Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Yep. To se jedino more promjeniti, ako Milan i Inter oboje kupe po max 2 igrača za 60 miljona eura(znači 120 milja ukupno), svakin. Inače biži kuči propalo je. Jedina "prednost" Intera je što ne igra LP, pa onda ta trula ekipa se more skoncentrirati na ligu i bez obzira na svoju truloću, dovoljno su još uvijek jaki da pobjede svakog u ligi. No to je već malo teža vjerojatnost. Milan je zasad - briši kuči propalo je.GaziHusrevbeg je napisao/la:Rame uz rame s Juventusom sigurno niste, jednostavno svaki segment fudbalske igre je na strani Juventusa, a to će i sezona pokazati. Koliko god zvučalo prepotentno, ali Juve ove sezone nema konkurenta u ligi isto kao što inter nije imao u periodu 2007-2010.
anton 1983 je napisao/la: Yep. To se jedino more promjeniti, ako Milan i Inter oboje kupe po max 2 igrača za 60 miljona eura(znači 120 milja ukupno), svakin. Inače biži kuči propalo je. Jedina "prednost" Intera je što ne igra LP, pa onda ta trula ekipa se more skoncentrirati na ligu i bez obzira na svoju truloću, dovoljno su još uvijek jaki da pobjede svakog u ligi. No to je već malo teža vjerojatnost. Milan je zasad - briši kuči propalo je.
A što je najsmješnije izgleda da je Juve taj koji će od "velike trojice" do kraja prelaznog roka, iskeširati najviše para...
ma njima je jedina nada ta da ne igraju LP a mi igramo, pa optimizam grade na tome.Ostalo je jasno, da smo mi druga planeta za njih al LP i umor ce im pomoc pa se mogu nadat.GaziHusrevbeg je napisao/la:A.S.![]()
Pa javni je forum, mogu se i ostali navijači uključiti.![]()
Juventus je jači nego prošle sezone, ionako neprikosnoven igrači kadar za Serie A je dodatno ojačan sa Islom, Asamoahom i Giovincom. Lucia ne mogu smatrati pojačanjem nego prinovom.![]()
Napisao sam ti već, sezona će sve pokazati, prošle sezone Juve je interu pobjegao oko 20 bodova, tako će biti vjerovatno i ove sezone. Najveća prednost Juventusa u odnosu na ostale je duža klupa, kako sezona bude odmicala bit će sve više problema s povredama, suspenzijama, tek onda nastaju problemi klubovima sa oskudnim igračim kadrom, a inter je upravo jedna od takvih ekipa. Stramacioni trenutno na raspolaganju ima samo 15 ili 16 kvalitetnih igrača.
http://www.transfermarkt.de/de/transfer ... m=top_navi" onclick="window.open(this.href);return false; evo ovdje provjeri koliko su italijani potrosili na transfere i koliko su zaradilineo je napisao/la:Koliko su italijanski klubovi potrosili u ovom transfer periodu ?
Pa jel se ovo vama čini dobro izbalansirano?Coutinho (20), Sneijder (28), Guarin (26), Alvarez (24), Mariga (25), Obi (21), Duncan (19), Jonathan (26) znaci samo Cambiasso i Mudy prelaze 30 s tim da Mudy za sada ovo sta je igra izgleda kao da je na njegovom mjestu neki od 25 godina.
Mislio sam na okosnicu tima. Cambiasso, Zanetti...koji će većinu utakmica igrat... Mariga je igrač sa klupe, Guarin u rotaciji, kao i Mudyngai...Coutinha kao napadača računam, krilnog...Ako si to napisao samo zato sta si vidia sastav protiv Hajduka onda trebas znat da tako nece sigurno igrat, vjerojatno nece igrat ni ovih par mladica sta sam ja nabroja ali reci za Marigu,Obia,Coutia,Sneijdera,Guarina da su stari i istroseni moze napisat samo netko tko nije promislia prije nego je nesto napisa.
Sta imas komentarisat, kad nemas blage veze o Interu, gledao jednu pripremnu utakmicu i glupi turnir i on zna sve o Interu...Federer je napisao/la:Nisu ovo provokacije, samo relano kažem. Komentarišemo...
Ako ste vi zadovoljni ovim, ja sam prezadovoljan vjeruj. Dabogda uvijek ovakve univerzalce imali.Sneijder, Coutinho, Ricky-ofanzivni vezni
Cambi, Mudi, Mariga-defanzivni
Obi, Guarin-univerzalci, da ih tako nazovem
Cambiasso ni lani nije odigrao mnogo utakmica, a zasigurno neće ni ove godine... on će biti rotacija/klupa... Zanetti je beton i dan danas naš najbolji igrač, ali on će dogodine biti na beku..... Mariga zadnji vezni i bit će na klupi.... Coutinho krilo, možda i najperspektivniji igrač lige trenutno... Guarin je stub veznog red i naš najvažniji igrač u idućoj sezoni...Federer je napisao/la:Mislio sam na okosnicu tima. Cambiasso, Zanetti...koji će većinu utakmica igrat... Mariga je igrač sa klupe, Guarin u rotaciji, kao i Mudyngai...Coutinha kao napadača računam, krilnog...
Federer je napisao/la:Svi ti pobrojani nisu prevaga niti će biti....
Federer je napisao/la:Gledao sam neke pripremne. Recimo Juve je bio dosta bolji na onom kupu, mada ste pobijedili. Milan sa djecom više loptu imao i napadao, ja nikakvu igru nisam vidio, osim brzih kontri i to je sve. Iako ste već dosta ranije sa pripremema počeli...
Čak je i raspali Hajduk nekoliko puta opasno zaprijetio, ali eto.
s prošlom sezonom se nemože povući nijedna paralela.... ovo je neki drugi InterFederer je napisao/la:I prošle godine smo Magica i ja prognozirali krah, vi isto ovako govorili, pa bi šta bi.
iz tvojih postova vidimo da si dosta neinformisan i lupaš ha-bu neke idiotske zaključke pa je ok što tako misliš...Federer je napisao/la: Po meni, Inter nije nikakva konkurencija, ako se šta ne promjeni. Ne morate se slagati, ali vidjećemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.