Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Nezasluzeno, totalno nezasluzeno
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa igrali ste odlicno ali drugo poluvrijeme smo otvorili onako kako mi inace otvorimo sa nasim presingom..ovako ste vi krenuli u prvom ebiga ...odlicno igrate barem prvo poluvrijeme ..bice ovdje jos golova do kraja..evo upravo i Ahmetovic profula 100% sansu ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Briljiraju! 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Banda nesposobna! Ako izgube narednu utakmicu mogu otjerati kompletan stručni štab skupa sa 4-5 fudbalera. Fuj! Radi kakvih kretena se ja nerviram. Fuj!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Dobro su danas igrali, opet realizacija najveci problem. Da nam je stopostotna pobjedili bi.
Remi bi bio realan ishod posto su i domacini imali jos dobrih sansi do kraja.
Ermin dosta dobro danas odigrao, par pravo losih gresaka ali sve u svemu je dobro igrao. Meraja se popravlja, Mahir mijesano. Bogijevo iskustvo nam mnogo znaci.
Remi bi bio realan ishod posto su i domacini imali jos dobrih sansi do kraja.
Ermin dosta dobro danas odigrao, par pravo losih gresaka ali sve u svemu je dobro igrao. Meraja se popravlja, Mahir mijesano. Bogijevo iskustvo nam mnogo znaci.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
PostPostao/la pitic » 29 sep 2015, 19:50Mancini je napisao/la:Banda nesposobna! Ako izgube narednu utakmicu mogu otjerati kompletan stručni štab skupa sa 4-5 fudbalera. Fuj! Radi kakvih kretena se ja nerviram. Fuj!
Sloboda - Olimpic Sarajevo 1 Ako Olimpic bude poražen u naredne dvije utakmice dolazi do promjene ne-stručnog štaba i teških potresa u klubu
SRETAN BROJ - 1725
Uvijek oni dobro igraju a 3 pobjede u 11 kola imaju. Rastjerajte tu bandu od igrača zajedno sa jadnim stručnim štabom. Sutra kada ispadnu iz lige banditi će se razbježati svako svojim putem. Banditi nesposobni.
Hoće li ovog trola iko od moderacije barem opomenuti?
Merajic je prevara od igraca!! Nadao sam se bodu Olimpica zbog mog kluba, ali oni i sa igracem vise raspad..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Po današnjoj tezi Mirze za današnji poraz je kriv Raščić zato što nije dao gola u 14 utakmica odnosno od kada je došao
A ko ga je doveo to nije važno
Čekam narednu sapunicu u Lištici da vidim ko će dole biti kriv po teoremi Mirze. Ali dobro tada mu neće biti toliko važno ko je kriv pošto će dobiti nogu u slučaju poraza.
@mancini
Drago mi je što sam opet bio upravu i to 4 dana prije tekme. Hvala, vidimo se na temi poslije naredne teme.
Čekam narednu sapunicu u Lištici da vidim ko će dole biti kriv po teoremi Mirze. Ali dobro tada mu neće biti toliko važno ko je kriv pošto će dobiti nogu u slučaju poraza.
@mancini
Drago mi je što sam opet bio upravu i to 4 dana prije tekme. Hvala, vidimo se na temi poslije naredne teme.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 03 okt 2015, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Boze sacuvaj od ovakvih navijaca!CCcccc kuknjava kuknjava kuknjava
Kako li postade prevara od igrača "preko noći"?
Ti si najobičniji dosadnjaković. Kada su Kup BiH osvojili nisi se nikako javljao na ovoj temi.pitic je napisao/la:Po današnjoj tezi Mirze za današnji poraz je kriv Raščić zato što nije dao gola u 14 utakmica odnosno od kada je došaoA ko ga je doveo to nije važno
![]()
@mancini
Fuj!
Nesposobnjakovići. 
Kada dođu pare od UEFA-e počet će vjerovatno igrati bolje nesposobnjakivići.
Sta god da su trenirali ove sedmice je valjalo, samo da je jos da pocnu pogadjati pa ce svi redom gubiti. To je jedini nas problem, a kako ce ga rijesiti ostaje da vidimo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jašta će. Hoće kada budu već ispali. Onda neće imati potrebe pogađati.Mokroguz je napisao/la:Sta god da su trenirali ove sedmice je valjalo, samo da je jos da pocnu pogadjati pa ce svi redom gubiti. To je jedini nas problem, a kako ce ga rijesiti ostaje da vidimo.
Fuj.
Mokroguz bravo druze.ja pomak vidim takodje!Pozitivno razmisljanje donosi pozitivne stvari!Kapa do poda!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.