Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kone se nasladjuju a bore se za opstanak bolan mislite kako ce te ostati u pl, a jok vi o fks pricate haha ne vjerujem
Jos jednom lesevi **** vas vico u supak !!!!!
Jos jednom lesevi **** vas vico u supak !!!!!
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 13 mar 2024, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Danas mi je malo teško. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hahahahah gotovo kako da nije, ovim nista niste uradili.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:47gotovo je znaj, gotovo je znaj, gubi iz NSBIH-a došao je kraj!![]()
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 13 mar 2024, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Fuj mamu ti yebem, jel vas stid bolan bolan??? A ja vi ste genocidasi vas nista nije stid, yebo li te onaj ko ti dopusti da ovdje pises pic.ko cetnicka!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I da ne bi ko okrenuo na kakav nacionalizam. Ja vam **** majku čisto jer ste stoka lopovska. I to je to. Pišem namjerno jer se **** uvijek kriju iza fasisoidnih ideja. Niko vas ne mrzi sto ste iz RS-a nego isključivo na ljudskoj osnovi. Debili.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Prekines utakmicu u 93. kad vidis da ne mozes dati gol hahaha
Ne dopisuj glupaneeeEvander je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:47Moderacija @admin?ledesma je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:46Yebem.li ti mamaru sugo jednaEvander je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:40Da se ne lazemo, ovo je samo nacin da se skrene paznja sa katastrofe koja se desava ovu sezonu. Prvo ide prica o nekakvoj mafiji sad ovo. Ocito planski uradjeno. Kazna ce sigurno biti zestoka, a Mirvic je nasao razlog da zbrise.
Ko ovo podrzava, neprijatelj je kluba. Strasna sta su mahalasi i papci uradili od kluba.
Yebem i ja tebe sve mrtvo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ponašanje ti je u rangu djeteta.
Penal ste dobili na poklon.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Pa bolan davali ste im Butmir da treniraju pred Zelju, dogovorili kup 2021, slavili korona titulu i dzenaze klanjali.OsmaDolazi je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:39Igrajte termine sa Vicom, Tegeltijom, i ostalim. Mi nemamo problem sa tim. Ovo ce otici malo dalje svakako. Jedini nacin da se bori sa cetnickom bagrom.
Ove nase balije koje podrzavaju ovo,... Lijepi Ramazan, nema potrebe da vam zelim ruzno. Ima neko ko sve vidi.![]()
Kada je Musa ponistio 4 gola na Grbavici protiv Olimpika ste cirkuzali.
Karma je čudo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Sarajevo je dalo neregularan gol, iz penala kojem je predhodio ofsajd. Sudija kriv kme kmee
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 13 mar 2024, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Jest, i **** s ovog forumaRiziko je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:49Ponašanje ti je u rangu djeteta.
Penal ste dobili na poklon.
Vi ste titulu i prolaz dobili na poklon od gicka
Ide sad kompilacija lakrdija 

- JohnCleese
- Kontakt:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Ode i Mirvic ko i Hasic, dvije godine glat
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- ferroviario
- Kontakt:
Opet ti da je željo ovo i ono. Poenta je da se u startu niste žalili, čak naprotiv. Tako da sad šuti i trpi dok je Vico glavni. Isto važi za Mirvića. Godinama se liže sa Vicom, i sad fol kad ne ide povlači ekipu.Nirton je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:45Da je Zeljeznicar bio tad prvi i da je prekinuto, odbili bi titulu ili bi ti po forumu pisao da ne prihvatas titulu jer je liga prekinuta? Fudbal se igra za trofeje, Sarajevo je u tom trenutku bilo prvo i osvojilo je trofej koji su navijaci proslavili. Godinu dana poslije toga Borac je zivotom poguran ka tituli, cetiri godine poslije toga ga se gura ka osvajanju lige i kupa, i ne treba se zaliti?ferroviario je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:39Nije u tome poenta. Nego ste vi klanjali dženazu nekom, nakon što je Vico prekinuo ligu da bi Borac izašao u evropu. I to ste slavili. Tako da ne vidim što se pune 4 godine poslje toga žalite, kada ste sve to prešutili u startu.
Samo mi bošnje padamo na ova sranja kao podrška sad treneru i žutom a ljudi srozali ekipu do dna.
Svima koji ismijavaju ovaj potez, od srca zelim da njihov klub igra do kraja.
Sto se tice Sarajeva, i sljedeci put isto, puna podrska.
Tako cemo svi koji ovo pratimo biti zadovoljno potezima onih za koje navijamo.
Sto se tice Sarajeva, i sljedeci put isto, puna podrska.
Tako cemo svi koji ovo pratimo biti zadovoljno potezima onih za koje navijamo.
Finansijski, klub I pojedince, stadion, zabrane rada u fudbalu… Ali ne vidim kako mogu bodove u ligi kad su izasli sa kup utakmiceMaradona10 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:46Pod istim savezom se takmiče i u ligi ako veceras nije došlo do nekih promijena?!?! A kako drugačije da ih kazne, da ih izbace iz kupa?Nego, što je Ibricic onako rumen, da to nije posljedica Ziljkicevih tretmana?
![]()
FKS❤️1946
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, greenwood, juka55, jurisicduska, Proximic, Rule_hz, Shategabri, Suki46 i 56 gostiju.