ja i ti u problemu, za koga navijati, kako biti neutraln u ovakvom okršaju titanCartman je napisao/la:Evo ga konacno Hairlija vs Virto na temi FKS-a.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja i ti u problemu, za koga navijati, kako biti neutraln u ovakvom okršaju titanCartman je napisao/la:Evo ga konacno Hairlija vs Virto na temi FKS-a.
Neka ih, samo uzivajmo.legenda reala je napisao/la:ja i ti u problemu, za koga navijati, kako biti neutraln u ovakvom okršaju titanCartman je napisao/la:Evo ga konacno Hairlija vs Virto na temi FKS-a.![]()
Dajte sliku pjevaljkeCashMan je napisao/la:Kafanski pozdrav od insidera i mene. Zivjeli
Ne dirajte pjevacicu masnim rukama.CashMan je napisao/la:Kafanski pozdrav od insidera i mene. Zivjeli
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam, nije unosan posaoCartman je napisao/la:Unoficial momcino, ides li za meteorologa? Vidim uvijek nesto oko vremena pises.![]()
Oni inače zagovaraju priču o globalnom zagrijavanju i tako svake godine govore o suši i toplinama stoljeća. A ove moguće poplave se odnose na period 20-28.5 gdje bi neka područja mogla dobit i 200 mm kiše, što se skoro pa trostruko veća količina kiše za jedan mjesec. Ali znaju ti modeli često tako pretjerivat u količinama padavima, gdje na kraju ne padne ni blizu te količine kiše.JFH9 je napisao/la:Unoficial ti spominjes neku poplavu, a ovi na tv-u govore da ulazimo u deceniju megasuše.Kome vjerovati?
pa sve to i jeste posljedica globalnog zagrijevanja... ono će dovesti do ekstremno brzih promjena vremena... raste novi okeana i mora..Unofficialpage je napisao/la:Oni inače zagovaraju priču o globalnom zagrijavanju i tako svake godine govore o suši i toplinama stoljeća. A ove moguće poplave se odnose na period 20-28.5 gdje bi neka područja mogla dobit i 200 mm kiše, što se skoro pa trostruko veća količina kiše za jedan mjesec. Ali znaju ti modeli često tako pretjerivat u količinama padavima, gdje na kraju ne padne ni blizu te količine kiše.JFH9 je napisao/la:Unoficial ti spominjes neku poplavu, a ovi na tv-u govore da ulazimo u deceniju megasuše.Kome vjerovati?
A ljeto bi moglo biti toplo i suho, tako amerikanci govore, stranica Accuweather, a oni imaju dosta tačne sezonske prognoze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.