Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Davis Cup
Roger Federer stigao u Srbiju i igrat će DC! 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da nije bio sisa, pa chekao shta ce Djokovic da uradi - otishao bih za Novi Sad da ga gledam.Unofficialpage je napisao/la:Roger Federer stigao u Srbiju i igrat će DC!
Ovako, dragovoljno propushtam priliku da ga gledam (jedini put u zivotu), chak i da mi neko pokloni karte - jer kalkulantsko ponashanje ne zasluzhuje teniske zaljubljenike na tribinama, vec fangirl publiku.

Da si istinski tenski zaljubljenik, otišao bi ti u Novi Sad i gledao Rogera. Nema potreba za vrijedjanjem teniskog maga, barem ne od tebe. 
Otišao bih zbog Stana, a ne znam zašto se Federer premišljao, možda baš zbog ovoga što je MaGiCa napisao.
Mislim da griješiš.Belmin6 je napisao/la:Da si istinski tenski zaljubljenik, otišao bi ti u Novi Sad i gledao Rogera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako god bilo, mislim da bi svaki teniski zaljubljenik otišao i gledao Rogera.
Da je najavio dolazak, ishao bih 100% jer je to jedinstvena prilika da vidim choveka koga se smatra najvecim svih vremena. Poshto je odbio da dodje, sve chekajuci shta ce biti sa Djokovicem - naravno da necu da idem i gledam 1 izivljavanje Wawrinke i Federera nad nedoraslim Lajovicem i Krajinovicem.Belmin6 je napisao/la:Kako god bilo, mislim da bi svaki teniski zaljubljenik otišao i gledao Rogera.
BTW, ko si ti prijatelju, pa me prozivash ovde
Kakva je to budalastina da je cekao Novaka...pa nije igrao DC zadnjih 100 godina...dolazi tu cisto iz razloga sto ga je Wawrinka zamolio da dodje
Da Stan nije osvojio AO, ne bi ni Roger dosao na DC
Da Stan nije osvojio AO, ne bi ni Roger dosao na DC
Džumhur nam je donio neku novu raju na pdf.MaGiCa je napisao/la:BTW, ko si ti prijatelju, pa me prozivash ovdeNisam te vidjao na temama o tenisu unazad 3 godine, koliko sam na ovom forumu, do pre nekoliko dana.
Što se teme tiče, vjerovatno će biti rutinska pobjeda švicaraca. Šteta što Srbija nije u najjačem sastavu, to bi bio spektakl, ali onda Roger nebi igrao, tako da smo na istom...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pošteno je tako reci, ali mi malo ne ide da netko kaže da je teniski zaljubljenik i ne želi da ide gledati Rogera.
Nisam nikada ni pisao na pdf o tenisu, sada imam malo više slobodnog vremena, pa pišem.
Nisam nikada ni pisao na pdf o tenisu, sada imam malo više slobodnog vremena, pa pišem.
Nisi upravu, vjeruj mi. Ne želim ovdje o tome raspravljati, ali nemoj tako brzo donositi mišljenje o nekome.Virtu4l je napisao/la:Džumhur nam je donio neku novu raju na pdf.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Što Nole neće da igra? U Švicarskoj prije nego što je rekao da će Federer rekao da će doći nije bi oosim Stana niko dobar. Chiudinelli je u rangu Lajovića, mogla je Srbija do pobjede. 
Federer je prija, koliko ja znam, govorio da ne zna hoće li igrat DC. Da imam mogućnosti išao bi gledat, jednom se pruža ta prilika.
Federer je prija, koliko ja znam, govorio da ne zna hoće li igrat DC. Da imam mogućnosti išao bi gledat, jednom se pruža ta prilika.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nisam mislio ništa loše, naprotiv.Belmin6 je napisao/la:Nisi upravu, vjeruj mi. Ne želim ovdje o tome raspravljati, ali nemoj tako brzo donositi mišljenje o nekome.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gotivno bi bilo da Đoković promijeni odluku i zaigra, ako je nešto takvo još uvijek moguće.
@MaGiCa, pusti ponos i idi gledaj genija na djelu. Kad već imaš takvu priliku, šteta je propustiti je. Razlog ne mora biti tako mračan, kakvim ga ti predstavljaš.
@MaGiCa, pusti ponos i idi gledaj genija na djelu. Kad već imaš takvu priliku, šteta je propustiti je. Razlog ne mora biti tako mračan, kakvim ga ti predstavljaš.
To se nece desiti. Djokovic skija na Kopaoniku, a Federer je tu, cisto da pomogne savetima. Mozda nece ni igrati vise od jednog meca.

Nina Kolundžija @NinaKolundzija
Na aerodromu su svi prilazili Vavrinki. Jedan čovek priđe Rodžeru, koji je nosio kapu, i kaže "ličite na Federera". I am Roger Federer.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Moze li neko reci tacne datume meceva koje bi Roger trebao igrati (ako se to zna jos sad) i cijenu karata?
I imal kakav voz na relaciji SA - BG ?
Rekoh da ga pogledam uzivo dok je još uvijek najveci svih vremena, jer nece jos zadugo
Rekoh da ga pogledam uzivo dok je još uvijek najveci svih vremena, jer nece jos zadugo
Strašno je to koliko je Stan pokupio simpatija nakon Melburna. Preko noći je postao omiljeni igrač na touru.MaGiCa je napisao/la:Nina Kolundžija @NinaKolundzija
Na aerodromu su svi prilazili Vavrinki. Jedan čovek priđe Rodžeru, koji je nosio kapu, i kaže "ličite na Federera". I am Roger Federer.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako sve bude islo po planu trebao bi igrati samo u petak. 99% Svicarskoj nece trebati bod u petom mecu, tako da Federer tu skoro pa sigurno nece igrati.
samosarajvo je napisao/la:Moze li neko reci tacne datume meceva koje bi Roger trebao igrati (ako se to zna jos sad) i cijenu karata?
Dok jos.....akoo...kad budee....Nece jos dugooo.....
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
-
samosarajvo
- Kontakt:
aha, jel se igra u BG ili negdje drugo ?Kuko je napisao/la:Ako sve bude islo po planu trebao bi igrati samo u petak. 99% Svicarskoj nece trebati bod u petom mecu, tako da Federer tu skoro pa sigurno nece igrati.
Novi Sad.samosarajvo je napisao/la: aha, jel se igra u BG ili negdje drugo ?
@samosarajvo
Kakav si ti to tennislover, kada ne znash da se DC igra u petak i nedelju (single rubbers), te u subotu (double)
I vozom do Beograda
Putovacesh 15 sati.
Uzmesh lepo bus (Beograd-Trebinje povratna je mene u avgustu stajala 100KM, full bus odmor u Vishegradu), od BG do NS imash bus na svakih 20-25 minuta (povratna ti je manje od 10E). Cela ta operacija SA-BG, pa BG-NS + karte za SPENS ne bi trebalo da te staje vishe od 100-120E, ako nadjesh smeshtaj.
Evo ti samo Lastinih linija:
Kakav si ti to tennislover, kada ne znash da se DC igra u petak i nedelju (single rubbers), te u subotu (double)
I vozom do Beograda
Uzmesh lepo bus (Beograd-Trebinje povratna je mene u avgustu stajala 100KM, full bus odmor u Vishegradu), od BG do NS imash bus na svakih 20-25 minuta (povratna ti je manje od 10E). Cela ta operacija SA-BG, pa BG-NS + karte za SPENS ne bi trebalo da te staje vishe od 100-120E, ako nadjesh smeshtaj.
Evo ti samo Lastinih linija:
http://lasta.rs/medunarodni-red-voznje- ... 8&it=13165
http://lasta.rs/domaci-saobracaj/?f=130 ... time&hld=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.