1R Bye
2R Sousa/Fognini
3R Kyrgios
QF Raonic/Goffin
SF Djokovic
F Murray/Wawrinka
Eh da vidimo sta Rafa moze
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pa pricam realno, meni jos uvijek nije jasno koja je uloga ovog Madrida sa ovakvom podlogom 2 sedmice pred RG, iskreno vise bih volio da Rafa taj turnir uopste i ne igra, ali eto on ce ici da sve zivo osvoji, takav je sklop jbg, pa cemo vidjeti dokle ce dogurati u ovom Madridudarker10 je napisao/la:Ne bi da unaprijed pravdas,al pravdas
Ici ce da sve zivo osvoji i onda se slomit i pauzirat opet 3-4 mjeseca. Tj citav drugi dio sezone. Nije da nismo navikli.bodi123 je napisao/la:Pa pricam realno, meni jos uvijek nije jasno koja je uloga ovog Madrida sa ovakvom podlogom 2 sedmice pred RG, iskreno vise bih volio da Rafa taj turnir uopste i ne igra, ali eto on ce ici da sve zivo osvoji, takav je sklop jbg, pa cemo vidjeti dokle ce dogurati u ovom Madridudarker10 je napisao/la:Ne bi da unaprijed pravdas,al pravdas
Ovo je ekvivalentno tome da pred US Open umjesto Cincinatija stavis Indian Wells, glupost
Najsmijesnije mi je kad neko ne vidi razliku izmedju trave,betona/zemlje i sto neke igrace koji su odlicni na 2 navedene podloge kuju u visine i sto se zemlje tice...Ovo je zemlja i mnogo losiji igraci generalno na rankingu su "mnogo" bolji na zemljenoj podlozi u odnosu na neke iz samog vrha sto smo mogli vidjeti kako u MC tako i u Barceloni.Ako jos u obzir uzmemo da neki od ovih trebaju igrati sa kraljem sljake iako ja msm da ce ih malo doci u fazu koja im se predvidja njihove sanse su jos manje.Tako da ako izuzmemo Novaka koji se najvjerovatnije sastaje sa Rafom u polufinalu gdje je naravno u njihovim mecevima sve moguce ostatak je maciji kasalj.I da ponovimo jedno je ime na papiru a drugo znanje o podlozi...darker10 je napisao/la:Rafa's path at Madrid looks brutal:
1R Bye
2R Sousa/Fognini
3R Kyrgios
QF Raonic/Goffin
SF Djokovic
F Murray/Wawrinka
Jesi li postao vidovit? Naporan si postao s tom netrpeljivosti. I meni je draga Barca ali to nije razlog da pisem gluposti.leorey je napisao/la:Ici ce da sve zivo osvoji i onda se slomit i pauzirat opet 3-4 mjeseca. Tj citav drugi dio sezone. Nije da nismo navikli.bodi123 je napisao/la:Pa pricam realno, meni jos uvijek nije jasno koja je uloga ovog Madrida sa ovakvom podlogom 2 sedmice pred RG, iskreno vise bih volio da Rafa taj turnir uopste i ne igra, ali eto on ce ici da sve zivo osvoji, takav je sklop jbg, pa cemo vidjeti dokle ce dogurati u ovom Madridudarker10 je napisao/la:Ne bi da unaprijed pravdas,al pravdas
Ovo je ekvivalentno tome da pred US Open umjesto Cincinatija stavis Indian Wells, glupost
Ma ajde nema veze ako izgubi,nece te niko zajebavat,slobodno nam dodjiRafaGarros9 je napisao/la:Najsmijesnije mi je kad neko ne vidi razliku izmedju trave,betona/zemlje i sto neke igrace koji su odlicni na 2 navedene podloge kuju u visine i sto se zemlje tice...Ovo je zemlja i mnogo losiji igraci generalno na rankingu su "mnogo" bolji na zemljenoj podlozi u odnosu na neke iz samog vrha sto smo mogli vidjeti kako u MC tako i u Barceloni.Ako jos u obzir uzmemo da neki od ovih trebaju igrati sa kraljem sljake iako ja msm da ce ih malo doci u fazu koja im se predvidja njihove sanse su jos manje.Tako da ako izuzmemo Novaka koji se najvjerovatnije sastaje sa Rafom u polufinalu gdje je naravno u njihovim mecevima sve moguce ostatak je maciji kasalj.I da ponovimo jedno je ime na papiru a drugo znanje o podlozi...darker10 je napisao/la:Rafa's path at Madrid looks brutal:
1R Bye
2R Sousa/Fognini
3R Kyrgios
QF Raonic/Goffin
SF Djokovic
F Murray/Wawrinka
Kasniš starijestamaji je napisao/la:WOW!!! novak sviju nogiro!!!!!
Ma ovaj zdrijeb je samo na papiru tezak i lijep za vidjeti onako za oko, u stvarnosti ovo nece biti ni blizu kao sto izgleda, ali eto meni je drago radi ovih RF fanova koji se zale na nekakve zdrijebove, iako je Ramos Vinolas tezi protivnik od Fogninija i Raonica.RafaGarros9 je napisao/la: Najsmijesnije mi je kad neko ne vidi razliku izmedju trave,betona/zemlje i sto neke igrace koji su odlicni na 2 navedene podloge kuju u visine i sto se zemlje tice...Ovo je zemlja i mnogo losiji igraci generalno na rankingu su "mnogo" bolji na zemljenoj podlozi u odnosu na neke iz samog vrha sto smo mogli vidjeti kako u MC tako i u Barceloni.Ako jos u obzir uzmemo da neki od ovih trebaju igrati sa kraljem sljake iako ja msm da ce ih malo doci u fazu koja im se predvidja njihove sanse su jos manje.Tako da ako izuzmemo Novaka koji se najvjerovatnije sastaje sa Rafom u polufinalu gdje je naravno u njihovim mecevima sve moguce ostatak je maciji kasalj.I da ponovimo jedno je ime na papiru a drugo znanje o podlozi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.