FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
placite za Asmirom, ne mozete presusit jbg
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 14 dec 2017, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
SmajilKaric
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Ovo je od pocetka bilo osudjeno na propast. Sloboda ce biti dobra tek kada se opozove gradonacelnik, u svakom drugom slucaju losa. Mi smo ovo sami izabrali na izborima. A za uprave se zna nase da izdrze 6 mjeseci ili godinu. Nisi zar ocekivao da Mujkanovic bude 3 godine kao Husic?katarakta je napisao/la:Super. Evo ovdje je bilo jako glasnih likova, pa sada nek budu kandidati. Poslove, ako ih imate, ostavite i 10 sati dnevno radite za Slobodu, minimalno. Uz to, za džaba, naravno. Još iz svog džepa plaćajte. A nemojte ni na tribine, šta ćete tamo, nije čaršijska furka. Najvažnije je mlatit po forumima i društvenim mrežama. Ja realno ne vidim ko će biti predsjednik. Eto, pada li vam neko na pamet
Imali smo sansu i ispustili je, sada nema potrebe plakati i za Senadom kada je on zalutao u ovo, Sloboda propada i sa njim i bez njega.
Šta on ima fintirati Jasmina kad je njegov igrač. I još je javna tajna da i jednog i drugog boli q. za Slobodom.katarakta je napisao/la:A možda je opet finta? Da se izvuče šta love za transfere, kao što nam je i prošli predsjednik svaku zimu pravio. Ne treba se zalijetat, treba biti oporezan. Evo, ja inače ne vidim ko bi mogao biti predsjednik, realno. Svi "uspješni" privrednici su ispucani u ovom sazivu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sad je idealno vrijeme da se svi ujedinimo i da trazimo najbolju soluciju za nasu Slobodu.
Sve krece od skupstine!!!
Sve krece od skupstine!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Skupstina mora biti spremna da Mujkanovic polozi racune, sto se naravno nece desiti. Skupstina je grupa Faraonovih poltrona koje boli ona stvar jel Mujaknovic zaduzio Slobodu milion,dva. I zato se od 2000-2012. i nakupilo toliko duga jer svako zaduzi klub, a kasnije trazi svoje pare.
Oni vjerovatno sada i mole Senada da se vrati iako znaju da u narednu godinu dana se moze nabiti jos vise duga jer nema priliva novca za nivo PL.
Oni vjerovatno sada i mole Senada da se vrati iako znaju da u narednu godinu dana se moze nabiti jos vise duga jer nema priliva novca za nivo PL.
ajde kazi da nije tako, **** te on, a ti njegawobly92 je napisao/la:Haj ne seri višeChinaglia je napisao/la:radije bih da Sloboda ispadne u cvajtu i propadne, nego da se coban iz Sajmon Hejna vrati, taj je pokazao svoje pravo smecarsko lice
Pusti neka laje, moglo bi ga bjesnilo uhvatiti.wobly92 je napisao/la:Haj ne seri višeChinaglia je napisao/la:radije bih da Sloboda ispadne u cvajtu i propadne, nego da se coban iz Sajmon Hejna vrati, taj je pokazao svoje pravo smecarsko lice
FK Sloboda Tuzla
Ma Azmir je jedino rješenje i čovjek koji ima lovu. Ostalo su sve pušikurci. Klub živi od para, igrači neće džaba da igraju., nema više ljubavi. Valjda je to jasno ovim uhljebaško-komunističkim pristalicama, navijačima. Opet će kod gradonačelnika vođa&co, kao da su oni Sloboda, a ne jadna šačica od 100 ljudi maksimalno na tribini. Ali ne, bolje da igra Karlos i da mi znamo tračeve iz svlačionice, nego da se borimo za prvaka. Živio Salihović, živio Jaha

Niko, niko, samo Sloboda
Ili da imenujemo kakvog kokuza za predsjednika, ko Čelik Memiševića. Legende kluba.
Pa bolje i ovi trenutni, oni makar imaju za pozajmice, od čeg će Šećer, naprimjer posudit

Niko, niko, samo Sloboda
Idi gledaj Lazio Allaha ti...Chinaglia je napisao/la:ajde kazi da nije tako, **** te on, a ti njegawobly92 je napisao/la:Haj ne seri višeChinaglia je napisao/la:radije bih da Sloboda ispadne u cvajtu i propadne, nego da se coban iz Sajmon Hejna vrati, taj je pokazao svoje pravo smecarsko lice
Sad kad se ispostave dugovanja igracima, dobavljacima i trecim licima. U stvari nece odmah prvo ce sudske tuzbe, pa onda presude itd.
& $ ?
Makar nam zime nisu dosadne i monotone kao u drugim klubovima ! Gledaj slobode72 u fazonu samo vas posmatram bitches 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Podanici ste vi koji ste na strani jaceg tj gradonacelnika. On je psihicki bolestan vladar, a vi plesete po njegovom.Chinaglia je napisao/la:cast i obraz biste dali za malo uspjeha, duse podanicke
Mramore **** te taj allah sto ga spominjes
Ja ne kontam sta je sad problem sad kad su svi boga molili da ode. Ode NJUO idu bolji dani.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Nikako da te skontam, u tebe sad jedno sad drugo. Sad se naravno slažem s tobom.katarakta je napisao/la:Ma Azmir je jedino rješenje i čovjek koji ima lovu. Ostalo su sve pušikurci. Klub živi od para, igrači neće džaba da igraju., nema više ljubavi. Valjda je to jasno ovim uhljebaško-komunističkim pristalicama, navijačima. Opet će kod gradonačelnika vođa&co, kao da su oni Sloboda, a ne jadna šačica od 100 ljudi maksimalno na tribini. Ali ne, bolje da igra Karlos i da mi znamo tračeve iz svlačionice, nego da se borimo za prvaka. Živio Salihović, živio Jaha![]()
Pinoglavi, vrati se, rezimiraj nam rade ove uprave? Šta se može izvući iz njihovog mandata?
E jesi frajer za ovo psovanje, nema šta...Žao mi te. Al hajde, inšallah da se dozoveš, dok imaš vremena još...Chinaglia je napisao/la:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sace kultasi Kikaca kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Ma boli ih briga imaju oni klub bez problema u Kikacima i bez dugova, moze im i Macak naci prevoz da navijaju gore po Majevici.
A Slobode sto se tice dolaze bolji dani. Ne mozda uskoro ali sigurno.
Ma boli ih briga imaju oni klub bez problema u Kikacima i bez dugova, moze im i Macak naci prevoz da navijaju gore po Majevici.
A Slobode sto se tice dolaze bolji dani. Ne mozda uskoro ali sigurno.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
ne znam ja ko ga spominje u svakom postuChinaglia je napisao/la:placite za Asmirom, ne mozete presusit jbg
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ma ovo je ko po komandi bilo.
Ili je sve presusilo pa nema izlaza, ili je pao neki dogovor iza zavjese.
Nadam se skupstini uskoro pa da vidimo. ...
Malo je i nevjerovatno ovo.
Uz kostur ekipe zadrzati Ordagica, Mehmedagica, Todorovica, Krpica, Smajica, Muminovica, Osmanagica i td. ...
Uz 3-4 igraca na pravim pozicijama mogli smo biti konkurentni u kupu. ....
Jbg imamo 6 bodova prednosti valjda ne bi ispali. ...
Sve to da zadrzis ekipu, dovedes par igraca i sve stane u 100 000 km. .....
Da li nemaju izlaza nemaju vise centa ili ima nesto iza scene vidicemo.
Ili je sve presusilo pa nema izlaza, ili je pao neki dogovor iza zavjese.
Nadam se skupstini uskoro pa da vidimo. ...
Malo je i nevjerovatno ovo.
Uz kostur ekipe zadrzati Ordagica, Mehmedagica, Todorovica, Krpica, Smajica, Muminovica, Osmanagica i td. ...
Uz 3-4 igraca na pravim pozicijama mogli smo biti konkurentni u kupu. ....
Jbg imamo 6 bodova prednosti valjda ne bi ispali. ...
Sve to da zadrzis ekipu, dovedes par igraca i sve stane u 100 000 km. .....
Da li nemaju izlaza nemaju vise centa ili ima nesto iza scene vidicemo.
FK Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko je jednom na pola sata prisustvovao smijuriji zvanoj "skupstina Slobode" zna da se tamo i tada nista nece rijesit....kakva ljudi bolan crna skupstina,sta vam je..... hahahahha.... hajde ako odem na ovu probat cu malo snimiti mobitelom pa vam pustiti ovdje da vidite o kakvom Monti Pajtonu se tu radi....ovi sto nisu nikad bili garant kontaju to neke ekonomski jake face, ugledni i priznati ljudi,slobodasi....ja sam na 2,3 bio.....i bolje da nisam...bas sam zazalio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.