FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

farisija
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la farisija » 07 avg 2012, 00:44

sretno lucasu, meni nije nimalo zao, a koliko vidim ni ostalima. i onako ne igramo LP.pa da nam je potreban toliko. trenutnim sastavom i mozda jos neko potrebno pojacanje osvajamo ako Bog da EL, a za scudeto smo rame uz rame juveu, nadam se da se nece naljutiti navijaci milana, al nekako su mi tanki plaho, puno su mi drazi od stare bake :D :lol:

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 avg 2012, 00:53

Rame uz rame s Juventusom sigurno niste, jednostavno svaki segment fudbalske igre je na strani Juventusa, a to će i sezona pokazati. Koliko god zvučalo prepotentno, ali Juve ove sezone nema konkurenta u ligi isto kao što inter nije imao u periodu 2007-2010.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 avg 2012, 09:22

GaziHusrevbeg je napisao/la:Rame uz rame s Juventusom sigurno niste, jednostavno svaki segment fudbalske igre je na strani Juventusa, a to će i sezona pokazati. Koliko god zvučalo prepotentno, ali Juve ove sezone nema konkurenta u ligi isto kao što inter nije imao u periodu 2007-2010.
Yep. To se jedino more promjeniti, ako Milan i Inter oboje kupe po max 2 igrača za 60 miljona eura(znači 120 milja ukupno), svakin. Inače biži kuči propalo je. Jedina "prednost" Intera je što ne igra LP, pa onda ta trula ekipa se more skoncentrirati na ligu i bez obzira na svoju truloću, dovoljno su još uvijek jaki da pobjede svakog u ligi. No to je već malo teža vjerojatnost. Milan je zasad - briši kuči propalo je.

A što je najsmješnije izgleda da je Juve taj koji će od "velike trojice" do kraja prelaznog roka, iskeširati najviše para...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 avg 2012, 14:47

anton 1983 je napisao/la: Yep. To se jedino more promjeniti, ako Milan i Inter oboje kupe po max 2 igrača za 60 miljona eura(znači 120 milja ukupno), svakin. Inače biži kuči propalo je. Jedina "prednost" Intera je što ne igra LP, pa onda ta trula ekipa se more skoncentrirati na ligu i bez obzira na svoju truloću, dovoljno su još uvijek jaki da pobjede svakog u ligi. No to je već malo teža vjerojatnost. Milan je zasad - briši kuči propalo je.

A što je najsmješnije izgleda da je Juve taj koji će od "velike trojice" do kraja prelaznog roka, iskeširati najviše para...

Zasto bi se trosilo toliko, Tune :?:
Inter deluje dobro, nema za moj ukus top odbranu i spica, a sve ostalo je korektno. 3 dobra igraca za po 10-15 milja tipa Kolarov, Osvaldo i Debuchy bi zavrsili posao i ta ekipa bi bila kvalitetom tik ispod Juventusa.
Sa Milanom stvari stoje drugacije. Oni imaju identitetski problem, te je celo ovo leto jedan downgrade u poredjenju sa prethodnim sezonama.

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 07 avg 2012, 18:21

nisam ocekivao da ce moj tekst privuci komentare drugih navijaca. juve bas nije toliko dobar koliko vi mislite, a vi ste navijaci i volite svoj klub pa ok. a i ramazan je pa nebi ulazio u rasprave gdje bude i vulgarnih stvari. ja sam na ovom forumu da bi na prvom mjestu dobio informacije o interu jer vidim da decki prate u detalje pa ovako gotovo citam, da dam podrsku ostalim navijacima, da se veselim kad nam voljeni klub pobjeduje. selam svima, posebno postacima :)

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 avg 2012, 18:41

A.S. ;)

Pa javni je forum, mogu se i ostali navijači uključiti. :mrgreen:

Juventus je jači nego prošle sezone, ionako neprikosnoven igrači kadar za Serie A je dodatno ojačan sa Islom, Asamoahom i Giovincom. Lucia ne mogu smatrati pojačanjem nego prinovom. :mrgreen:

Napisao sam ti već, sezona će sve pokazati, prošle sezone Juve je interu pobjegao oko 20 bodova, tako će biti vjerovatno i ove sezone. Najveća prednost Juventusa u odnosu na ostale je duža klupa, kako sezona bude odmicala bit će sve više problema s povredama, suspenzijama, tek onda nastaju problemi klubovima sa oskudnim igračim kadrom, a inter je upravo jedna od takvih ekipa. Stramacioni trenutno na raspolaganju ima samo 15 ili 16 kvalitetnih igrača.
Željezničar ale!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 07 avg 2012, 18:50

GaziHusrevbeg je napisao/la:A.S. ;)

Pa javni je forum, mogu se i ostali navijači uključiti. :mrgreen:

Juventus je jači nego prošle sezone, ionako neprikosnoven igrači kadar za Serie A je dodatno ojačan sa Islom, Asamoahom i Giovincom. Lucia ne mogu smatrati pojačanjem nego prinovom. :mrgreen:

Napisao sam ti već, sezona će sve pokazati, prošle sezone Juve je interu pobjegao oko 20 bodova, tako će biti vjerovatno i ove sezone. Najveća prednost Juventusa u odnosu na ostale je duža klupa, kako sezona bude odmicala bit će sve više problema s povredama, suspenzijama, tek onda nastaju problemi klubovima sa oskudnim igračim kadrom, a inter je upravo jedna od takvih ekipa. Stramacioni trenutno na raspolaganju ima samo 15 ili 16 kvalitetnih igrača.
ma njima je jedina nada ta da ne igraju LP a mi igramo, pa optimizam grade na tome.Ostalo je jasno, da smo mi druga planeta za njih al LP i umor ce im pomoc pa se mogu nadat.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 avg 2012, 18:56

Vjeruj mi da se umor neće toliko osjetiti na našim igračima, na svakoj poziciji u timu mi imamo po najmanje 2 kvalitetna igrača. Jedino nam malo napad škripi, Matri je u ovim prijateljskim ušao u formu, ali ja još uvijek očekujem napadača.

Inter je ekipa koja je tek u izgradnji, na početku sezone će sigurno biti kikseva pogotovo protiv na papiru slabijih ekipa. Ja sumnjam da inter može pobjeđivati u kontinuitetu, ali eto ipak vidjet ćemo sve na terenu.

Interisti, napadajte me koliko hoćete, nemojte samo vrijeđati, ja samo iznosim svoje mišljenje. :mrgreen:
Željezničar ale!

aldinFJ
Kontakt:

Post Postao/la aldinFJ » 07 avg 2012, 19:24

neo je napisao/la:Koliko su italijanski klubovi potrosili u ovom transfer periodu ?
http://www.transfermarkt.de/de/transfer ... m=top_navi" onclick="window.open(this.href);return false; evo ovdje provjeri koliko su italijani potrosili na transfere i koliko su zaradili ;) ako zelis da pametujes, prvo se informisi o svemu, ovako samo smaras. ;)

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 07 avg 2012, 19:29

@GaziH.
jest Juve se jos vise pojaco,ali uzmi u obzir da se prosle sezone nije igrala LP i realno tu je bila jedna od prevaga na vasu stranu,a vidjet cemo kako ce ekipa reagovat kad dodje jak tempo a + i ovaj skandal ce ostavit traga na ekipu posebno ako Conte ne bude vodio tim nekoliko mjeseci...
tih 20 + bodova mozes macku o rep okacit,jesi onako "blentav" i troll ali treba stvari malo realnije gledat,nit je Juve toliko jak nit je Inter toliko slab ;)
proslu sezonu tesko da mozes poredit sa nadolazecom,Inter je prvo lutao s trenerima pa sistemom igre pa neminovnom smjenom generacija,dok je Juve usao zeljan trofeja sa "domacim" trenerom i igrom na jednom frontu i zasluzeno uzeo titulu...
rok za transfere jos traje i 2-3 dobra pojacanja Intera nam garantuju neizvjesnu sezonu,Milan tesko da ce nadoknadit ovoliko broj odlazaka,a ja bih volio da neko od ovih mladjih eksplodira i da izborimo LP i da se onda dogodine opet krene u dominaciju 8-)
"vas" je problem sto gledate Lichta kao najboljeg beka Serie A,Chelinija kao najboljeg svjetskog stopera dok drugi imaju oskudan igracki kadar,Inter vec sad ima skoro svaku poziciju dupliranu i sa ta 2-3 ciljana pojacanja ekipa ce bit kompletirana i da krene u borbu za vrh...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 07 avg 2012, 19:41

Ma realno je da bi dobar dio igraca koji su trenutno na klupi Juventusa u Interu igrali prvih 11 i naravno liga prvaka ce uticati ali mislim da je Juventus pokriven na svakoj poziciji jedako kvalitetnom zamjenom tako da ne bi ni to trebao biti toliki problem. Slazem se da te razlike od 20 bodova nece biti ali isto tako mislim da Juve ne bi trebao imati vece probleme u odbrani titule. Ovo je ipak fudbal tako da je sve moguce ;)
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 07 avg 2012, 21:43

bravo pupi ti to lijepo objasni, ko da mi citas misli heh. inter je stvarno bio iz vise razloga slab, ali sad je druga prica, strama ce to aBda da lijepo ukomponuje, prethodna tvrdnja se temelji na tome da ocekujem bar jos 2 solidna igraca ne top, ipak selam i juventinima, otac mi navija za juve pa ne misle da imam nesto protiv. selam

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 07 avg 2012, 21:52

Inter ako ne dovede bar dva kvalitetna i ciljana pojačanja, a male su šanse, po meni nema nikakve šanse za titulu, čak je i LP upitna.

Ništa se skoro nije promijenilo, jedino pojačanje je zreliji i bolji Coutinho, koji se kalio u Espanyolu i biće najbolji igrač ovoga Intera. Vezni red je star i potrošen i to je najveći problem. Odbrana je solidna, napad isto tako, ali u globalu ja ne vidim načina da se Inter bori za titulu sa ovim igračkim kadrom.

Juventus je koplje iznad ostalih, jedino ga može ova afera usporiti i to je nada za ostale. Milan isto mora dovesti kreativca na sredini i špica, za nešto više. Hoće li, ostaje da vidimo. Roma je opasna, možda i najveći konkurent. Rade u miru, ali kvalitetno, bez velikih najava, ali znaju šta hoće. Napravili su finu selekciju igrača, koja će se samo nadograđivati u narednim godinama. Napoli također solidan, dugo godina su na okupu + malo su osvježili ekipu nekim novim igračima.

1. Juventus
2. Napoli, Roma, Milan
3. Inter
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 07 avg 2012, 22:00

Dosao juBentusovac na temu INTERA da pametuje kako je juBentus najjaci tim na svijetu, kako su oni najkalitetniji, ovdje, ondje, a Inter katastrofa bla bla bla...

Niti koga zanimaju vasa napacena misljenja o tome sta je potrebno Interu i koliko ste vi svjetlosnih godina ispred nas, a bgm niti mene, a vjerujem i vecinu ne zanima juBentus niti njih izbor igraca, po lopovluku ste sigurno najjaci na svim pozicijama, a u ostalom mozda u vasim napacenim snovima, gdje je sve sto je juBentusovo najbolje, najjace, najljepse...

Interu je potreban samo jedan veznjak razbijac(De Jong, Fernando) i to je to. Najvece pojacanje je Strama i njegov odnos sa igracima i povratak na pravi put najboljeg igraca lige Sneijdera i forsiranje najtalentovanijeg igraca lige Coutinha.

juBentus je jaci samo za uigranost i nista vise, jer i dalje imaju prosjek ekipu, gdje su prosle godine dozivjeli svoj vrhunac i to je to, sad im opet slijedi borba za LE...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 avg 2012, 22:03

Neznam po cemu je tebi vezni red star i potrosen.

Coutinho (20), Sneijder (28), Guarin (26), Alvarez (24), Mariga (25), Obi (21), Duncan (19), Jonathan (26) znaci samo Cambiasso i Mudy prelaze 30 s tim da Mudy za sada ovo sta je igra izgleda kao da je na njegovom mjestu neki od 25 godina.

Ako si to napisao samo zato sta si vidia sastav protiv Hajduka onda trebas znat da tako nece sigurno igrat, vjerojatno nece igrat ni ovih par mladica sta sam ja nabroja ali reci za Marigu,Obia,Coutia,Sneijdera,Guarina da su stari i istroseni moze napisat samo netko tko nije promislia prije nego je nesto napisa.

Ako smo bili spremni iskesirat barem 25 milja za Lucasa to onda znaci da cemo sigurno dovest jedno kvalitetno a mozda i 2 pojacanja. Kad bi recimo dosao Fernando + Papu Gomez ovaj transfer rok bi bia savrsen.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 07 avg 2012, 22:14

Nisu ovo provokacije, samo relano kažem. Komentarišemo...
Coutinho (20), Sneijder (28), Guarin (26), Alvarez (24), Mariga (25), Obi (21), Duncan (19), Jonathan (26) znaci samo Cambiasso i Mudy prelaze 30 s tim da Mudy za sada ovo sta je igra izgleda kao da je na njegovom mjestu neki od 25 godina.
Pa jel se ovo vama čini dobro izbalansirano?

Mahom sve destruktivci osim Sneijdera, koji će više van terena biti. Te grupa nekih mladih i nedokazanih igrača.

Fali kreativac možda?
Ako si to napisao samo zato sta si vidia sastav protiv Hajduka onda trebas znat da tako nece sigurno igrat, vjerojatno nece igrat ni ovih par mladica sta sam ja nabroja ali reci za Marigu,Obia,Coutia,Sneijdera,Guarina da su stari i istroseni moze napisat samo netko tko nije promislia prije nego je nesto napisa.
Mislio sam na okosnicu tima. Cambiasso, Zanetti...koji će većinu utakmica igrat... Mariga je igrač sa klupe, Guarin u rotaciji, kao i Mudyngai...Coutinha kao napadača računam, krilnog...

Svi ti pobrojani nisu prevaga niti će biti....

Gledao sam neke pripremne. Recimo Juve je bio dosta bolji na onom kupu, mada ste pobijedili. Milan sa djecom više loptu imao i napadao, ja nikakvu igru nisam vidio, osim brzih kontri i to je sve. Iako ste već dosta ranije sa pripremema počeli...

Čak je i raspali Hajduk nekoliko puta opasno zaprijetio, ali eto.

I prošle godine smo Magica i ja prognozirali krah, vi isto ovako govorili, pa bi šta bi.

Po meni, Inter nije nikakva konkurencija, ako se šta ne promjeni. Ne morate se slagati, ali vidjećemo...
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 07 avg 2012, 22:23

Federer je napisao/la:Nisu ovo provokacije, samo relano kažem. Komentarišemo...
Sta imas komentarisat, kad nemas blage veze o Interu, gledao jednu pripremnu utakmicu i glupi turnir i on zna sve o Interu...

Sneijder, Coutinho, Ricky-ofanzivni vezni
Cambi, Mudi, Mariga-defanzivni
Obi, Guarin-univerzalci, da ih tako nazovem

Niti je Cambiasso siguran u prvih 11, a niti je Guarin igrac za rotacije, vec glavni motor novog Intera, ali eto ti si pratio sve pripreme, pa znas da je igrac za rotacije...

Najgore mi je ovo bit cemo 20 bodova ispred, Sneijder ce biti u bolnici, to nije komentaisanje, to je lupanje glupoti, jer nemas nista pametno, jer ne pratis Intera, ali eto ti kao neki strucnjak da nama kazes kako je u nas sve najgore...

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 07 avg 2012, 22:26

Što si arogantan tako? :mrgreen:

Razmjenjujemo mišljenja, tebi je Inter najbolji i to je ok. Ja se ne ljutim. :P :D
Sneijder, Coutinho, Ricky-ofanzivni vezni
Cambi, Mudi, Mariga-defanzivni
Obi, Guarin-univerzalci, da ih tako nazovem
Ako ste vi zadovoljni ovim, ja sam prezadovoljan vjeruj. Dabogda uvijek ovakve univerzalce imali. :mrgreen:

Jel sad pošteno? :lol:
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 avg 2012, 22:31

Ma daj ljudi pustite ove sta pricaju, pa mi smo prosle sezone izgubili 15-20 bodova zbog trenera! koja je samo nervoza vladala u klubu i svada , koliko je put Pazzo doslovno u tekmi galamio na Sneidera ( vjerovatno zbog ponasanja i napusta klub-Pazzo mislim) koliko smo zbogta dva razloga izgubili bodova protiv MALIH ekipa?????
Ove sezone to nece biti slucaj jer Strama drzi sve pod kontrolom i sa 2 SOLIDNA IGRCA jos , bit cemo ekipa prava!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 07 avg 2012, 22:35

Federer je napisao/la:Mislio sam na okosnicu tima. Cambiasso, Zanetti...koji će većinu utakmica igrat... Mariga je igrač sa klupe, Guarin u rotaciji, kao i Mudyngai...Coutinha kao napadača računam, krilnog...
Cambiasso ni lani nije odigrao mnogo utakmica, a zasigurno neće ni ove godine... on će biti rotacija/klupa... Zanetti je beton i dan danas naš najbolji igrač, ali on će dogodine biti na beku..... Mariga zadnji vezni i bit će na klupi.... Coutinho krilo, možda i najperspektivniji igrač lige trenutno... Guarin je stub veznog red i naš najvažniji igrač u idućoj sezoni...
Federer je napisao/la:Svi ti pobrojani nisu prevaga niti će biti....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Federer je napisao/la:Gledao sam neke pripremne. Recimo Juve je bio dosta bolji na onom kupu, mada ste pobijedili. Milan sa djecom više loptu imao i napadao, ja nikakvu igru nisam vidio, osim brzih kontri i to je sve. Iako ste već dosta ranije sa pripremema počeli...

Čak je i raspali Hajduk nekoliko puta opasno zaprijetio, ali eto.
:lol: :lol: :lol: :lol:

kakve veze imaju te utakmice sa bilo čim pa da ti sudiš o ovome Interu.... zasigurno će doći jedan zadnji vezni i jedan bek + možda još krilo.... ovaj Inter je jači od onoga od lani, a s ova 3 pojačanja ćemo se boriti za Scudetto sigurno...
Federer je napisao/la:I prošle godine smo Magica i ja prognozirali krah, vi isto ovako govorili, pa bi šta bi.
s prošlom sezonom se nemože povući nijedna paralela.... ovo je neki drugi Inter
Federer je napisao/la: Po meni, Inter nije nikakva konkurencija, ako se šta ne promjeni. Ne morate se slagati, ali vidjećemo...
iz tvojih postova vidimo da si dosta neinformisan i lupaš ha-bu neke idiotske zaključke pa je ok što tako misliš...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.