13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JackTheStripper
- Kontakt:
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Tacno sam znao da ce sve otici u troqurac nakon onog dzekinog bespotrebnog kenjanja.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Keenan.-
Ko i dosad sto smo prolazili.exorciiist je napisao/la:Mi ako dođemo do baraža, mi ćemo ga i proć. Ubijeđen sam.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Donnie Darko
- Kontakt:
18 faulova 9 žutih 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Kao prvo, Meshi svaka čast za prvih 35 minuta, odnosno do tog' vodećeg gola... Odlično je nabrijao ekipu i odlično je postavio igru po prvi put od dolaska na klupu BiH! A onda dalje kreće njegova igranka... Ćuran ostaje ćuran, tele ostaje tele... Prepuštamo Grcima da dominiraju u drugom poluvremenu iako su zreli za deranje... Ne pravi ni jednu izmjenu, da nešto promijeni sve do 80 minute, s tim da je napravio jednu prinudnu izmjenu... Na kraju je znao da ćemo se braniti i da ćemo čekati priliku iz kontre i on opet ubacuje Djurića umjesto Vede i Bičakčića umjesto Hajrovića, a na klupi ima Stevanovića i Miličevića, eventualno Cocalića umjesto jednog od njih da pojača defanzivu i skok igru... I zaista mi nije jasno šta su naši radili u posljednjim minutama, umjesto da ih dokrajčimo oni čuvaju loptu kod korner zastavice, mada kako i zabiti gol kada u napadu imaš samo tromog i Djurića i štopera Bičakčića... Takodjer, onaj crveni Džeksonu nije trebao...
Begović je zaista večeras bio odličan, imao je par odličnih intervencija i imao je odličnu komunikaciju sa štoperima... Vranješ totalno nesiguran večeras i može se reći da je poslije Meshe bio naša najslabija karika večeras. Spahić, Zukanović i Šunjić su večeras bili odlični, bili su veoma sigurni što nam je falilo u prošlim mečevima... Kolašinac je zaista zvijer i svaka mu čast defintivno je bio jedan od najbolji pojedinaca... Jajalo odlično odigrao, zaista je bio siguran na lopti, odlično se kretao i zaustavio je dosta njihovih napada... Pjanić je jedan veliki maestro, ostale riječi bi bile suvišne! Lulić je dosta trčao i u prvom poluvremenu je otvarao dosta prostora Seadu ulazeći u sredinu, moje neko mišljenje je da Lulić ne može igrati na krilu jer on igrača ne može preći, odlično bi nam došao u sredini... Hajrović je naše najbolje krilo bez premca, ima odličnu tehniku i odličan udarac, odličan večeras. Džeko je dosta pretrčao i dosta je radio za ekipu, imao je par odličnih driblinga, ali je činjenica da je večeras bio očajan pred golom, takodjer onaj crveni mu nije trebao... Ibišević je takodjer dosta pomagao veznjacima, ali u napadu i više nego očajan, bez ijedne prilike... Djurića i Bičakčića ni ne treba komentarisati jer kada su ušli ništa nisu uradili... Moje neko mišljenje je da kada već nije krenulo sa Miličevićem da ga je barem morao ubaciti oko 60 minute umjesto Vede jer je bilo vidljivo da nam treba neka izmjena...
Grci su večeras još jednom dokazali kolika su ****... Kako navijači na tribinama, tako i igrači na terenu... Cijelu vrijeme su Grčki navijači provocirali naše, a igrači standardno ciganski se ponašaju i vrhunac je bio kada su došli pred naše navijače da provociraju.
Sudija očajan, ali nije on kriv što mi ne znamo utakmicu privesti kraju i što nam trener ne zna...!
PS: stvarno nema potreba da se vrijedjaju svi pripadnici pravoslavne vjere!
Begović je zaista večeras bio odličan, imao je par odličnih intervencija i imao je odličnu komunikaciju sa štoperima... Vranješ totalno nesiguran večeras i može se reći da je poslije Meshe bio naša najslabija karika večeras. Spahić, Zukanović i Šunjić su večeras bili odlični, bili su veoma sigurni što nam je falilo u prošlim mečevima... Kolašinac je zaista zvijer i svaka mu čast defintivno je bio jedan od najbolji pojedinaca... Jajalo odlično odigrao, zaista je bio siguran na lopti, odlično se kretao i zaustavio je dosta njihovih napada... Pjanić je jedan veliki maestro, ostale riječi bi bile suvišne! Lulić je dosta trčao i u prvom poluvremenu je otvarao dosta prostora Seadu ulazeći u sredinu, moje neko mišljenje je da Lulić ne može igrati na krilu jer on igrača ne može preći, odlično bi nam došao u sredini... Hajrović je naše najbolje krilo bez premca, ima odličnu tehniku i odličan udarac, odličan večeras. Džeko je dosta pretrčao i dosta je radio za ekipu, imao je par odličnih driblinga, ali je činjenica da je večeras bio očajan pred golom, takodjer onaj crveni mu nije trebao... Ibišević je takodjer dosta pomagao veznjacima, ali u napadu i više nego očajan, bez ijedne prilike... Djurića i Bičakčića ni ne treba komentarisati jer kada su ušli ništa nisu uradili... Moje neko mišljenje je da kada već nije krenulo sa Miličevićem da ga je barem morao ubaciti oko 60 minute umjesto Vede jer je bilo vidljivo da nam treba neka izmjena...
Grci su večeras još jednom dokazali kolika su ****... Kako navijači na tribinama, tako i igrači na terenu... Cijelu vrijeme su Grčki navijači provocirali naše, a igrači standardno ciganski se ponašaju i vrhunac je bio kada su došli pred naše navijače da provociraju.
Sudija očajan, ali nije on kriv što mi ne znamo utakmicu privesti kraju i što nam trener ne zna...!
PS: stvarno nema potreba da se vrijedjaju svi pripadnici pravoslavne vjere!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nego, cuvali smo rezultat i kod Spanije 2005. Selektor bio Sliskovic. Nedim Halilovic, ako se dobro sjecam, dribla Casillasa i pada, dobija drugi zuti za simuliranje. Pravimo faulove i kartone dok nam ne zabija Marchena u 248.minuti. Neke stvari su uvijek iste.
-
MiiisssskeeBh
- Kontakt:
Ja sam gotovo poceo plakati zbog onog gola,ali mogao bih vristati kada neko krene po Vedadu,evo zasto,da je Mesa zamijenio mjesta Vedi i Dzeki mi bi na poluvremenu vodili 3-0,drugo,Veedo je imao vise oduzeo lopti nego Jajalo kojem je to uloga na terenu.Sta se moze zamjeriti ovim momcima,nista,ostavili su srce na terenu,to od njih i trazimo,nismo imali srece i gotovo i los dan Dzeke,realizatorski mislim.Najveci krivac sto ovo nismo dobili je onaj sudija,ja ovakvo sudzenje jos nisam gledao,kao da je Grk frajer,pa penal na dzeki mu je najmanja greska,pa vi sad vidite.Rekao sam prije tekme da nije bitna formacija nego borba na terenu,a toga nije falilo.Mi smo ovom utakmicom jedino mozda nizgubili prvo mjesto, a sa ovakvom igrom baraz je izvjestanAdnan89 je napisao/la:da ona KCarna od igraca puca ono jos 1000 puta nebi zabijo, jesmo proklet narod. Mesu za ovu nema sta kritikovati, jes da nam je obdrana suplja ali nemamo bolje. Pjanic i Dzeko su trebali zabiti drugi gol.
Jedinu mu krivicu dajem koju stanlo upucujem je sto uopste vedu igra, toliko je bez koristan za nas mogo je milicevica ili cimirota igrace koji mogu trcati pogotovo pred kraj.
Dzeko bar masi Gibraltar ako njih bez njega nemozemo nemamo sta trazti.
Nama treba neki talijanski strucnjak da jednom rijesimo ovu odbranu, onaj za Albaniju bi od nas napravio Italiju.
jes mi jos krivo u pm.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nas savez koliko je glup ko qrac, vjerovatno niko ni Engleski ne zna da se pozali na Grcke navijace.
- IlProfessore
- Kontakt:
Samo mi nije jasno šta je radio Bičakčić ofanzivno na krilu i zašto niko nije ni pokušao krenuti na šut, ali ruku na srce nema im se šta zamjeriti u globalu, lavovski su se borili, najbolja partija pod Mešom do sada
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ne treba im ovo zaboravit nikako! prvo zbog momka kojeg su prebili prije tekme, onda zbog toga sto su nam tokom himne i cijele tekme zvizdali, pa cak i na kraju su izvizdali nase igrace cigani. Onda bacali sve i svasta na nase momke... ma ni slucajno zaboravit.Amarildo je napisao/la:Samo molim za taj PAKAO koji se obećava u Zenici! Tuča naših navijača, pirotehnika, natpisi protiv Srebrenice, gađanje Đžeke iz tribina, amaterski sudija, prgavost na terenu, provokacije... Nek se ne zaboravi do juna!
Pa ma*ku mu Grčku, Švedsku, nabij ih od turskog Kipra do rodnog mjesta Aleksandra Makedonskog, koji je naravno bio Makedonac!
A odmah pocet sit ove velike zastave i razvit ih na bilinom polju u junu!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Apsolutno me podsjetilo na to. Svaka čast. Samo mislim da je Bešlija dobio crveni!?Artetitis je napisao/la:Nego, cuvali smo rezultat i kod Spanije 2005. Selektor bio Sliskovic. Nedim Halilovic, ako se dobro sjecam, dribla Casillasa i pada, dobija drugi zuti za simuliranje. Pravimo faulove i kartone dok nam ne zabija Marchena u 248.minuti. Neke stvari su uvijek iste.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Treba im **** milu majku u Zenici i navijačima a i igračima...
Sent from my SM-G360F using Tapatalk
Sent from my SM-G360F using Tapatalk
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Treba podnjeti zalbu uefi i fifi zbog natpisa protiv Srebrenice traziti 3 boda nema smisla ukoliko ne uvaze zalbu istupiti iz kvala.Amarildo je napisao/la:Samo molim za taj PAKAO koji se obećava u Zenici! Tuča naših navijača, pirotehnika, natpisi protiv Srebrenice, gađanje Đžeke iz tribina, amaterski sudija, prgavost na terenu, provokacije... Nek se ne zaboravi do juna!
Pa ma*ku mu Grčku, Švedsku, nabij ih od turskog Kipra do rodnog mjesta Aleksandra Makedonskog, koji je naravno bio Makedonac!
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- Donnie Darko
- Kontakt:

Definitivno neregularno.
Al sve je to normalno, **** ga sudije nikada ne sviraju takve stvari tako da se ne trebamo žaliti. Isto tako ne sviraju ni faule domaćinu, a gostu za svaki faul daju žuti karton.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 13 nov 2016, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
- exorciiist
- Kontakt:
Svi igrači su dali 100%, nema se kome šta prigovorit.
A za crveni Dzeke "Ne treba se raspravljati sa budalama (u ovom slučaju ciganima), prvo te spuste na njihov nivo, a onda dokrajče iskustvom""
A za crveni Dzeke "Ne treba se raspravljati sa budalama (u ovom slučaju ciganima), prvo te spuste na njihov nivo, a onda dokrajče iskustvom""
- JackTheStripper
- Kontakt:
K'o da mi je neko zabio nož u srce. Gadan osjeçaj.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
Re: RE: Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Treba se žalit, čisto da se opet pokaže kolika su **** i oni i uefa. Ali dobit ćemo ****Cepi1981 je napisao/la:Treba podnjeti zalbu uefi i fifi zbog natpisa protiv Srebrenice traziti 3 boda nema smisla ukoliko ne uvaze zalbu istupiti iz kvala.Amarildo je napisao/la:Samo molim za taj PAKAO koji se obećava u Zenici! Tuča naših navijača, pirotehnika, natpisi protiv Srebrenice, gađanje Đžeke iz tribina, amaterski sudija, prgavost na terenu, provokacije... Nek se ne zaboravi do juna!
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
I Beslija i Halilovic. Beslija je smecirao loptu kao da je Ekrem Lagumdzija.samocelik je napisao/la:Apsolutno me podsjetilo na to. Svaka čast. Samo mislim da je Bešlija dobio crveni!?Artetitis je napisao/la:Nego, cuvali smo rezultat i kod Spanije 2005. Selektor bio Sliskovic. Nedim Halilovic, ako se dobro sjecam, dribla Casillasa i pada, dobija drugi zuti za simuliranje. Pravimo faulove i kartone dok nam ne zabija Marchena u 248.minuti. Neke stvari su uvijek iste.
- IlProfessore
- Kontakt:
Pa brate ne sjede nam sposobni i kvalitetni ljudi u savezu nego lopovi i vnago poput begića i prolića, kakav naš savez i žalbe kad ne znaju ništa raditi osim pečenje jesti. Znam ja nas, yebo ti nasCepi1981 je napisao/la:Treba podnjeti zalbu uefi i fifi zbog natpisa protiv Srebrenice traziti 3 boda nema smisla ukoliko ne uvaze zalbu istupiti iz kvala.Amarildo je napisao/la:Samo molim za taj PAKAO koji se obećava u Zenici! Tuča naših navijača, pirotehnika, natpisi protiv Srebrenice, gađanje Đžeke iz tribina, amaterski sudija, prgavost na terenu, provokacije... Nek se ne zaboravi do juna!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- ElCartel11
- Kontakt:
Ozb? Ova FIFA uvjek mimo svijetaRaonffa je napisao/la:Gol razlika odlučuje u kvalama za SvjetskoElCartel11 je napisao/la:Grci igraju 2x puta sa Belgijom mi jos 1x...uzmimo u obzir, da ce oni 2x popusit, a i mi isto (mada imamo vece sanse da osvojimo bod nego oni)...tu dolazimo na isti broj bodova kao i oni (uz uslov, da sve ostale repke nabijemo kako mi tako i oni)..i tu odlucuje medjusobni duel tako, da i 0:0 nama odgovora u najgorem slucaju
Nema onda razlike, to ide nama na ruku opet u okrsaju sa Grcima, jer svi znamo da nisu napadacka nastrojena ekipa
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
dobro ,treba samo vjerovati da ce belgija mlatnut grcku dvaputa,samo se bojim da ce belgija vec imati tada mundijal pa ce sa trecim sastavom na grcku pa ova gamad mozda izvuku bod..uglavnom presudna tekma ce bit ta u zenici,a onda u barazu valjda ce bit srece nego prijasnih godina