na facebook, neko mjesto u Oslu uzima 150 kruna za pola litra nekakvog "specijalnog" piva. Dodje skoro 40 maraka. :damn: To je ekstremno, ali i ovako inace je previse. To mi jedino ne valja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 maj 2015, 20:12

Cartman je napisao/la:Od ovog trenutka je Zeljo apsolutni favorit: http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-sa ... ulu/162134

Slaba u vas ta matura. Jedna vecer. U nas 3 sedmice traje. :kafa:

http://en.wikipedia.org/wiki/Russefeiring

Zato sam bio fasovao upalu oka, zuba, grla i paklenu prehladu nakon toga. :salut:
Meni svako ljeto ko spring break zadnjih 5-6 godina kuknjava :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 maj 2015, 20:48

Šta radite lelemudani, moglo bi se i zapit veceras. :mrgreen:

Poseban pozdrav za sekretara udruzenja i za šuru. :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 maj 2015, 20:55

e moj Cartmane jedno naše veče vrijedi više nego 10 vaših... šta vi zapadnjci znate šta je provod i zabava...
evo nek potvrde Virtu, Legenda, Ljevak, Trib, Alen, Duke, Heller....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 maj 2015, 21:01

DANTES je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Bado jel dolazis sutra na maturu ? :P

A ti Malice nemoj da se napijes :kafa:

@Dantes posaljem ti kad me prođe ova guzva sa rostiljima, maturom i ispitima. Nemam vremena ni za sta kuknjava
jao jadan ti, je li ti teško ? :rol:
Ma nije mi tesko ali nemam vremena. Danas mi mama razbi glavu sa nebitnim stvarima, sutra sam pretrpan isto. Nedjelja spavanje pa eto u ponedjeljak stignem mozda.

Ali, jucer mi rece ova jedna kolegica da bi hodala sa mnom i to od kako me je upoznala a vec mi 4. godine ponavlja da me voli kao brata :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 maj 2015, 21:03

DANTES je napisao/la:e moj Cartmane jedno naše veče vrijedi više nego 10 vaših... šta vi zapadnjci znate šta je provod i zabava...
E yebiga sad, citav Balkan da se sastavi ne moze sa Amsterdamom na primjer. Mozda Beograd, ovo ostalo...Iskreno meni je jaci provod u Oslu nego bilo gdje u BiH sto sam bio, osim cijena naravno. Bolje i curlike naravno, uz to su lakse 20 puta. :beba:

Nego koliko si puta bio na "zapadu" pa donosis takve zakljucke? :kafa:
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 15 maj 2015, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 maj 2015, 21:05

DANTES je napisao/la:e moj Cartmane jedno naše veče vrijedi više nego 10 vaših... šta vi zapadnjci znate šta je provod i zabava...
**** gidu/izlazak bez ciganluka neke vrste :mrgreen:
Nullius in verba

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 maj 2015, 21:09

Meni godi oba stila, i zapadni, i nas, oboje nije za odbaciti. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 maj 2015, 21:13

Goalgetter je napisao/la:Meni godi oba stila, i zapadni, i nas, oboje nije za odbaciti. :D
Istina, ali evo ovakvi poput Dantesa misle da se na zapadu sjedi mirno i pijucka vino. Pitanje jesu li takvi bili van granica bivseg carstva Tita.

Meni je na zapadu u odnosu na BiH najveci plus tip muzike i cure (izgled i ponasanje :D ), a dolje cijene.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 maj 2015, 21:16

Nama mladima u BiH ne treba puno. Europske plate, bosanske cijene i jedna Ibiza :opaopa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 maj 2015, 21:17

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Meni godi oba stila, i zapadni, i nas, oboje nije za odbaciti. :D
Istina, ali evo ovakvi poput Dantesa misle da se na zapadu sjedi mirno i pijucka vino. Pitanje jesu li takvi bili van granica bivseg carstva Tita.

Meni je na zapadu u odnosu na BiH najveci plus tip muzike i cure (izgled i ponasanje :D ), a dolje cijene.
Ja jedva cekam faks da zavrsim svoje pare da imam pa da se provodim po Pragu, Amsterdamu, Berlinu... sta cu da radim kad diplomiram ne smijem pisat il cu ban popit. Mada idem ove godine na Exit, planiram se vratiti 3-5 kg lakši ko skonta skonta :mrgreen:
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 15 maj 2015, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 maj 2015, 21:19

Cartman je napisao/la: Meni je na zapadu u odnosu na BiH najveci plus tip muzike i cure (izgled i ponasanje :D ), a dolje cijene.
Najvaznije je u svemu tome muzika, po meni, debeli plus za Balkan, ali sve je to stvar ukusa. :D Sto se tice cura, tu si u pravu, nije do izgleda, koliko su otvorenije i dosta opustenije od nasih cura, ipak, zapad je to. :mrgreen:

Po meni, treba biti malo fleksibilan sto se tice toga, u Bosni se mogu uz svakog tipa narodnjaka proveseliti i napiti, a isto tako i na festama i muziku 'na zapadu''.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 15 maj 2015, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 maj 2015, 21:20

Heller je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Ja jedva cekam faks da zavrsim svoje pare da imam pa da se provodim po Pragu, Amsterdamu, Berlinu... sta cu da radim kad diplomiram ne smijem pisat il cu ban popit
Amsterdam je fakat vrh. Najjaci grad u kojem sam bio. Za Prag kazu da je Amsterdam istocne Evrope, tako da mora valjat. :tokralju:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 maj 2015, 21:22

Mada ja imam specifican ukus sto se tice muzike tako da se ne uklapam u vaše vizije provoda.
Nullius in verba

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 maj 2015, 21:23

Jedno od jacih mjesta gdje sam bio je bila Malta. :bow:

Vrijeme prelijepo, alkohol jeftin, cure prelijepe (crna kosa, taman ten :mrgreen: ), atmosfera vrhunska. :thumbup:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 maj 2015, 21:25

Goalgetter je napisao/la:Jedno od jacih mjesta gdje sam bio je bila Malta. :bow:

Vrijeme prelijepo, alkohol jeftin, cure prelijepe (crna kosa, taman ten :mrgreen: ), atmosfera vrhunska. :thumbup:
Ja kad dobijem poso prvi godisnji planiram u J. Americi :mrgreen: a kako sam cuo tamo bi imo prolaz samo takav
Nullius in verba

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 maj 2015, 21:31

Heller je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Jedno od jacih mjesta gdje sam bio je bila Malta. :bow:

Ja kad dobijem poso prvi godisnji planiram u J. Americi :mrgreen: a kako sam cuo tamo bi imo prolaz samo takav
Gdje ces tamo, pored Grcke, Spanije ili ovako ovih blizih zemalja za dobar provod. Jeste tamo lijepo, ali licno ne bih u te egzoticne zemlje isao, kad pred nosom ima priblizno dobrih rjesenja. :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 maj 2015, 21:33

Ja bih prvo u London, Dublin pa Amsterdam i onda Prag i nakon toga lagano po festivalima hodati i ludovati :opaopa:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 maj 2015, 21:39

Otelo je napisao/la:Ja bih prvo u London, Dublin pa Amsterdam i onda Prag i nakon toga lagano po festivalima hodati i ludovati :opaopa:
Joj evo planiram na onaj Tomorrowland godinama, ali uvijek neko ili nesto zayebe. :(

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 8 gostiju.