Kvalifikacije za SP 2018.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

sljivo
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za SP 2018.

Post Postao/la sljivo » 04 sep 2017, 00:33

Neriješeno Fra sa Luxom je čisti zakon velikih brojeva, u narednih 100 tekmi će opet Lux u stotoj uzet bod. U Švica je sa Hitzfeldom još i izgubila. Jednostavno desi se.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 04 sep 2017, 00:33

To bi bilo još bolje. Južni Sandžak i Sjeverni Sandžak.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 04 sep 2017, 00:37

Kawhi je napisao/la:To bi bilo još bolje. Južni Sandžak i Sjeverni Sandžak.
Ma moze i lijevi i desni...
To po onom vicu iz 2005:
- Ko igra?
- Srbija i Crna Gora - Bosna i Hercegovina
- pa to turnir jbt!

Nece jbg. Rasimu je dovoljan FKNP, a i muftija stoji mirno u parlamentu uz himnu. Adem se vratio. Ceka kljucni ogled u Dablinu...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: Kvalifikacije za SP 2018.

Post Postao/la Derdiyok » 04 sep 2017, 01:06

Mirko je napisao/la:Prvo Republika Srpska. :mrgreen:
Sandzak su Crnogorci pocijepali na dva dijela 2006. Jos ni granice nema... Od Sandzaka ostao samo Raski okrug... :kafa:

Steta za Luksemburg i stativu... [emoji38]
Taj entitet nema ni na osnovu cega pravo kojim bi mogla postati nezavisna drzava, dok Sandzak za to ima. Krenes od historije Sandžaka pa do danasnjice;)

Ovo vezano za granice ti je najjace do sada :tokralju:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 04 sep 2017, 01:26

Veceras je milione kladionicara palo na Francusku. :lol:

Kolika je bila kvota na X u nasim kladionicama ?
- Zeljeznicar -

Mirko
Kontakt:

Re: RE: Re: Kvalifikacije za SP 2018.

Post Postao/la Mirko » 04 sep 2017, 01:31

Derdiyok je napisao/la:
Mirko je napisao/la:Prvo Republika Srpska. :mrgreen:
Sandzak su Crnogorci pocijepali na dva dijela 2006. Jos ni granice nema... Od Sandzaka ostao samo Raski okrug... :kafa:

Steta za Luksemburg i stativu... [emoji38]
Taj entitet nema ni na osnovu cega pravo kojim bi mogla postati nezavisna drzava, dok Sandzak za to ima. Krenes od historije Sandžaka pa do danasnjice;)

Ovo vezano za granice ti je najjace do sada :tokralju:

Al' ti je drzavotvorni entitet drzave za ciju reprezentaciju navijas. :kafa:
Nego je*es ustavni poredak, ja sam za osnivanje reprezentacije Rimskog carstva. Toliko bi bilo vrhunskih fudbalera u ponudi, da kada bi one koji odigraju 0:0 sa Luksemburgom za kaznu pobacali lavovima, bez da se izgubi na kvalitetu igrackog kadra...
Ti si druze svjesno promasio temu. Sta te muci?

Sutra Engleska - Slovacka ljepotica dana...

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Kvalifikacije za SP 2018.

Post Postao/la Derdiyok » 04 sep 2017, 01:40

Mirko je napisao/la:
Nego je*es ustavni poredak, ja sam osnivanje reprezentacije Rimskog carstva. Toliko bi bilo vrhunskih fudbalera u ponudi, da kada bi one koji odigraju 0:0 sa Luksemburgom za kaznu pobacali lavovima, bez da se izgubi na kvalitetu igrackog kadra...

Entitet koji je zasnovan na genocidu, entitet koji je dozvolila Amerika sa tamo nekim Daytonskim sporazumom, entitet cija vecina pravoslavnih gradjana BiH ne smatra svojom drzavom i negira je ( normalnih ima u manjini, njima aferim ), entitet koji ja ne priznajem kao ni federalni jer ne treba mi neka Amerika govoriti sta je ispravno a sta ne...da ne nabrajam dalje, do sabaha mogu.

Ne muci mene druze nista. Ja sam replicirao mikijev post gdje b92 u textu navodi da je kisa prekinula duel Hrvatske i tzv Kosova ( pa svako normalan ce se nasmijati ovom kretenizmu istocnih komsija ) da bi se ti "upalio" na moju repliku njemu. Budi pozdravljen :)

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Mirko
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Kvalifikacije za SP 2018.

Post Postao/la Mirko » 04 sep 2017, 02:00

Derdiyok je napisao/la:
Mirko je napisao/la:
Nego je*es ustavni poredak, ja sam osnivanje reprezentacije Rimskog carstva. Toliko bi bilo vrhunskih fudbalera u ponudi, da kada bi one koji odigraju 0:0 sa Luksemburgom za kaznu pobacali lavovima, bez da se izgubi na kvalitetu igrackog kadra...

Entitet koji je zasnovan na genocidu, entitet koji je dozvolila Amerika sa tamo nekim Daytonskim sporazumom, entitet cija vecina pravoslavnih gradjana BiH ne smatra svojom drzavom i negira je ( normalnih ima u manjini, njima aferim ), entitet koji ja ne priznajem kao ni federalni jer ne treba mi neka Amerika govoriti sta je ispravno a sta ne...da ne nabrajam dalje, do sabaha mogu.

Ne muci mene druze nista. Ja sam replicirao mikijev post gdje b92 u textu navodi da je kisa prekinula duel Hrvatske i tzv Kosova ( pa svako normalan ce se nasmijati ovom kretenizmu istocnih komsija ) da bi se ti "upalio" na moju repliku njemu. Budi pozdravljen :)

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Tesko ti izgovoriti - Srba. :lol:
Ja sam bolan agnostik... :lol:
Ma cim se ti pravdas meni, nesto tebe muci...
Nego za*ebi ovo mlataranje prazne slame, hocel' i Nigerija sutra ovjeriti plasman u Rusiju? Sta mislis?
Hocel' Nijemci doci do skora 10-0-0?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 sep 2017, 05:18

Zanimljivo da bi Švicarci mogli u posljednje kolo ući sa 9-0-0 i onda idu Portugalu, tamo izgube, odu u baraž, dobiju nas i mi ih ovakvi traljavi izbacimo.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 04 sep 2017, 06:07

Fudbalska reprezentacija Austro-Ugarske :ljepota: :ljepota:
Bili bi smo aktualni svjetski šamponi :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 sep 2017, 06:15

FoSte95 je napisao/la:Fudbalska reprezentacija Austro-Ugarske :ljepota: :ljepota:
Što AU? Bolje JU... Van ju nema niko da valja u toj au...
@Derdyok uzmi snikers...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 04 sep 2017, 07:33

DANTES je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:Fudbalska reprezentacija Austro-Ugarske :ljepota: :ljepota:
@Derdyok uzmi snikers...
Volio bih i ja da je YU, al to smo već probali pa vidjeli kako je završilo :rol: :rol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 sep 2017, 07:40

FoSte95 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
@Derdyok uzmi snikers...
Volio bih i ja da je YU, al to smo već probali pa vidjeli kako je završilo :rol: :rol:
Isto kao i AU, s tim što je au odnijela više žrtava
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 04 sep 2017, 07:45

DANTES je napisao/la:Što AU? Bolje JU... Van ju nema niko da valja u toj au...
@Derdyok uzmi snikers...
Volio bih i ja da je YU, al to smo već probali pa vidjeli kako je završilo :rol: :rol:[/quote]
Isto kao i AU, s tim što je au odnijela više žrtava[/quote]
ne mislim bolan na rat haha nego na sportske rezultate... nismo baš imali nekih velikih uspijeha sa repkom (doduše treba izdvojiti 90-tu i četvrtinu finala) :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 sep 2017, 07:57

FoSte95 je napisao/la: ne mislim bolan na rat haha nego na sportske rezultate... nismo baš imali nekih velikih uspijeha sa repkom (doduše treba izdvojiti 90-tu i četvrtinu finala) :mrgreen:
Kako nismo? 1962, 4 na sp, 1976 4 na EP, 1960 drugi u evropi, 1968 drugi u evropi. Zvezda osvajač KEŠ, Dinamo kup sajamskih, partizan finalista KEŠ, Radnički i Željo polufinalsti Uefa Kupa. Osvojili zlato na OI, i uzeli još par medalja. Ako izuzmemo klupski fudbal to je bolje od Portugala, Belgije, pa i tadašnje španije.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 04 sep 2017, 09:07

DANTES je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la: ne mislim bolan na rat haha nego na sportske rezultate... nismo baš imali nekih velikih uspijeha sa repkom (doduše treba izdvojiti 90-tu i četvrtinu finala) :mrgreen:
Kako nismo? 1962, 4 na sp, 1976 4 na EP, 1960 drugi u evropi, 1968 drugi u evropi. Zvezda osvajač KEŠ, Dinamo kup sajamskih, partizan finalista KEŠ, Radnički i Željo polufinalsti Uefa Kupa. Osvojili zlato na OI, i uzeli još par medalja. Ako izuzmemo klupski fudbal to je bolje od Portugala, Belgije, pa i tadašnje španije.
mislio sam samo na reprezentaciju, ne na klubove i da svoje najveće uspijehe smo imali tako do 80-tih godina, koje predstavljaju početak modernog fudbala. Ono što će biti vječna dilema za mene, da se nije raspala država kakvu bi mi repku imali i kako bi pred svako prvenstvo bili sigurno jedni od favorita za (relno) prolazak makar do četvrtine finala...
Bog te konkurencija među golamnima Oblak, Begović, Subašić, Rajković, u odbrani Ivanović, Kolarov, Kolašinac, Lovren, Savić, Nastasić, vezni red pa straj me i pomisliti na njega Modrić, Rakitić, Pjanić, Jovetić, Kovačić, Matić, Gaćinović, Perišić Milinković-Savić, napadaći Džeko, Mandžukić, Mitrović, Bećiraj....
evo samo napamet što sam se sjetio 22 imena...

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Kvalifikacije za SP 2018.

Post Postao/la Derdiyok » 04 sep 2017, 09:21

Mirko je napisao/la:
Tesko ti izgovoriti - Srba. [emoji38]
Ja sam bolan agnostik... [emoji38]
Nego za*ebi ovo mlataranje prazne slame, hocel' i Nigerija sutra ovjeriti plasman u Rusiju? Sta mislis?
Nije mi tesko napisati, kao sto nije ni nuzno. Istocne komsije - Srbi i Crnogorci, eto ako ce ti biti lakse. Ispade onda da tebe nesta muci cim si meni repliku udario :mrgreen:

Ako te muci to u vezi Nigerije ili Švaba onda pitaj njih XD Nego, vjeruj da ne pratim toliko fudbal kao prije niti sa istim žarom tako da nemam pojma u kakvoj je situaciji Nigerija. Kao mladji sam pratio sve kvalifikacione zone, sad rijetko koju utakmicu pregledam. Nisam kompetentan da ti odgovorim na to :mrgreen:

@DANTES ne seri.

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 04 sep 2017, 10:29

Zenzo je napisao/la:Veceras je milione kladionicara palo na Francusku. :lol:

Kolika je bila kvota na X u nasim kladionicama ?
I neka je.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

DANTES
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Kvalifikacije za SP 2018.

Post Postao/la DANTES » 04 sep 2017, 10:45

Derdiyok je napisao/la:
Mirko je napisao/la:
Tesko ti izgovoriti - Srba. [emoji38]
Ja sam bolan agnostik... [emoji38]
Nije mi tesko napisati, kao sto nije ni nuzno. Istocne komsije - Srbi i Crnogorci, eto ako ce ti biti lakse. Ispade onda da tebe nesta muci cim si meni repliku udario :mrgreen:

Ako te muci to u vezi Nigerije ili Švaba onda pitaj njih XD Nego, vjeruj da ne pratim toliko fudbal kao prije niti sa istim žarom tako da nemam pojma u kakvoj je situaciji Nigerija. Kao mladji sam pratio sve kvalifikacione zone, sad rijetko koju utakmicu pregledam. Nisam kompetentan da ti odgovorim na to :mrgreen:

@DANTES ne seri.

Važi.

Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 04 sep 2017, 11:09

što se tiče današnjeg dana, van evrope nema ništa interesantno, par mečeva u africi ali beznačajni, jedino Nigerija može pobjedom uz eventualni X ili poraz Zambije osigurati Mundijal dva kola prije kraja...
u Evropi već interesantnije, grupa C Njemačka bi mogla obezbjediti Mundijal ako S.Irska i Češka odigraju X ili Česi ih dobiju, e onda grupa E i Crnogorci, definitvno jedna od interesantijih grupa, armenija-Danska od 18:00h, MNE - Rumunija u 20:45h i Poljska-Kazahstan. Strašno je pomisliti šta bi bilo da Kazahstan uzme bod u Poljskoj a MNE i Danska ostvare pobjede :kafa: btw forca (e viva) montenegro :mrgreen:
Grupa F ljepotica večeri Engleska-Slovačka borba za prvo mjesto, bod razlike između njih dvije, a svoju šansu čekaju i Škotska (sa Maltom) i Slovenija (sa Litvanijom). X na Wembliju ili pobjeda Slovaka uz trijumfe Škota i Janeza učinile bi ovu grupu (uz onu E) definitivno najneizvjesnijom u oktobru :kafa:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.