FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xeksor » 14 dec 2017, 14:37

E to je ono sto sam ja pričao prije par mjeseci, sve je lijepo i bajno kad trosis novce od evrope pa od krpića, pa dvije transe grada, pa pokupli od svih sponzora novce. Pa kad sam napisao polako sacekajmo januar kad se to sve potrosi , vidjećemo kako će reagovat dotični. Karlos igrac Slobode i na birou se vodi godinu dana dinara djete nije dobilo, skahić, pa vidjećete muljaze oko ordagića kad ode betz dinara klubu a nekom će se dzep lijepo napunit sto ugovor nije produzen. ITD.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2017, 14:47

Jel opet sudbonosni Januar :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 14 dec 2017, 14:47

xeksor je napisao/la:E to je ono sto sam ja pričao prije par mjeseci, sve je lijepo i bajno kad trosis novce od evrope pa od krpića, pa dvije transe grada, pa pokupli od svih sponzora novce. Pa kad sam napisao polako sacekajmo januar kad se to sve potrosi , vidjećemo kako će reagovat dotični. Karlos igrac Slobode i na birou se vodi godinu dana dinara djete nije dobilo, skahić, pa vidjećete muljaze oko ordagića kad ode betz dinara klubu a nekom će se dzep lijepo napunit sto ugovor nije produzen. ITD.
Ovo ako ispadne kako treba,kazem AKO VELIKO AKO da me ne prozivaju kasnije :mrgreen: nece Ordagic nigdje,ne bi trebao jbg.....
Imamo ili ovo
slika

ili ovo

slika
FK Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2017, 14:49

Sta je ba @Aco cuo, zafrkao ga izvor dobro. Sinoc nam govori biti ce pojacanja, danas ostadosmo bez uprave :lol:

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 14 dec 2017, 14:51

tuzlak1987 je napisao/la:Sta je ba @Aco cuo, zafrkao ga izvor dobro. Sinoc nam govori biti ce pojacanja, danas ostadosmo bez uprave :lol:
Nije se zafrkao nista,cuo je Aco sve,i mozda covjek zna i vise,nego sto mislimo :mrgreen:
FK Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 dec 2017, 14:51

tuzlak1987 je napisao/la:Sta je ba @Aco cuo, zafrkao ga izvor dobro. Sinoc nam govori biti ce pojacanja, danas ostadosmo bez uprave :lol:
bem ti novinarstvo kad svako moze biti novinar :lol:
sala mala moderacijo, opusteno

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 14 dec 2017, 14:55

Chinaglia je napisao/la:
Sta je sa Sencinih pojacanja Chinaglija insajderu :bow:
FK Sloboda Tuzla

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2017, 15:00

Saltsity je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Sta je sa Sencinih pojacanja Chinaglija insajderu :bow:
Neka crncuga u Zvezdinoj trenerci pije pive na stadionu dje Gula radi :kafa:

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 14 dec 2017, 15:02

Da nije Senco doveo za baustele sebi,ko Azmir onomad neke crncuge,ni za baustele nisu bili :lol: :oops:
FK Sloboda Tuzla

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2017, 15:08

Saltsity je napisao/la:Da nije Senco doveo za baustele sebi,ko Azmir onomad neke crncuge,ni za baustele nisu bili :lol: :oops:
Evo i neki gurbet u Dinamovoj, al pije caj kaze musliman, Crnjo nesto Bokaviće spominje.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 dec 2017, 15:09

Saltsity je napisao/la:Sta je sa Sencinih pojacanja Chinaglija insajderu :bow:
nema jaceg insajdera od tebe, nema sta ne znas, cak si i nekakvih 1,7 mil sabrao :lol:
i nemoj pricat o sebi u trecem licu

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 14 dec 2017, 15:12

Chinaglia je napisao/la:
Saltsity je napisao/la:Sta je sa Sencinih pojacanja Chinaglija insajderu :bow:
nema jaceg insajdera od tebe, nema sta ne znas, cak si i nekakvih 1,7 mil sabrao :lol:
i nemoj pricat o sebi u trecem licu
Sabro,sabro,nego sta,svaka uprava ostavi nam repova u amanet.......Dobro sencini su manji........
FK Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 dec 2017, 15:12

"Budući da su neki članovi Upravnog odbora to učinili ranije, do sada se po tom pitanju nismo oglašavali u javnosti. Treba nekih promjena i treba ”svježe krvi” i novih snaga. Malo su se zasitili i svi ostali članovu Upravnog odbora. Ja za sada ne vidim ko bi mogao biti moj nasljednik. Umoran sam i zato sam podnio ostavku. Zatekli smo mnogo problema u Slobodi i sami znate. Ja sam zbog Slobode zapostavio sve, uključujući i moju porodicu. U poređenju sa periodom kada smo mi došli stanje u Slobodi je danas prilično dobro. Stanje na tabeli je stabilno, Sloboda je u polufinalu Kupa BiH i velike su šanse da Kup i osvojimo. Najvećim uspjehom u radu smatram i deblokadu računa nakon mnogo godina"

P.S. Jel ovaj zna koji smo na tabeli..... :facepalm:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2017, 15:15

Ma zna on koji smo ali se pokusava oprati. Sigurno nece reci ebani smo iako smo ebani.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 dec 2017, 15:20

harry_90 je napisao/la:Znaci najveci uspjeh ovog NJUO je deblokada racuna,ako je to istina onda im svaka cast,al grijesili su i previse,od najave izgradnje istocne tribine,viber ugovori i navukli sebi inspekciju na vrat,onda profulane prinove sve do jednog,najava titule za 100 godina kluba pisi propalo,ok doslo se do polufinala kupa,ali preko drugoligasa i treceligasa jedva,od rezultata na terenu mogu se samo pohvaliti pobjedom protiv jakog Zeljeznicara na Tusnju i to je to..
Ne znam samo otkud im to za račun i što se raja prima, mi smo račun odblokiran imali, inače Evropu ne bismo mogli igrati. Poslije oni šta su čaprkali s reprogamom oni znaju. Oni doveli do tog da se blokira i sad se kao hvale što su ga odblokirali. :lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2017, 15:22

wobly92 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Znaci najveci uspjeh ovog NJUO je deblokada racuna,ako je to istina onda im svaka cast,al grijesili su i previse,od najave izgradnje istocne tribine,viber ugovori i navukli sebi inspekciju na vrat,onda profulane prinove sve do jednog,najava titule za 100 godina kluba pisi propalo,ok doslo se do polufinala kupa,ali preko drugoligasa i treceligasa jedva,od rezultata na terenu mogu se samo pohvaliti pobjedom protiv jakog Zeljeznicara na Tusnju i to je to..
Ne znam samo otkud im to za račun i što se raja prima, mi smo račun odblokiran imali, inače Evropu ne bismo mogli igrati. Poslije oni šta su čaprkali s reprogamom oni znaju. Oni doveli do tog da se blokira i sad se kao hvale što su ga odblokirali. :lol:
Ma ja, maja 2016. su platili iz budzeta jednu ratu reprograma tj skinuli onih svih 250 sto je trebalo u sportski segment i onda u augustu nisu imali sta platiti jer nije bilo para i propao reprogram. Taman da se izvuku da ne budu krivi za prvo pretkolo Evrope.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 14 dec 2017, 15:26

. .ono . . . najveći uspjeh je deblokada računa, a ni marke nije uložio u to. Ko plaća pa se deblokiralo . . .jeebiga, mogao sam i ja voditi tako klub i hvaliti se tuđim kuurcem. Da ne kažem da smo izgubili igrački kadar, a da od tog nismo nešto profitirali, odnosno drugi su profitirali. . .

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 14 dec 2017, 15:28

Senadu nesmije biti dopusteno da odstupi bez finansijskog izvjestaja.......
Jednom se mora znati sta koliko kome.......
FK Sloboda Tuzla

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 14 dec 2017, 15:30

Penaltiky je napisao/la:Jel opet sudbonosni Januar :rol:
. .Strpite se još malo . . ovo je zadnji sudbonosni januar . .

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 dec 2017, 15:32

Napravio dugove i pobjegao. Na press konferencijama prodavao maglu o izmirenim obavezama, svi igrači šutili, tjerao povrijeđene da igraju na kraju (pa makar i samo stojali u terenu). Ordagić bude u Banjoj Luci 3 dana kod doktora, liječi se, pa na kraju mora igrati i šepati doslovno protiv Viteza, Sloge, Čelika i GOŠK-a. Spreman za 15 minuta, ali...

Za nadati je da što manje igrača tuži klub, s obzirom da svi preko arbitraže mogu uzeti papire i raskinuti ugovor jer nisu izmirene obaveze prema njima, niti uplaćivani doprinosi kao za Pirića nedavno, koji je na isti način raskinuo ugovor.

Pojedincima se dužno 20-30 hiljada maraka, ako ne i više. Tu čak ima i zaostalih para i rata kada su nagovarani igrači da produže ugovore, kako bi se atmosfera smirila. Obećavano svašta, ispunjeno ništa.
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 14 dec 2017, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.