San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Je li Brent Barry bio na ceremoniji? 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je najpametnije sto mozes napisati? E muko moja...

Necu uopste da komentarisem ovu uhljup-ekipu i poraz od Memphisa na svom terenu u Tonijevoj specijalnoj noci. Samo me zanima jel ih stid imalo. Fuj!
A Tony...uh, emocije i sjecanja...posljednji od velike trojke...kako je lijepo vidjeti tri velika broja/dresa jedan pored drugog gore...u isto vrijeme i tuga...ne znam...toliko su nam radosti donijeli i obiljezili nam veliki dio zivota...tesko da cemo opet imati nesto slicno od ove ekipe (mozda nove i mladje generacije hoce nekad)...ali meni dovoljno i ovo...sretan sam sto sam zivio u vrijeme velike trojke, tj. u velikom vremenu.
Thank you, Timmy!
Gracias, Manu!
MERCI, TONY!
A Tony...uh, emocije i sjecanja...posljednji od velike trojke...kako je lijepo vidjeti tri velika broja/dresa jedan pored drugog gore...u isto vrijeme i tuga...ne znam...toliko su nam radosti donijeli i obiljezili nam veliki dio zivota...tesko da cemo opet imati nesto slicno od ove ekipe (mozda nove i mladje generacije hoce nekad)...ali meni dovoljno i ovo...sretan sam sto sam zivio u vrijeme velike trojke, tj. u velikom vremenu.
Thank you, Timmy!
Gracias, Manu!
MERCI, TONY!
Sto se tice kosarke meni vise ne treba. Godinama sam se zasitio, proslavio 4 titule i ova faza mi dobro dodje. Taman fino vrijeme da ss pauza napravi, volio bi da se docepamo lutrijskog pika, uz malo srece proguramo prema gore i onda kroz FA rijesit neke stvari te ponovo krenut u pohod.YaSSaL je napisao/la: ↑12 nov 2019, 07:04Necu uopste da komentarisem ovu uhljup-ekipu i poraz od Memphisa na svom terenu u Tonijevoj specijalnoj noci. Samo me zanima jel ih stid imalo. Fuj!
Thank you, Timmy!
Gracias, Manu!
MERCI, TONY!
Max Allegri
Kako lijepa noc.
Yebo tekmu.

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
https://fadeawayworld.net/2019/11/04/bl ... -aldridge/
Slucajno naleti na ovo!? Sta mislite o ovome!? Tko bi bolje prosao?
Being second is to be the first of the ones who lose.
Mislim da imamo i boljih partnera za slican trade. Mada je Jaylen dosad sila. Trebamo uzet i vise pikova. Sta ce nam Smart.Kugla3 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 01:53https://fadeawayworld.net/2019/11/04/bl ... -aldridge/
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ja bi ovo potpisao odmah. Ali odmah!!!Kanye je napisao/la: ↑13 nov 2019, 08:01Mislim da imamo i boljih partnera za slican trade. Mada je Jaylen dosad sila. Trebamo uzet i vise pikova. Sta ce nam Smart.Kugla3 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 01:53https://fadeawayworld.net/2019/11/04/bl ... -aldridge/
Max Allegri
Ne bih se bunio za ovaj trade.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nema nista od toga.BOS igra odlicno,nema razloga da ista sad pretura.
Smart jedan od boljih ugovora lige, srce Bostona, treba ga zakonom zaštititi
Ainge bi bio zreo za ludnice kada bi napravio taj trejd.
Fakat, ne razumijem zasto bi u Bostonu uopce pomislili na ovakvu glupost. LMA ima 34 godine i poceo je vec ozbiljnije padat, a DDR je minus igrac.
Portland, Bucksi, Phila i druge win now ekipe s manama trebaju biti meta za udomljavanje LaMarcusa i DeRozana. Mozda i Houston, al oni nemaju sta dat nazad.
Cujem da je Orlando zainteresovan za DeRozana. Treba uzet Gordona. Mada bih ja radije Isaaca. Dao bih sve sto imamo osim Murraya za njega.
Ovaj pocetak sezone otrkio nam je da su njih dvojica gotovi. Sta god dobijemo za njih bice super.
Max Allegri
REPORT: The Orlando Magic have expressed interest in trading for San Antonio Spurs star DeMar Derozan, according to The Ringer’s Kevin O’Connor.
Hmmm!? Sta uzet od Orlanda.
Hmmm!? Sta uzet od Orlanda.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ko zna.Ja bih Gordona,ako ikako moze,jer je kod njih evo godinama nekonstantan,a siguran sam da bi kod nas valjao.
Mada,daj Boze da nasi uopste i razmisljaju o ovome.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 nov 2019, 22:53Ko zna.Ja bih Gordona,ako ikako moze,jer je kod njih evo godinama nekonstantan,a siguran sam da bi kod nas valjao.
Mada,daj Boze da nasi uopste i razmisljaju o ovome.
Ma evo nesto razmisljam i da kojim slucajem dodje do tradeova LMA i DDRa gdje ih poslati i koga uzeti.
LMA je par puta izjavio da bi volio da se vrati u Portland i igra sa Dameom. OK. Ali sta dobiti za njega. Isto tako gdje poslati i sta dobiti za Demara. Ja bi volio kad bi nekako mogli potpisati dobrog centra tipa Townsa. Ili napravit neki paket sa Phoenixom i uzeti Bookera i Aytona. Neznam nisam pametan...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisi realan sekunde.
Kakav Towns,Ayton ili Booker.To zaboravi.Moje iskustvo govori da nikada ne treba mastati o takvim stvarima.
Gledati trenutnu ekipu,ocekivati da ce Pop srediti rotacije i da cemo napredovati.To su realna ocekivanja,a sta ce se desiti ili nece u nekim potencijalnim trejdovima ostaje da se vidi.
Usput,kad god se SA pominjao u nekim trejd kombinacijama,nikad nista nije bilo.Nas FO ima "naviku" da odradi nesto kad se ne ocekuje.

Kakav Towns,Ayton ili Booker.To zaboravi.Moje iskustvo govori da nikada ne treba mastati o takvim stvarima.
Gledati trenutnu ekipu,ocekivati da ce Pop srediti rotacije i da cemo napredovati.To su realna ocekivanja,a sta ce se desiti ili nece u nekim potencijalnim trejdovima ostaje da se vidi.
Usput,kad god se SA pominjao u nekim trejd kombinacijama,nikad nista nije bilo.Nas FO ima "naviku" da odradi nesto kad se ne ocekuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.