Jest, zato se i ne hvali.samo_lijevo je napisao/la:
nista se ne fali. Jel punoljetna ?Cartman je napisao/la:
A Legenda se vise ne umara, ljubav mu daje snagu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jest, zato se i ne hvali.samo_lijevo je napisao/la:
nista se ne fali. Jel punoljetna ?Cartman je napisao/la:
A Legenda se vise ne umara, ljubav mu daje snagu.
samo_lijevo je napisao/la:Ako je ucenje rad, onda sam pravi radnik.legenda reala je napisao/la:
ma umorio se, al spavo do devet, odmorio se
pa radi nešto, nemoj biti Ljiljan
Mora neko cestu praviti za Gorazde, valja vas spojiti sa ostatkom svijeta.legenda reala je napisao/la:
jbt da znaš kakav ćeš prašinjav kući dolaziti ne bi učio
Vidi sto ignorise komentare.Cartman je napisao/la: Jest, zato se i ne hvali.
Pravi se vazan.samo_lijevo je napisao/la:Mora neko cestu praviti za Gorazde, valja vas spojiti sa ostatkom svijeta.legenda reala je napisao/la:
jbt da znaš kakav ćeš prašinjav kući dolaziti ne bi učio![]()
Vidi sto ignorise komentare.Cartman je napisao/la: Jest, zato se i ne hvali.
samo_lijevo je napisao/la:Mora neko cestu praviti za Gorazde, valja vas spojiti sa ostatkom svijeta.legenda reala je napisao/la:
jbt da znaš kakav ćeš prašinjav kući dolaziti ne bi učio![]()
šta to meni faliVirtu4l je napisao/la:On ako nju pokupi, ja ću se gol slikati i postaviti na forum
Pedagoški fakultetlegenda reala je napisao/la:šta to meni faliVirtu4l je napisao/la:On ako nju pokupi, ja ću se gol slikati i postaviti na forum![]()
Cartman je napisao/la:Vidis moj legendo, ni tebe vise ne postuje. Hajde mene i Heada, ali ti si ga uvijek branio...
očekivo sam muda, al hajVirtu4l je napisao/la:Pedagoški fakultet
e skinućeš se go, makar moro potplatitiVirtu4l je napisao/la:Pa za muda već znamo![]()
Vrijedi li ova opklada i ako pokušam a ne uspijem ??Virtu4l je napisao/la:Samo naprijed![]()
šta ovaj Ole kmeči
Virtu4l je napisao/la:Čuj ako pokušam a ne uspijem, pa mogu ja kod Džesike Albe pokušati, ali vjerovatno neću uspjeti
ejh, diram
jesi vidio šta je poštovanje danas, kad sam dao zaključak na temi Edin Džeko pravo je zaključio diskusiju i napustio forumCartman je napisao/la:Stevane Joveticu, ne diraj mene, Legendu i Hairliju. Respektuj autoritete foruma.