San Antonio Spurs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Ja mislim da ce se DDR pustiti na kraju sezone.Evo nece da potpise kraci ugovor tipa onoga na koji je LMA pristao.Dakle,slijedi ili trejd do kraja sezone(posebno ako nastavimo lose igrati) ili jednostavno pustanje,ukoliko ne popusti.
Grijesis u vezi toga da bi s drugim trenerom imali vise pobjeda.Itekako grijesis.Ako je Pop icega majstor,onda je to izvlacenje maximuma iz onoga sto ima.
Bice ovo sve uredu,jednostavno smo mi navikli na visoke standarde,pa nam nista sad nije dostojno toga.Poceli smo fakticki ponovo graditi "u letu" i za to je potrebno vremena.
Krecemo se mi u dobrom pravcu,to pokazuju i ugovori koje dajemo,a i talenat koji okupljamo.DDR i LMA su prelazna faza i to je sasvim ok.
Grijesis u vezi toga da bi s drugim trenerom imali vise pobjeda.Itekako grijesis.Ako je Pop icega majstor,onda je to izvlacenje maximuma iz onoga sto ima.
Bice ovo sve uredu,jednostavno smo mi navikli na visoke standarde,pa nam nista sad nije dostojno toga.Poceli smo fakticki ponovo graditi "u letu" i za to je potrebno vremena.
Krecemo se mi u dobrom pravcu,to pokazuju i ugovori koje dajemo,a i talenat koji okupljamo.DDR i LMA su prelazna faza i to je sasvim ok.

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Veceras i posljednji clan Velike trojke odlazi u historiju.
Hvala ti ,Tony, za sve divne uspomene i sto si bio jedan od "graditelja" SA kakvog danas cijeli svijet zna!!
Radujem se tvojoj ceremoniji.

Hvala ti ,Tony, za sve divne uspomene i sto si bio jedan od "graditelja" SA kakvog danas cijeli svijet zna!!
Radujem se tvojoj ceremoniji.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Opet smo u zaostatku, sigurno nam je 5 lopti iscurilo iz kosa,u napadu tanki a u obrani standardno losi.
Being second is to be the first of the ones who lose.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Evo 10ta tekma sezone,Pop i dalje fura isto.

Jedina pozitvna stvar je sto nije pogrijesio za Lylesa.Momak svakom tekmom izgleda sve bolje i bolje.Na oba kraja parketa.
Ma nije jedini problem sto igra belineli, ova ekipa nema igraca da valja i to je to. Vrijeme ddr i lma je proslo, a ovi ostali su uvijek i bili ispodprosjecni igraci.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 nov 2019, 02:43Evo 10ta tekma sezone,Pop i dalje fura isto.Odbrana je losa samo zbog njegove tvrdoglavosti sa 2.petorkom(citaj:Belinelli) i zbog neuparivanja Whitea i Murraya.
Jedina pozitvna stvar je sto nije pogrijesio za Lylesa.Momak svakom tekmom izgleda sve bolje i bolje.Na oba kraja parketa.
Poetl zadnji put defanzivni skok uhvatio prosle godine a o ofanzivnom da i ne govorim.
Being second is to be the first of the ones who lose.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ima ova igrace itekako.Samo treba igrati prave kombinacije.Nisu zaboravili igrati preko noci,ali treba naci prave kombinacije.
Nije problem Belinelli kao Belinelli.Treba malo siru sliku gledati.Belinelli je problem zato sto Mills igra fantasticno u 2.petorci i ne mozes onda uparivati vise 2 losa defanzivca na perimetru.Mora biti ili-ili.To je problem i treba igrati ljude koji imaju veci "plafon".
P.S.Izgubismo tekmu,a klupa MEM skoluje kompletnu nasu klupu koja jos u 10 tekmi nije uradila challenge.

Nije problem Belinelli kao Belinelli.Treba malo siru sliku gledati.Belinelli je problem zato sto Mills igra fantasticno u 2.petorci i ne mozes onda uparivati vise 2 losa defanzivca na perimetru.Mora biti ili-ili.To je problem i treba igrati ljude koji imaju veci "plafon".
P.S.Izgubismo tekmu,a klupa MEM skoluje kompletnu nasu klupu koja jos u 10 tekmi nije uradila challenge.

Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 12 nov 2019, 03:52, ukupno mijenjano 1 put.
Boze sacuvaj. Pa moj Pop kome ti dajes da zavrsava utakmicu. Grozota.
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Oprosti im,Tony!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eh,narednih 6 od 7 na gostovanju.Negativan rekord,losa igra i mogle bi uslijediti promjene. 

Hahaha. 5zadnjih lopti lik uzeo, jedva jednom obruc pogodio. Gledam na kraju ovu ekipu na trbinama, oca mi dobili bi ovo veceras.
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nismo mi igracki top kvalitet lige,ali kad solidnoj ekipi radis ovakve rotacije i ne igras mlade igrace max.,onda sam sebi pucas u nogu.Prosto ko pasulj.Necu vise posta napisati o ovme dok i ako se nesto ne promjeni.Do tada,gledam tekme opusteno.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Coach Pop on the loss: “It’s disappointing.”
“It’s a 48-minute game and we’re not competing, executing for the full 48.”
Tako je Popovichu.Sve je to sto momci ne pokusavaju dovoljno jako.Nema to nikakve veze sa fizickim limitacijama pojedinaca i tvojim smijesnim uparvianjima istih.
Po prvi put ga u ovih 20+ godina kritikujem i nevjerovatno je sta radi!? Covjece Boziji,1.opcije ti nisu jake kao nekad,ne mogu da kompenzuju tolike propuste,jer i oni sami imaju mana!!!Prilagodi se!!
“It’s a 48-minute game and we’re not competing, executing for the full 48.”

Tako je Popovichu.Sve je to sto momci ne pokusavaju dovoljno jako.Nema to nikakve veze sa fizickim limitacijama pojedinaca i tvojim smijesnim uparvianjima istih.

Po prvi put ga u ovih 20+ godina kritikujem i nevjerovatno je sta radi!? Covjece Boziji,1.opcije ti nisu jake kao nekad,ne mogu da kompenzuju tolike propuste,jer i oni sami imaju mana!!!Prilagodi se!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
“You just keep going,” said Pop.
“There’s no magic formula.”
Tako je.Samo gazi isto.Do lutrije!

“There’s no magic formula.”
Tako je.Samo gazi isto.Do lutrije!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Toliko poruka,ali ova RCeva sve govori.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako ovakve noci uticu na covjeka i sve sto smo imali i imamo u SA.
Mozda nismo top ekipa sada,ali ova fransiza uvijek radi dobro i posteno i kad-tad ce opet biti na vrhu.Tacno sam,nakon ove Tonyeve ceremonije,zaboravio na ove gluposti i poraze.Doce i to na svoje,samo strpljenja.
Jedan detalj mi "upade" u oci veceras...Dok je Tony pominjao Murraya,kamera ga je snimila i on je bio ljut.To dokazuje koliko mu je poraz od MEM tesko pao i koliko je "mali" odlucan da nastavi ovu nasu tradiciju.Kako Tony rece "u odlicnim smo rukama" i meni sitne stvari to pokazuju.

Mozda nismo top ekipa sada,ali ova fransiza uvijek radi dobro i posteno i kad-tad ce opet biti na vrhu.Tacno sam,nakon ove Tonyeve ceremonije,zaboravio na ove gluposti i poraze.Doce i to na svoje,samo strpljenja.
Jedan detalj mi "upade" u oci veceras...Dok je Tony pominjao Murraya,kamera ga je snimila i on je bio ljut.To dokazuje koliko mu je poraz od MEM tesko pao i koliko je "mali" odlucan da nastavi ovu nasu tradiciju.Kako Tony rece "u odlicnim smo rukama" i meni sitne stvari to pokazuju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.