leorey je napisao/la:Dex je napisao/la:let3 je napisao/la:Barca omjer golova 112 - 35
Hala 100- 40
Bolji napad, bolja odbrana, bolji međusobni omjer (popišani na Bernabeu) i sad ce nas halaši uvjeravati da su zaslužili titulu 

Nije ni to problem, ali sacekajmo prvo kraj prvenstva.

Ekipa koja na kraju ima najviše bodova je prvak, a samim time je i najviše zaslužila titulu.

Tacno. Najbolja i najkonstantnija ekipa uvijek osvoji titulu. Nevezano za greske sudija, nekad ti uzmu, nekad daju, ali titula Lige nikad ne moze biti nezasluzena.

Mogu se sloziti.
Manje više sve titule su uzimale najjace ekipe u zadnjih par godina.Jedina mi je šuha da je Real mogao uzet i prosle godine da nije imao konobara na klupi pola godine.Vecina raje koja prati fudbal, spansku ligu i Real a da ih ja poznajem licno je reklo da je Benitez promasaj na samom startu, prije ijedne tekme.
Sto se ove godine tiče.Real je/ce uzeti titulu iskljucivo na klupu i pametno rotiranje.Plus naravno veca zar i borbenost nego ikad, a to je nagrađeno sa pobjednickim mentalitetom.
Igra 70% sezone nije bila na nivou uistinu.More ubacivanja cim se pređe centar, bez ideje isl isl.
Zadnjih mjesec i po mozda zaista sam zadovoljan po tom pitanju.Bolje igraju dosta.Stabilniji posjed, mnogo više kreacije, lopti izmedju 2 protivnicka igraca, izigranih akcija, centarsutevi samo sa ivice 16 erca ili skroz sa korner linije.Bekovi pokidali.
Mislim da je Zidane u tom smislu sazrio i da ce dogodine Real biti jos bolji jer zaista trenutno imaju najjacu 11 orku ali i sto je najbitnije klupu.
Osim ako se neko cudo ne desi pa Zidan ne osvoji ništa ove godine i napusti Real, sto je ipak mislim tesko za ocekivati.
Bitno je odraditi prelazni rok dobro.Ako odu Morata i James tu ce trebati neki vid pojacanja.Sumnjam igraci tih klasa, jer nece da sjede na klupi, ali dobri i zahvalni igrači poput Vasqeza i/ili Kovacica koji ce doprinositi sa klupe.
Vec su doveli rezervnog ljevog bočnog, vratice svog stopera i zadnjeg veznog sa posudbe. Ostaje samo taj ofanzivniji dio da se popuni.Vidjeti sta sa Benzom.Probat jos sezonu sa CR-om kao krilom ili ga napokon gurnut na 9ku? Koga na krila? Sta sa Baleom? 
Riješiti te 3-4 ofanzivne pozicije, ono iza je vrh.