Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mora se dobro proslavit dan kada smo se rijesili Nermina i kompanije.Nydalen je napisao/la:Ma ide u nedjelju havarija na aker bryggeSve ostalo je smijesno
Cartman je napisao/la:Joj evo planiram na onaj Tomorrowland godinama, ali uvijek neko ili nesto zayebe.Otelo je napisao/la:Ja bih prvo u London, Dublin pa Amsterdam i onda Prag i nakon toga lagano po festivalima hodati i ludovati
Eva Longoria, Sofia Vergara, Adriana Lima, nemoj mi više takvih pitanja ščuo?Goalgetter je napisao/la:Gdje ces tamo, pored Grcke, Spanije ili ovako ovih blizih zemalja za dobar provod. Jeste tamo lijepo, ali licno ne bih u te egzoticne zemlje isao, kad pred nosom ima priblizno dobrih rjesenja.Heller je napisao/la:Ja kad dobijem poso prvi godisnji planiram u J. AmericiGoalgetter je napisao/la:Jedno od jacih mjesta gdje sam bio je bila Malta.![]()
Vrijeme prelijepo, alkohol jeftin, cure prelijepe (crna kosa, taman ten), atmosfera vrhunska.
a kako sam cuo tamo bi imo prolaz samo takav
Ma imas ti takvih i blize, ne moras tako daleko ici.Heller je napisao/la: Eva Longoria, Sofia Vergara, Adriana Lima, nemoj mi više takvih pitanja ščuo?A imam i realne mogucnosti da tamo zavrsim
I na kraju lik prevari Adrianu. Kakav kralj.Pegi10 je napisao/la:Heller ce biti nas Marko Jaric
Ja nisam ruzan, molicu lijepo. Ako i jesam nisam ko Jaric.Pegi10 je napisao/la:Heller ce biti nas Marko Jaric![]()
Meni da je otici u Miami pa onda bi razmisljao za dalje
Znam likove koji su bili na turneji po Brazilu, isti smo tip, Vikinski, nisu vadiliPegi10 je napisao/la:On onako ruzan moze imati Adrianu, sta bi ti tek tamo uradio![]()
Vidim da ti skromnost i nije neka vrlina
QUARTERBACK je napisao/la:Šta radite lelemudani, moglo bi se i zapit veceras.![]()
Poseban pozdrav za sekretara udruzenja i za šuru.
DANTES je napisao/la:e moj Cartmane jedno naše veče vrijedi više nego 10 vaših... šta vi zapadnjci znate šta je provod i zabava...
evo nek potvrde Virtu, Legenda, Ljevak, Trib, Alen, Duke, Heller....
Tako sam i pretpostaviobambus je napisao/la:Kako sam cuo na kraju sezone ih Pape preuzima.