Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Virtu4l
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Virtu4l » 03 dec 2014, 12:04

Batko je napisao/la:Mene bi sramota bilo braniti covjeka koji je unistio najbolju generaciju igraca svih vremena...
Da, da, uništio generaciju igrača sa klupe, gdje se samo 2-3 igrača prije utakmice ne pitaju da li će se naći u prvih 11.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 dec 2014, 12:12

Virtu4l je napisao/la:
Batko je napisao/la:Mene bi sramota bilo braniti covjeka koji je unistio najbolju generaciju igraca svih vremena...
Da, da, uništio generaciju igrača sa klupe, gdje se samo 2-3 igrača prije utakmice ne pitaju da li će se naći u prvih 11.

Zato u Izraela, Walesa, Kipra, Nigerije sve vrvi od silnih igraca u ligama petice.....

Idol ti nikada nije pobjedio ekipu koja je bolja na papiru a izgubio je 10 tekmi od ekipa losijih na papiru.... Licni interes ti je ispred interesa repke... :thumbdown:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 03 dec 2014, 12:34

Ovi Sajini advokati orgijaju po temama Pjanića, Lulića, Spahića, a još nisam vidio da su išta loše(kritiku) upisali na temi panjeva i parmaka u vidu Vršajevića, Hadzica, Svena, Vranjesa...
DD

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 dec 2014, 12:35

adisice je napisao/la: Oni su sebe sami uništili ne zalaganjem dokaz za to su klubovi gdje je većina na klupama svojim i ne branim Papeta
Ko je bolan vecina klupa :? :?

Begovic - starter

Mujdza - istina vecina klupa ( samo ipak kvalitetan i iskusan igrac )
Avdija - starter samo los igrac

Spahic - starter i jedan od boljih igraca svog kluba
Sunjic - starter
Bicakcic - do povrede starter. Sada opet starter. Do kraja sezone bice starter u 70-80% utakmica.
Zukanovic - vecinu utakmica starter. Do kraja sezone bice starter u 70-80% utakmica.

Kolasinac - do povrede starter
Salihovic je igrao pola-pola i onda je zbog povrede pauzirao. Mislim da ce se i on izboriti za svoje mjesto u timu.
Kvesic - starter.

Besic - nije starter samo igra sasvim dovoljno. Europa liga, kupovi i svaki drugi-treci ligaski mec
Cimirot - starter
Hadzic - starter

Pjanic - starter
Medunjanin - starter
TSS - starter samo los igrac
Prcic - bio starter sada vise nije

Hajrovic - igra svaku drugu-trecu sada kod novog trenera zasad starter.
Kvrzic - igrao vise od 50% utakmica kao starter ostale vecina ulazi sa klupe

Lulic - starter
Visca - starter samo los igrac

Dzeko - igra svaku drugu ligasku i u ligi prvaka.
Ibisevic - vecinu utakmica starter samo nije bio uspijesan - golovi.

Postoje jos potencijalni igraci koji su starteri samo ih trenerski mag nije pozivao: Tankovic, Mahmutovic, Stilic i jos puno njih.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 dec 2014, 12:58

Virtu4l je napisao/la:Kako su oni brže bolje zgrabili Sušića kao alibi, kao on je krivac zbog Pjanićevih loših igara, a čovjek bio selektor 4 godine prije SP kada smo igrali strašan fudbal, pa je Pjanić uglavnom bio nevidljiv. Kakav gubitak dodira sa realnošću, za ne povjerovati.
cekaj malo, sta hoces da kazes:

1. pjanic je apsolutni krivac za svoje lose partije, a lose partije saigraca su slucajnost? ili je pak on i za to kriv?

2. selektor ne snosi nikakvu krivicu za ova 2 boda iz 4 utakmice, nego su to krivi igraci tj pjanic (jer ne vidjoh da nesto slicno pises po temama ostalih reprezentativaca)? dakle, samo je pjanic taj koji igra lose, dok su ostali na svom nivou, medjutim, pjanic je toliko mocan igrac da nas je sam kostao svih ovih poraza i remija?

3. igraci su krivi za ocigledan pad reprezentativnog fudbala, neuspjeh na SP (iako je to vec relativna stvar) i samo 2 postignuta gola u 4 utakmice tokom ovih kvalifikacija, nakon sto su prosle izdominirali kao jedna od najefikasnijih reprezentacija? promjena formacije i uvodjenje nekih drugih igraca i pozicija nema apsolutno nikakve veze s tim?

4. ako su igraci krivi za neuspjeh, da li to znaci da su isti krivi i za svaki uspjeh reprezentacije tj ne bi li to znacilo da ih safet nije odveo na SP nego su oni odveli njega? ne bi li to znacilo da si sve vrijeme mlatio praznu slamu braneci nekoga ko po ovoj tvojoj logici nema nikakvog udjela u uspjehu reprezentacije, sto dalje implicira da mlatis praznu slamu i sa ovom pricom o pjanicu?

5. nije li gubitak dodira sa realnoscu pisati stvar X, apsolutno vjerovati u to i slijepo se drzati tog razmisljanja o igracu Y iz dana u dan koje taj isti igrac pobija svakom novom odigranom utakmicom?

6. dzeko je institucija :thumbup:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 dec 2014, 13:25

Batko je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Zato u Izraela, Walesa, Kipra, Nigerije sve vrvi od silnih igraca u ligama petice.....

Idol ti nikada nije pobjedio ekipu koja je bolja na papiru a izgubio je 10 tekmi od ekipa losijih na papiru.... Licni interes ti je ispred interesa repke... :thumbdown:
Samo cu ovo korigovati, 21 a Nigere je tesko i prebrojati. Sigurno tri puta vise nego nasih.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 03 dec 2014, 13:35

Pricati o Pjanicu i dobrim igrama u dresu BiH je isto sto i pricati o ukusu ananasa a da ga nisi ni probao...
Pjanic u repci je = 0
Ovi sto pokusavaju kisom na Novom Zeladu opravdati mokre carape su = 0
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 dec 2014, 13:40

Heller je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Pitajte ljude izvan BiH ko je najbolji nas igrac, i vecina sto se razumi u nogomet ce rec Miralem Pjanic. Rezerva Citya nije ni blizu naseg majstora trenutno. :kafa:
Slažem se, i nikad mi neće biti jasno što traka završi kod Džeke umjesto kod drugog najboljeg, tj. Ministra Odbrane.
Vjerujem da je glavni razlog to sto bi Dzeko cmizdrio da nije dobio kapitensku traku. Vjerovatno bi se povukao iz reprezentacije. Znamo da u reprezentaciji glumi serifa, dok je u Cityu tih kao mis.

Sad ce neko spominjat Spahu, pa on je sila i u klubu i u reprezentaciji i uvijek je bio. :bih: Vec je jedan od lidera u Bayeru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 dec 2014, 13:40

Cartman je napisao/la:Pitajte ljude izvan BiH ko je najbolji nas igrac, i vecina sto se razumi u nogomet ce rec Miralem Pjanic. Rezerva Citya nije ni blizu naseg majstora trenutno. :kafa:
E čuj pitajte dijasporce ko je najbolji ma šta mi kažeš,sve sami stručnjaci u dijaspori.

Naš najbolji igrač punim imenom i prezimenom je Edin Džeko i u kakvoj god on bio formi on je alfa i omega naše reprezentacije.Bez njega mi smo obična rinaka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 dec 2014, 13:42

Saurman je napisao/la:
E čuj pitajte dijasporce ko je najbolji ma šta mi kažeš,sve sami stručnjaci u dijaspori.

Naš najbolji igrač punim imenom i prezimenom je Edin Džeko i u kakvoj god on bio formi on je alfa i omega naše reprezentacije.Bez njega mi smo obična rinaka.
Potpisacu samo ovo zadnje.

Ne treba ljudi degradirati Pjanicevo ime da bi dokazali da je Edin broj jedan.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 dec 2014, 13:45

Saurman je napisao/la:

Mislio sam na ljude koji nisu Bosanci i Hercegovci klocu. Pitaj nekog stranca ko je bolji. Svi ce rec Pjanic. Edin je rezerva Citya. Nije vise najbolji strijelac Bundeslige, nije vise igrac koji rusi Bayern. On je rezerva Citya. Covjek koji udje pred kraj. Igrac na nivou Chicharita ili Girouda. Realno.

Pjanic je klasa. Svaki klub ga zeli. Ali to ne mozes nasim ljudima objasnit, jer oni znaju samo brojat golove. Dobit ce respekt kakav zasluzuje tek kada predje u nekog pravog velikana. Isto kao Modric. Pa strucnjaci sa ovog foruma su njega ismijavali na podforumu Engleske lige. Prozivali ga kao zadnjeg klosara. Sta ce on, nema golova, nema asistencija. A igracina i po. Isto nas Pjana, samo sto on ima i asistencija i golova vise pa barem dobio neku kolicinu respekta. Ali zasluzuje mnogo vise.

Ne diskutujemo je li Dzeko vazan za nasu repku, naravno da jest. Diskusija je ko je bolji igrac, i vidim sve vise i vise ljudi misli da je to Miralem. Za godinu dvije nece biti ni diskusije, sve ce biti jasno kao dan.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 03 dec 2014, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 03 dec 2014, 13:45

Sabinho je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Potpisacu samo ovo zadnje.

Ne treba ljudi degradirati Pjanicevo ime da bi dokazali da je Edin broj jedan.
Nisu mu lanci na nogama kada dodje igrati za BiH, neka nas jednom vec hebeno demantira za ovih 6 i kusur godina iscekivanja...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 dec 2014, 13:52

Cartman je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Mislio sam na ljude koji nisu Bosanci i Hercegovci klocu. Pitaj nekog stranca ko je bolji. Svi ce rec Pjanic. Edin je rezerva Citya. Nije vise najbolji strijelac Bundeslige, nije vise igrac koji rusi Bayern. On je rezerva Citya. Covjek koji udje pred kraj. Igrac na nivou Chicharita ili Girouda. Realno.

Pjanic je klasa. Svaki klub ga zeli. Ali to ne mozes nasim ljudima objasnit, jer oni znaju samo brojat golove. Dobit ce respekt kakav zasluzuje tek kada predje u nekog pravog velikana. Isto kao Modric. Pa strucnjaci sa ovog foruma su njega ismijavali na podforumu Engleske lige. Prozivali ga kao zadnjeg klosara. Sta ce on, nema golova, nema asistencija. A igracina i po. Isto nas Pjana, samo sto on ima i asistencija i golova vise pa barem dobio neku kolicinu respekta. Ali zasluzuje mnogo vise.

Džeko je igrač koji svojim golovima donosio titule Cityu.On je sa 23g bio prvak Njemačke.

Što se tiče o interesu klubova za Pjanića ista je priča kao i svake godine,mediji ga sele od kluba do kluba a na kraju i dalje igra za prosječnu ekipu Rome.

Budimo realni Miralem je dobar al' on još nije WC igrač jer da bi bio u samom vrhu moraš imati konstantnost u igrama a on to nema.Mene ne može zadiviti što zabije gol iz slobodnjaka svaki 10 utakmica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 dec 2014, 13:52

Sabinho je napisao/la:
Samo cu ovo korigovati, 21 a Nigere je tesko i prebrojati. Sigurno tri puta vise nego nasih.
Mnogo kenjas a i sam znas da na papiru imamo 3 puta bolje igrace od raspadnute Nigerije i Walesa koji osim Balea nema klasnog igraca. Uostalom pogledaj im rezultate zadnjih 10 godina..**** te Pape

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 dec 2014, 13:56

@cartman tako je to kad igras u klubu koji konstantno dovodi pojacanja vrijedna preko 40m eura. Nije isto igrati u klubu koji kupi otpad od ovih bogatijih i igrati u tim bogatijim.

@batko pitao si vrve li, odgovorio sam ti. :thumbup: :wave:

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 03 dec 2014, 15:26

Ajax je napisao/la:
adisice je napisao/la: Oni su sebe sami uništili ne zalaganjem dokaz za to su klubovi gdje je većina na klupama svojim i ne branim Papeta
Ko je bolan vecina klupa :? :?

Begovic - starter

Mujdza - istina vecina klupa ( samo ipak kvalitetan i iskusan igrac )
Avdija - starter samo los igrac

Spahic - starter i jedan od boljih igraca svog kluba
Sunjic - starter
Bicakcic - do povrede starter. Sada opet starter. Do kraja sezone bice starter u 70-80% utakmica.
Zukanovic - vecinu utakmica starter. Do kraja sezone bice starter u 70-80% utakmica.

Kolasinac - do povrede starter
Salihovic je igrao pola-pola i onda je zbog povrede pauzirao. Mislim da ce se i on izboriti za svoje mjesto u timu.
Kvesic - starter.

Besic - nije starter samo igra sasvim dovoljno. Europa liga, kupovi i svaki drugi-treci ligaski mec
Cimirot - starter
Hadzic - starter

Pjanic - starter
Medunjanin - starter
TSS - starter samo los igrac
Prcic - bio starter sada vise nije

Hajrovic - igra svaku drugu-trecu sada kod novog trenera zasad starter.
Kvrzic - igrao vise od 50% utakmica kao starter ostale vecina ulazi sa klupe

Lulic - starter
Visca - starter samo los igrac

Dzeko - igra svaku drugu ligasku i u ligi prvaka.
Ibisevic - vecinu utakmica starter samo nije bio uspijesan - golovi.

Postoje jos potencijalni igraci koji su starteri samo ih trenerski mag nije pozivao: Tankovic, Mahmutovic, Stilic i jos puno njih.
Ajde rećemo da su polovina starteri a njihova forma?Pjanić,Begović i Spahić jedino
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 dec 2014, 17:44

De molim vas neka neko odgovori i Husiki jednom, Virtualce svi citirate a Husika nam vodi monolog ovde :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 dec 2014, 17:46

Zašto? Jel' to ti više ne smiješ da odgovaraš? Jbg, ne bi ni ja da sam na tvom mjestu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 dec 2014, 17:48

Ja sam sada s'posla i ne pada mi na pamet ponovo se okretati ukrug ;) .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 dec 2014, 18:00

adisice je napisao/la: Ajde rećemo da su polovina starteri a njihova forma?Pjanić,Begović i Spahić jedino
Tako je upravu si. Nije imao igrace u super formi samo je kriv i selektor za ove zadnje rezultate. Po meni vise nego igraci jer ipak on sve pokrece i bira. Ekipa je bila dovoljno snazna da je sa pravom taktikom i motivacijom mogao da napravi punu bolje rezultate. Motivacija je jako bitna. Ako je momcad jako motivisana moze da igra ravnopravno sa puno jacim protivnikom a kamoli sa ovima koji su podjednaki ili losiji od njih.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 17 gostiju.