Sabinho je napisao/la:Bila je ona kad se Messi povrijedio prvi put: "Nakon dolaska Chigrinskyog u klub najveca tragedija koja je zadesila Barcelonu ".
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Vozdra raja, naš'o sam nam stopera. Poružan brate ima da ga se boje svi napadači u našoj ligi, KAPITALAC
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jesil siguran da je bas kapitalac ?????FrancescoTotti je napisao/la:Vozdra raja, naš'o sam nam stopera. Poružan brate ima da ga se boje svi napadači u našoj ligi, KAPITALAC![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2015, 01:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Sabinho je napisao/la:A kako Tuzlaci razmisljaju? "Eno neki igrac na meti Zeljeznicara, odlican je. - OK, odmah ga dovedite u Slobodu."miden je napisao/la:Kako košpicari razmišljaju? Sarajevo dovodi novog igraca.Sabinho je napisao/la:Kako Pitari (mi) razmisljamo? Dolazi Merlin na Kosevo 25.07. HMMM, ko je taj, je li bolji od Tatka?
Mora da ima neku sliku na fb sa Mladicem, Arkanom ili Karadzicem, a ako nema ima fotoshop.
Das Ist Walter
Kako ce ova sezona biti zanimljiva drama. Zrinjski i Sloboda za sada glavni konkurenti, ali tu su uvijek Siroki, Zeljo i Olimpik....bice svega...jedva cekam....hajmo upravaaaaa daj te bombe da pojedemo svee
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Mesanovic u Zrinjskom! Dovedose oni sve sto je u ponudi bilo!
A sad bez zajebancije, dobri su, bit ce guravo ako i mi ne pojacamo ovo pred kraj prelaznog.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jooj jest mi drago kad vidim da ljude boli ona stvar za stranim klubovima. Jos da ko od ovih mojih jarana pocne to intenzivnije pratiti...
Nego daj tog stopera i taj Lech pa da vidimo đe smo [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Nego daj tog stopera i taj Lech pa da vidimo đe smo [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Al fkt, ne znam kako je kod vas, al medju mojom rajom se vise ne prica o mancesteru barsi milanu vec iskljucivo o sarajevu, velezu, slobodi i sl.
neka, tako i treba da bude, djecu trebamo od malena odvojit od tv-a i naviknut ih na stadion.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ma dok se liga smanji, da hoce jos kakvih investitora uci u par klubova, da se stadioni pocnu malo usminkavati vjerujte da bi daleko vise ljudi pocelo pratiti nasu ligu, jer koliko god ti gotivio neki klub sa strane neuporedivo je ipak biti ispred tv-a i na stadionu, zato i jeste moto ultrasa uvijek i bio 'Support your local team' - naravno, ne mora se bukvalno ovo shvatiti jer nije problem ako neko iz Sarajeva navija za Velez ili Celik, i obratno iz tih gradova za Sarajevo jer kad tad ces moci otici na utakmicu a ove strane ce vecina ljudi citav zivot gledati samo na tv-u, jednostavno je to tako
Pyro is not a crime !
Liga je krenula prema naprijed kako god. Pa evo zamislite jedno kolo npr:
Zrinjski- Sloboda
Celik-Sarajevo
Slavija- Travnik
Siroki Brijeg-Olimpik
Radnik-Zeljeznicar
Borac-Velez
Doslovno sve jake utakmice i najslabiji mec u citavom prvenstvu bi bio izmedju Slavije i Travnika. (Za primjer sam uzeo prvih 12 iz zadnje sezone).
Zatim, staviti da BHT prenosi dvije utakmice, po jednu Arena i MOJATV. To bi zaista bilo odlicno i podiglo ligu na jedan novi nivo.
Zrinjski- Sloboda
Celik-Sarajevo
Slavija- Travnik
Siroki Brijeg-Olimpik
Radnik-Zeljeznicar
Borac-Velez
Doslovno sve jake utakmice i najslabiji mec u citavom prvenstvu bi bio izmedju Slavije i Travnika. (Za primjer sam uzeo prvih 12 iz zadnje sezone).
Zatim, staviti da BHT prenosi dvije utakmice, po jednu Arena i MOJATV. To bi zaista bilo odlicno i podiglo ligu na jedan novi nivo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ali sto je jos bolje to nije ono jedno kolo se ovako potrefi pa onda 5 retardiranih kola...Nego svako sljedece je ili isto ili zanimljivije ,nema losih tekmiSabinho je napisao/la:Liga je krenula prema naprijed kako god. Pa evo zamislite jedno kolo npr:
Zrinjski- Sloboda
Celik-Sarajevo
Slavija- Travnik
Siroki Brijeg-Olimpik
Radnik-Zeljeznicar
Borac-Velez
Samo da izborimo opstanak, s obzirom na nas buDJet, teeeesko

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
sad će nam fakat teren na AFH biti na ispitu, toliko tekmi u kratkom vremenu, gurbeti, Olimpic, mi, pa u prvom kolu gostuje Merlin, a mi moramo u goste 
Zadnja izmjena: pitarlOOk, dana/u 25 jun 2015, 02:30, ukupno mijenjano 1 put.
Mosa RajvoSa
-
nukleusmember
- Kontakt:
sehurio,odoh sad lech iz poznana,haj vozdra[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
- Evolution87
- Kontakt:
Bila je neka prica da ce se poslije pape zamijeniti travnjak, ali eto. samo jedna nova bomba i nista vise 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ko je bio na prozivci, vidio je da teren izgleda bazprijekornoEvolution87 je napisao/la:Bila je neka prica da ce se poslije pape zamijeniti travnjak, ali eto. samo jedna nova bomba i nista vise
Mosa RajvoSa
- Evolution87
- Kontakt:
Ma koncert je najveci poblem, tu ce se teren najvise ostetitpitarlOOk je napisao/la:ko je bio na prozivci, vidio je da teren izgleda bazprijekornoEvolution87 je napisao/la:Bila je neka prica da ce se poslije pape zamijeniti travnjak, ali eto. samo jedna nova bomba i nista viseali ima dosta tekmi, gurbeti imaju dvije jer će proći, Olmpic jednu mi jednu u julu i tu ti je prvo kolo i koncert
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Odoh i ja spavati braco, laku noc. Sanjajte tog stopera ko i ja, pa da nam se uskoro snovi ispune.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ne morate raniti sutra, ako sta i bude ne vjerujem prije petka 
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, zagorski i 18 gostiju.