ne brini se ti za nas,ako ne bude igrao mi cemo Indianu opet proci,problem ce biti ako ne bude spreman za finale istoka u kojem ce se vjerovatno naci Boston.
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
a tebi drago
ne brini se ti za nas,ako ne bude igrao mi cemo Indianu opet proci,problem ce biti ako ne bude spreman za finale istoka u kojem ce se vjerovatno naci Boston.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A tebi nije drago sto ste jednog konkurenta se rjesili bez borbe.L-Train je napisao/la:a tebi drago![]()
Kad je moj brod potonuo nek i tudji potone.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
Ma kakva indiana ako budu anthony i turiaf radili prljavi posao ko sinoc nece biti problema. Problem je u seriji sa bostonom gdje bi nas KG karao bez bosha.
nije,zelio sam da gledam kako LeBron i Wade karaju Bikove u finaleBIHfan je napisao/la:A tebi nije drago sto ste jednog konkurenta se rjesili bez borbe.L-Train je napisao/la:a tebi drago![]()
ne brini se ti za nas,ako ne bude igrao mi cemo Indianu opet proci,problem ce biti ako ne bude spreman za finale istoka u kojem ce se vjerovatno naci Boston.![]()
Kad je moj brod potonuo nek i tudji potone.
cuj njega,pa nismo vam mi krivi sti vam se cvjetic povrijedio,pa da sad navijas da se i nama neko povrijedi.
- adriano_leite
- Kontakt:
Raskovat ce vas Boston, kada stara kost pocne da mlati, tesko vama. KG ce biti zvijer sam ce vas pojesti, ako prodjete Indianu, jos uvijek ja mislim da je Indiana itekako nezgodna ekipa, pogotovo jer ste tanki pod kosem. Jbg. mozda nisam toliko objektivan, razlog se zna, ali mislim da ce mnogo tesko biti dobiti Indanu, mnogo tekmi je do kraja...L-Train je napisao/la:nije,zelio sam da gledam kako LeBron i Wade karaju Bikove u finaleBIHfan je napisao/la:A tebi nije drago sto ste jednog konkurenta se rjesili bez borbe.L-Train je napisao/la:a tebi drago![]()
ne brini se ti za nas,ako ne bude igrao mi cemo Indianu opet proci,problem ce biti ako ne bude spreman za finale istoka u kojem ce se vjerovatno naci Boston.![]()
Kad je moj brod potonuo nek i tudji potone.![]()
cuj njega,pa nismo vam mi krivi sti vam se cvjetic povrijedio,pa da sad navijas da se i nama neko povrijedi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Raskovat ce vas Boston, kada stara kost pocne da mlati, tesko vama. KG ce biti zvijer sam ce vas pojesti, ako prodjete Indianu, jos uvijek ja mislim da je Indiana itekako nezgodna ekipa, pogotovo jer ste tanki pod kosem. Jbg. mozda nisam toliko objektivan, razlog se zna, ali mislim da ce mnogo tesko biti dobiti Indanu, mnogo tekmi je do kraja...
Koji si ti kralj
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
Moram malo pod*ebavati ovog sto mi je kriv za avatarLBJ MVP je napisao/la:Raskovat ce vas Boston, kada stara kost pocne da mlati, tesko vama. KG ce biti zvijer sam ce vas pojesti, ako prodjete Indianu, jos uvijek ja mislim da je Indiana itekako nezgodna ekipa, pogotovo jer ste tanki pod kosem. Jbg. mozda nisam toliko objektivan, razlog se zna, ali mislim da ce mnogo tesko biti dobiti Indanu, mnogo tekmi je do kraja...![]()
![]()
![]()
Koji si ti kralj
Edit: sta si to zijanio pa ti biber (cini mi se da je on
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Vidjecete u buducim utakmicama da je Miami jaci bez Bosha.Covjek nije nista posebno u odbrani a u napadu i ne treba niko pored Jamesa i Wade-a.Kao sto kolega iznad napisa trebaju samo ostali da obavljaju prljavi posao u odbrani i da su borbeni a za napad nemaju potrebe da se brinu.
@adriano-ma samo nastavi,ne zamjerim ti
sutra cemo vidjeti koliko ce nam Bosh nedostajati napadacki,jer odbrambeno bez njega smo svakako jaci.
sutra cemo vidjeti koliko ce nam Bosh nedostajati napadacki,jer odbrambeno bez njega smo svakako jaci.
Kevin Garnett ---------PPG-20.1 --------RPG-10.60---------BPG-2.0,ovo bi mogao bit veliki problem za Heat bez Bosha.Jos ako Alen bude potpuno zdrav.LBJ i DW ce morat povuc jos vise a onda postoji velika opasnost po povrede.
West i Hibert mogu postati kljucni igraci ove serije nakon ove povrede Boša
nema potpisa
Ja rekao da će Knicksi dobit 3 protiv Heata,Donnie nije mislio takoadriano_leite je napisao/la:Moram malo pod*ebavati ovog sto mi je kriv za avatarLBJ MVP je napisao/la:Raskovat ce vas Boston, kada stara kost pocne da mlati, tesko vama. KG ce biti zvijer sam ce vas pojesti, ako prodjete Indianu, jos uvijek ja mislim da je Indiana itekako nezgodna ekipa, pogotovo jer ste tanki pod kosem. Jbg. mozda nisam toliko objektivan, razlog se zna, ali mislim da ce mnogo tesko biti dobiti Indanu, mnogo tekmi je do kraja...![]()
![]()
![]()
Koji si ti kralj.
Edit: sta si to zijanio pa ti biber (cini mi se da je on) osvanuo hahahahhahahahhahahahahha
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ja ne vjeryujem da ce Boston izbaciti Philu, tako da ce Miamiu biti nesto laganije ako prodje Phila
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
Kakva odbrana ovo je strasno kakve rotacije kakva brzina zatvaraju se uglovi pacersi promasili 7 zaredom. Kad hoce da igraju kad se nametne neka defanzivna energija disciplina ova ekipa izgleda zastrasujuce.
da,apsolutno izgleda da nam odbrana zavisi od voljnog momenta,kada smo zapeli vise nam nisu ni zabili kos iz igre.Mora se ipak reci da se osjeti napadacki izostanak Bosha,ali ako LeBron i Wade odigraju na razini i jos neko se malo pridoda nece biti nekih problem,uglavnom samo neka se defanzivno nastavi ovako nastavi igrati 
- bear grylls
- Kontakt:
Ma kod nas odbrana sve namece ukljucujuci i napad fast break olaksava posao smanjuje pritisak kad napravis dobru akciju u odbrani i onda ides u napad. Sto se tice izostanka bosha ofanzivno se nece osjetiti u ovoj seriji jer nisu djaba wade i lebron superzvijezde oboica su sposobni da nose ekipu. Inace citam da je wade izjavio da je prepustio ekipu lebronu i rekao mu da ne brine za njegov ucinak sto je i uticalo na sjajnu igru lebrona ove godine. Prosle su brinuli se da obocia uzmu svoje suteve ove godine sve ide prirodno. Wadeu je u interesu prsten i sto ne bi iskoristio fizcku zvjer kakva je lebron da nosi ekipu a kad njega ne ide ili u clutch situacijama on preuzimaL-Train je napisao/la:da,apsolutno izgleda da nam odbrana zavisi od voljnog momenta,kada smo zapeli vise nam nisu ni zabili kos iz igre.Mora se ipak reci da se osjeti napadacki izostanak Bosha,ali ako LeBron i Wade odigraju na razini i jos neko se malo pridoda nece biti nekih problem,uglavnom samo neka se defanzivno nastavi ovako nastavi igrati
naši se usrali odbrane kao da igraju protiv pistonsa iz devedesete
colison glup ko qrac majke mi
colison glup ko qrac majke mi
nema potpisa
@bear grylls
Ok je kada trcimo,tu i ne ocekujemo pomoc Bosha
ja bi rekao da se malo osjeti na postavljene napada,ali nista strasno.Sto se tice vodje to je bas drugarski od Wadea 
Ok je kada trcimo,tu i ne ocekujemo pomoc Bosha
- bear grylls
- Kontakt:
Pa imaju odnos dobar wade mu je kao stariji brat on ima prsten savjetuje ga i ko covjek geldam na first take i zaista jeste tako postao je lebron daleko zreliji stalozeniji uglavnom kako budu godine prolazile, saamo da ne bude povreda, njihova hemija ce biti sve bolja. @admir sa prijatno je vidjeti recimo navijaca indiane da nisu ove velike ekipe (big market) to je rijetkost predpostavljam da si fan zbog reggie milleraL-Train je napisao/la:@bear grylls
Ok je kada trcimo,tu i ne ocekujemo pomoc Boshaja bi rekao da se malo osjeti na postavljene napada,ali nista strasno.Sto se tice vodje to je bas drugarski od Wadea
- bear grylls
- Kontakt:
http://www.balkansport.info/threads/37-balkansport-2" onclick="window.open(this.href);return false; evo usput link za balkansport vrijedi se registrovat nema stopanja dobra slika. Kako je brz norris cole bice on sljedece godine sjajan sa klupe.D Wade 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.