Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Jedan veliki gospodin.
Sretno legendo u daljoj karijeri.
Sretno legendo u daljoj karijeri.
Krivo mu sto nije prvi golman.Zato se i oprostio
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hvala Asmiru za sve. Od prvog dana bio je na zubu klanu, Dzeki, Spahicu i kompaniji, jer nisu zelili da im haver Hasagic ode.
Asmir je prije svega fin i kulturan momak, profesionalac, a to se nikako ne uklapa u nas mentalitet. Kao takav, naravno da nije nikad odgovarao malhalcima u reprezenatciji koji na okupljanja reprezentacije dolaze prije svega radi odmora i zahebancije.
Da su svi kao Asmir, puno bolja bi reprezentacija bila.
Asmir je prije svega fin i kulturan momak, profesionalac, a to se nikako ne uklapa u nas mentalitet. Kao takav, naravno da nije nikad odgovarao malhalcima u reprezenatciji koji na okupljanja reprezentacije dolaze prije svega radi odmora i zahebancije.
Top komentar.Evander je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:13Hvala Asmiru za sve. Od prvog dana bio je na zubu klanu, Dzeki, Spahicu i kompaniji, jer nisu zelili da im haver Hasagic ode.
Objasnio!
Asmiru sve najbolje u ostatku karijere!

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Tako je.Evander je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:13Hvala Asmiru za sve. Od prvog dana bio je na zubu klanu, Dzeki, Spahicu i kompaniji, jer nisu zelili da im haver Hasagic ode.
Najbolji su uvijek tjerani iz reprezentacije radi kafanskih lola.
Hvala Asmiru za sve, nažalost nema na vidiku zamjene.
Kao da sam ja pisao. Krvavim radom je skinuo Hasagica sa gola jer je bio bolji a sada je gospodski prepustio Sehicu poziciju jedinice.Evander je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:13Hvala Asmiru za sve. Od prvog dana bio je na zubu klanu, Dzeki, Spahicu i kompaniji, jer nisu zelili da im haver Hasagic ode.
U nadi da ces nam jednog dana biti u savezu sa Vedom, Medunjaninom, Salihovicem, tacnije svim onim profesionalcima zbog kojih smo otisli u Brazil.
Legendo nasa, ministre odbrane.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Potpisujem. A mi nastavljamo najvise zbog tih mahalaca (trenutni vodja Dzeko) trositi nase dragocijeno vrijeme ali i zivce i novac !!! Ono tipa odvojis ni sam ne znas kako 3-4 dana, uzmes ustedjevinu i prevalis po hiljade kilometara da bi gledao kako mahmurni i nezainteresovani Dzeko se vuce po terenu ko prebijena macka a on nam kapiten. Kakav je on uzor za ostale onda? Pa naravno onda i dobar njih kaze, ma odo i ja u kafanu na cevape i janjetinu i uz harmoniku piti do sabaha a utakmica kako god.Evander je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:13Hvala Asmiru za sve. Od prvog dana bio je na zubu klanu, Dzeki, Spahicu i kompaniji, jer nisu zelili da im haver Hasagic ode.
Mnogi oni imaju fudbalsko znanje i talenat ali ne i fudbalski profesionalizam kojeg su imali igraci ko Salihamidzic , Lulic, Begovic, Konjic, Hibic,Ibisevic, Salihovic... A nabrojani su uvijek ispastali zbog dzukela ko sto su Bolic, Baljic, Dzeko, Spahic, Hasagic, Ibricic...
- Chapman1886
- Kontakt:
ovdje raja žuč prosipa jer džeko neće igrati na euru a ono tamo njega baš briga da je njemu do Dubrovnika sad baciti
Samo Sloboda | COYG
- invincible1921
- Kontakt:
Ako se uzmu u obzir sve utakmice LN i kvalifikacija i neki prosjek izvuces mislim da je sehic nas najbolji i najkonstantniji pojedinac tima. I kad smo gubili i dobijali bio je medju dva tri najbolja na terenu..nez jel ijednom posbacio, a plus spasio nas je sto puta, u atini nas spasio blamaze npr.JonSnow je napisao/la: ↑12 okt 2020, 12:30Miješaš kruške i jabuke.Neutral je napisao/la: ↑12 okt 2020, 11:33Bolji je Vasilije Kolak od Begovića, ipak je Asmir staromodni linijski golman, kojeg je slabašni Chelsea držao na klupi. Vasilije brani u Krupe u Premijer ligi BiH i bolji je na istrčavanjima.
Nebitno u kojoj ekipi igraš i nebitno je što si 10x plaćeniji golman (šta znaju mazlumi iz Engleske lige, pa drže svakoga na gola), ipak krema foruma kaže da je Ibrahim bolji golman od Asmira i to je isto kao da je Ustavni sud donio odluku!
Ja se slažem da je do prije 4 godine Begović bio bolji golman od Šehića, pa i za 5 klasa bolji, ali trenutno to nije slučaj. Trenutno taj isti Šehić pruža odlične partije u reprezentaciji.
Siguran je na liniji, ima pravovremena izlijetanja, skida zicere, ima odličnu igru nogom...itd. Loš je na penalima, to je očito, ali to je isto tako boljka Begovića.
Znači na stranu transfermarket vrijednost, na stranu karijera i sve to, Šehić je trenutno bolji izbor za prvog golmana reprezentacije.
Da jos dodam zaista sjajnu igro nogom, otvorio je bezbroj kontri i polukontri u situacijama u kojima bi je asmie ispuco u kukuruze
Kao sto sam vazda pisao wandi i slicnima , svaka cast begovicu al zadnjih par sezona sehic je dosta bolji golman.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
ma naravno, ima lovu ali ne i slobodu jos uvijek jer on i dalje ima klubske obaveze u Romi. No za njega i pojedine to okupljanje reprezentacije je pravi izlet. Dobiju slobodno po 7 dana a nekad i vise i od klubskih obaveza ali i od svojih SUPRUGA, DJEVOJAKA, RODITELJA i slicno. I onda dodju u Bosnu i otkace se ko ker s lanca. Pa zasto uvijek se bore da se igraju u Sarajevu a ne negdje drugo? Pa jer tamo imaju sheme sa sponzorusama i kafane..Ma nek idu u pm , nek se igra od sad na Ilidzi.Chapman1886 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:24ovdje raja žuč prosipa jer džeko neće igrati na euru a ono tamo njega baš briga da je njemu do Dubrovnika sad baciti
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Krajnje neprofesionalno, čovjek ne može podnijeti da neko ima prednost nad njim. Shvatio bih njegovu ljutnju da je Šehić loš i da nam svojim greškama izbija bodove iz džepa, ali nije tako, naprotiv, Šehić nam spašava bodove.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
-
- Kontakt:
Pise se da je koljeno u pitanju ..
Nije mu problem biti klupa u Chelseau i Milanu, ali jeste u reprezentaciji.NeumjesanTip je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:37Krajnje neprofesionalno, čovjek ne može podnijeti da neko ima prednost nad njim. Shvatio bih njegovu ljutnju da je Šehić loš i da nam svojim greškama izbija bodove iz džepa, ali nije tako, naprotiv, Šehić nam spašava bodove.

Samo pokazuje koliko mu je ista bitna. Kao sto je pokazao i izmisljajuci razloge da se ne pojavljuje na prijateljskim utakmicama. Cak ga je i njegov prijatelj Medunjanin prozvao u vezi toga.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- invincible1921
- Kontakt:
Cuj zamjene nema na vidiku, Seha bolji golman od njega.DrFilgud je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:23Tako je.Evander je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:13Hvala Asmiru za sve. Od prvog dana bio je na zubu klanu, Dzeki, Spahicu i kompaniji, jer nisu zelili da im haver Hasagic ode.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sto taj medunjanin nije prozvao dzeku ili Klan oko njega za pijancenje neprofesionslizam Mahalizam minderastvo nargilisanje I sta vec...kad mu je toliko staloJustin je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:46Nije mu problem biti klupa u Chelseau i Milanu, ali jeste u reprezentaciji.NeumjesanTip je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:37Krajnje neprofesionalno, čovjek ne može podnijeti da neko ima prednost nad njim. Shvatio bih njegovu ljutnju da je Šehić loš i da nam svojim greškama izbija bodove iz džepa, ali nije tako, naprotiv, Šehić nam spašava bodove.![]()
Samo pokazuje koliko mu je ista bitna. Kao sto je pokazao i izmisljajuci razloge da se ne pojavljuje na prijateljskim utakmicama. Cak ga je i njegov prijatelj Medunjanin prozvao u vezi toga.
-
- Kontakt:
Šehic trenutno bolji !!!
Asmir u budućnosti treba biti trener golmana, bezveze mi je ovo neka podrska od bhf a on onda ode iz ekipe. Sad ce pricati okolo kako ne valja u reprezentaciji a da je branio onda bi bilo sve ok. Slicno kao i medunjanin i ostali gmizavci, budu tu 10 god i onda kad moraju na klupu pljuju kako nista nije dobro a nece da priznaju da su za penzije.
Asmir u budućnosti treba biti trener golmana, bezveze mi je ovo neka podrska od bhf a on onda ode iz ekipe. Sad ce pricati okolo kako ne valja u reprezentaciji a da je branio onda bi bilo sve ok. Slicno kao i medunjanin i ostali gmizavci, budu tu 10 god i onda kad moraju na klupu pljuju kako nista nije dobro a nece da priznaju da su za penzije.
Šehiću su 32 godine, ne može biti njegova zamjena i nije bolji od Asmira.harden je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:51Cuj zamjene nema na vidiku, Seha bolji golman od njega.DrFilgud je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:23Tako je.Evander je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:13Hvala Asmiru za sve. Od prvog dana bio je na zubu klanu, Dzeki, Spahicu i kompaniji, jer nisu zelili da im haver Hasagic ode.
Možda na ovom forumu jeste, ali to nije relevantno.
-
- Kontakt:
Kolega, ne znam. Kroz koji dan ce se pozadina znati ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.