Eh evo i mene nakon nekoliko dana. Mogu reci da mi je itekako nedostajao forum, a posebno moja raja sa ove teme.
Citam da Bayern ima na umu dovesti neka pojacanja na zimu, a postavlja se pitanje, koga dovesti, s obzirom da svi oni koji su kandidati nemaju pravo nastupa u LP.
Ko zna, mozda se traze igraci koji ce samo igrati u Bundesligaskim utakmicama. Sve u svemu, velike su sanse za dovodjenje novih igraca.
5 igraca ocekuje nove ugovore, a da li ce iste dobiti znacemo poslije zimske stanke. Najvise se digla prica o Bommelu, koji bi mogao reci da zeli jos da igra (daleko bilo).
Sto se tice povreda, one se nastavljaju. Sada je stradao treci golman, odnosno prvi cuvar mreze Bayerna II, Sattelmeier, koji ce pauzirati najmanje tri mjeseca.
@Secer: tek sam sad vidio tvoju poruku i vidim da nisi zaboravio. Cast i postenje ti je na najvecoj razini.
Samo reci, gdje i kad da dodjem i ja cu se tu stvoriti za vrlo kratko vrijeme, naravno u i oko naseg grada.
Broj telefona cu ti poslati preko PP.
I da, moras mi reci iznos novca koji trebam ponijeti sa sobom, ipak je u pitanju sveti materijal.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!