Nemoj da komentarisemo situacije nigdje nece zavrsiti razgovor. Nas je sudija zaklao, mi smo morali biti duplo bolji igracki da nesto uradimo jucer, sto normalno nije realno. Kazem ti da su i Robijasi i vasi fudbaleri dobili aplauz, toliko o tome da neko ima nesto protiv Celika. I kod vas pojedinci isto yebo majku krajisku i govore da ste nas trebali izbaciti, a vjerujem da isto to takoder nije misljenje vecine.BatistutA19 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:38To i mi pricamo da vi problem imate sa sudijama a ne sa Celikom ,da li sto u posljednjim sezonama ste muljali sa sudijama klubovima to ne znam .Ovvde pisu ljudi mi platili sudije a mi se borimo sa dugovima ne samo ovdje nego i po ostalim portalima kupili sudije protiv Stupcanice i Jedinstva a niko ne prica jucer oenal za Celik i crveni za Stupcanicu i plus lik onaj Bihac u srcu dodje na onaj forum jbe nam iz cista mira mrtve,djecu ,sve zivo a sta mi imamo sa sudijama ako su jucer dosli ostetit Jedinstvo.Ruku na srce slabi ste bili.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:16Bezveze se kacite za Bihac Bgm, ono jucer je nasa borba sa sudijama i vi veze nemate s tim. Ybg samo realan budi, mi se u zadnjih godinu dana mucimo na sve strane da sredimo stvari u nasem klubu, konacno krenemo naprijed i onda dode neka piyda da nas zakida u Bihacu. Vasi igraci su na kraju nagradjeni aplauzom, Robijasi takoder momci ispravni 1/1. Ja opet ponavljam da bi sretniji bio da ste bili bolji i tricu nam uvalili. Nego da nas **** ustaska **** u nasem gradu. Daj Boze da ovo sudjenje prestane jednom i da se pocne realno suditi, pasce mrtva glava u Bihacu pa ce nas dozivotno suspendovati, a svi ce tr se onda moci nasladivati kakvi smo ionako to vecina samoBatistutA19 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:24Pa sta ces radit neg gledat Slobodu i pratit 1 ligu da necu Udineze gledat ,ja vise volim nasu ligu gledat nego Liverpul svedno mi.
Nisam vidio za penal jer sam i rucak kuho pa jeo a 2 poluvreme gledam i nisam vidio gol Igmana.
Za Bihac i Stupcanicu puno pretjerujete ko da su njima ponisteni golovi ,crveni kartoni dijeljeni pa tolika hajka na Celik.Da je bilo gresaka jest bilo ali bilo je i stete i za Celik konkretno protiv Stupcanica cisti crveni i jucer cist penal prvo Telalovica vuce za ruku pa posle onaj rukom zaustavlja loptu a zapeli za par faulova,gol aut i slicno i sudija im kriv sto se branili 90 minuta
Ovaj Igman je bgm slab da li je do trenera ili bas losi ne znam..Malo raje bgm u Tuzli ali ruku na srce i vreme je katastrofa a nema tribine natkrivene i ne dolazi slavni Celik ,jucer u Bihacu dobra posjeta ali vidjet cemo sljedece kolo ili je jucer razlog Celik.
i ceka.
A sto se tice posjete i gledanosti Jedinstva pogledaj koju god sezonu hoces i kad nismo mogli boda kuci uzeti bili smo pojam za ovu ligu. Dolaskom Celika i Slobode u ovu ligu dobili smo napokon utakmice koje mozemo nazvati derbijem.
Tuzlaci su bili ubijedjeni nemaju konkurenta sad kad vide Celik mi et kuoujemo sudije ko sto je Husic radio i koji 2 kluba vodi koji im pusta u 1 kolu sa juniorima pobjedu protiv Tuzle.Sve je lahko dok Stupcanica konkurent ili Tosk ili Gosk a kad je Celik onda kupujemo..Nista protiv Jedinstva nego zbog nerealnih komentara.
Kako god sretno vam u nastavku, i da u skorije vrijeme i Celik i Sloboda, a Bgm i Jedinstvo igraju PL