Sretan rođendanVolimTz je napisao/la:Danas 19 punih, omatori se.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Kako bi, Otelo? Vidjela sam fotografije, elegancija na nivou, odlični ste bili.Otelo je napisao/la:Sta ima raja ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Re: RE: Re: Chat
Hamida je boginja.QUARTERBACK je napisao/la:Ona i Hamida. Nema treće.messilla je napisao/la:Dani Daniels

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva si ti neznalicamessilla je napisao/la:Hamida je boginja.QUARTERBACK je napisao/la:Ona i Hamida. Nema treće.messilla je napisao/la:Dani Daniels
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nije ni bilo pitanje kako cemo izgledati. Napravili smo rasip prije, za vrijeme i poslije mature. Popilo se dosta no doslo se je kuci u 05:30 u jednom komaduBaDa12 je napisao/la:Kako bi, Otelo? Vidjela sam fotografije, elegancija na nivou, odlični ste bili.Otelo je napisao/la:Sta ima raja ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Dex je napisao/la:Jel to mali imo maturu sinoć
Jesam, poceo piti od 17:30 pa do 05:30.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
jesi li ponasan sto si se napio?
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
@volimtz Sretan Rođendan. 
@Otelo đe su slike ?

@Otelo đe su slike ?

Ma ne stavljam ja slike na fb. Nisam fan toga, samo moram prebaciti na racunar da sacuvam.
Al mozes naci par slika na fb stranici cazin.net
Al mozes naci par slika na fb stranici cazin.net
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Na to sam i mislio. 
Ko li će nas slikati i stavljati na net.

Pa ne znam. Ovdje u USK svaki grad ima svoj portal koji ide po maturama i svim svecanostima i stavlja slike na net. Vjerovatno ima i u DobojuBelminM23 je napisao/la:Na to sam i mislio.

Ma ne znam, znam da će ELTA TV odraditi sigurno fin neki prilog o nama. 
Našao sam te samo na jednoj slici, dobar si, još da mi te bi cijelog naći hh.

Našao sam te samo na jednoj slici, dobar si, još da mi te bi cijelog naći hh.

Mozda ce ici live matura
Uvijek sam bio dobar

Uvijek sam bio dobar

Ima li te gdje cijelog na onim tamo slikama, da ne tražim ko budala. HAHAHA 

Ma vjeruj mi da ni sam ne znam. Imaju dva albuma i samo sam ih ocima preletio.BelminM23 je napisao/la:Ima li te gdje cijelog na onim tamo slikama, da ne tražim ko budala. HAHAHA
Klocu mrtvi.Dex je napisao/la:Kakva si ti neznalica

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nema. 
Šteta što nema ni svih profesora, ali su meni na mobitel stigle off stage fotke.
Otelo, gdje vam je bio after? Rano si došao kući.

Šteta što nema ni svih profesora, ali su meni na mobitel stigle off stage fotke.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Imam i ja off stage slika, mada ne previse jer ko jos u dobroj atmosferi ima vremena za mobitel ?BaDa12 je napisao/la:Nema.
Bila je Veso a Kicicka se je

After je bio u ""Desetka", dosao jesam rano ali svi moji krenuli kuci a ovi sto su ostali su mi bili

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.