Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Pozdravio ga je Emenike uz pjesmu "dotako sam dno života"
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
-
Nerminovic
- Kontakt:
Tri brata Spahica na jednom mjestu. Nadrljali ste od kako ono neko kaze od Kabadahija.Hattrick10 je napisao/la:
Spaha sinoć na "sokiću"
Đe onaj Virtualov ljubimac!!?? GRK

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Emir Spahić
Jah po ovim ocjenama ispade bolji od Silve, Kokea ...
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sreća pa vam je Spahić na raspustu, pauzira što se tiče šamaranja, sad će uskoro druga tura.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Papadopoulos je na 101. mjestu tabelerishaaa je napisao/la:Đe onaj Virtualov ljubimac!!?? GRK![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:Papadopoulos je na 101. mjestu tabelerishaaa je napisao/la:Đe onaj Virtualov ljubimac!!?? GRK![]()
Sto bi rekli papetovci i mrzoljubci Spahica...........strucnjaci sa foruma ocijeniliGameFKS je napisao/la:Jah po ovim ocjenama ispade bolji od Silve, Kokea ...
X
Nit sam "papetoljubac" a nit mrzim Spahića, jednostavno mi je frajer antipatičan i odvratan je način na koji ga se glorifikuje, i smiješna mi je ova lista na kojoj ispade bolji od T.Silve.Zamora je napisao/la:Sto bi rekli papetovci i mrzoljubci Spahica...........strucnjaci sa foruma ocijeniliGameFKS je napisao/la:Jah po ovim ocjenama ispade bolji od Silve, Kokea ...
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Tako reci.GameFKS je napisao/la:Nit sam "papetoljubac" a nit mrzim Spahića, jednostavno mi je frajer antipatičan i odvratan je način na koji ga se glorifikuje, i smiješna mi je ova lista na kojoj ispade bolji od T.Silve.Zamora je napisao/la:Sto bi rekli papetovci i mrzoljubci Spahica...........strucnjaci sa foruma ocijeniliGameFKS je napisao/la:Jah po ovim ocjenama ispade bolji od Silve, Kokea ...
X
Ova lista nema veze sa realnošću.Nerminovic je napisao/la:Spahic u TOP 100
![]()
![]()
![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nit sam "papetoljubac" a nit mrzim Spahića, jednostavno mi je frajer antipatičan i odvratan je način na koji ga se glorifikuje, i smiješna mi je ova lista na kojoj ispade bolji od T.Silve.[/quote]Zamora je napisao/la: Sto bi rekli papetovci i mrzoljubci Spahica...........strucnjaci sa foruma ocijenili
Tako reci.[/quote]
Lijepo pročitaj, antipatičan mi je zbog svog ponašanja, a odvratan mi je način na koji ga se glorifikuje.
Pojasnio sam ti jer nisi shvatio, volim takve ko ti forumske pametnice koje zaključe nešto i da čovjek ne kaže. Nit sam igdje napis'o da su mi oni "simpa" al kako ti kažeš : "dobro paša" .Zamora je napisao/la:Dobro pasa neka ti je simpa Silva...Pepe itd...
Dobro pasa, strucnjace kako hoces hem nastavi., sam se uvaljujes.GameFKS je napisao/la:Pojasnio sam ti jer nisi shvatio, volim takve ko ti forumske pametnice koje zaključe nešto i da čovjek ne kaže. Nit sam igdje napis'o da su mi oni "simpa" al kako ti kažeš : "dobro paša" .Zamora je napisao/la:Dobro pasa neka ti je simpa Silva...Pepe itd...
Zali se UEFI sto je Spahic na istoj ljestvici kao Pepe (simpaticni stoper ) a T.Silva
X
Hvala ti Emire. Nikom te ne damo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Majestic-12 [Bot] i 26 gostiju.