pa ništa voli Tifu, zabit ga želji, sviđa mu se ta furkaOsim13 je napisao/la:Vjerujem da je to rekao kroz zayebanciju
A i da nije, šta.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa ništa voli Tifu, zabit ga želji, sviđa mu se ta furkaOsim13 je napisao/la:Vjerujem da je to rekao kroz zayebanciju
A i da nije, šta.
Komplex niže vrijednosti level 100000000000000000000Denchi je napisao/la:Koje utakmice si posebno volio da igraš?
"Kada sam dolazio sa Slobodom, najviše smo se 'ložili' na Želju i u Sarajevo. To su posebne utakmice, tu se daje 120 posto mogućnosti i generalno svi igrači obožavaju takve mečeve".šta kae voli željaNajdraži gol koji si postigao u karijeri?
"Protiv Sarajeva najviše volim da igram. Protiv koga sam postigao najdraži gol? Protiv Željezničara na Tušnju!"![]()
![]()
![]()
Uuu nisko.redbull93 je napisao/la:Jbga mozete vi, vi primate stipendiju od sence
siĐe Brnabićko, vat is gojing on in Lopare.dvokorak je napisao/la:Jao al Munirce uleti u kickdown maniru
Beton je napisao/la:siĐe Brnabićko, vat is gojing on in Lopare.dvokorak je napisao/la:Jao al Munirce uleti u kickdown maniru
To na pauzi?Munirče iz tvoga kraja
Legendo zavičaja
Prljavi gruzijci jos prljavijem nobocapajebckom establismentu da odredi kurs po kojem ce se zen´cke sestre da nude? #esimidobarMakabiTuzla je napisao/la:Zasto su ovi bordo seljaci dozvolili da ih uvuku u u tucu i da ih pri tome pretuku? Bas su seljaci
Zašto se stidiš svog sela, držiš se ona Dobricine da je laž najjače srpsko oružje?dvokorak je napisao/la:Beton je napisao/la:siĐe Brnabićko, vat is gojing on in Lopare.dvokorak je napisao/la:Jao al Munirce uleti u kickdown maniruTo na pauzi?Munirče iz tvoga kraja
Legendo zavičaja
Pa Ana onako muškobanjasta ti je first lady.dvokorak je napisao/la:@Tonbe
Pa sinoc sam ti vec napisao,
bolje i Freddie Mercury in the pedu nego da mi Munirce bude first lady <3
Mosa gillette MunirceBeton je napisao/la:Pa Ana onako muškobanjasta ti je first lady.dvokorak je napisao/la:@Tonbe
Ista klozet
Jbg, stvarno se nastranost uvukla među genocidaše.dvokorak je napisao/la:Mosa gillette MunirceBeton je napisao/la:Pa Ana onako muškobanjasta ti je first lady.dvokorak je napisao/la:@Tonbe
Ista klozet
NemRe neko pored Tuzle ili u Tuzli što živi nekom drugom reči da je seljak....MakabiTuzla je napisao/la:Zasto su ovi bordo seljaci dozvolili da ih uvuku u u tucu i da ih pri tome pretuku? Bas su seljaci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.