Ma dobro, Kiprani su duže zajedno, mi uigravamo tim za WC30.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Njih ocekujemo na narednom EP, ipak imaju trenera na klupi
Dobro si bolje da je cuvo snagu da cuva Zigica umjesto sto je mahao u prazno. Jos je bio mahmuran,nije znao snagu raspodjelit. To je nas heroj, ja bi sve dao da danas vodi utakmicu u onoj jakni Armije BIH da me kupi opet i da mu se smilujemo jos par godina. Eh ta nostalgija, ja mislim da ona moze biti od pomoci za EP28.bhsport je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:41Hoces da ti ispricam cijele kvalifikacije?bhfanatic14 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:38Jel me provociras ? Jel ovo neki kviz? Ko te salje da rusis repku jel odozgo?? Evo srojkovic otiso odma nakon albanaca tako je I kockar trebo odma nakon kipra u avion u Mostar da stigne na online Poker. Kaze celavac sad smo 2-3 stepena iznad kipra ali nakon 2-2 okrenu pricudroga portoroz.
Jel to tvoje pitanje?
Sta to ima veze ja sam prije 20 godina trazio od sudije da prekine meč u Beogradu.
Nema veze sto nisam zatvorio peterac nakon spuštanja Žigica jer sam bio libero.
Iduca stanica Velež aBd. Kada dodje dole ima da mu se klanjaju i brane ga zivotom.
I rekoh ti da nije odozgo a ti i dalje provociraš!
Jeste. Duh broj 1 i Duh broj 2. Jedan sveti, jedan nije.
Jos tad nece imati klub pa ce moci dolaziti odmoran direktno na utakmice reprezentacije
akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 15:50Jos tad nece imati klub pa ce moci dolaziti odmoran direktno na utakmice reprezentacije
Ovako imas sveto trojstvo Sunjić-Tahir-Gigovic
Ma stavice novog golmana i Barisica na stopera i to je to...Ghuraba je napisao/la: ↑12 okt 2025, 16:13Zlomislic; Dedic - Hadzikadunic - Barisic - Mujakic; Burnic - Tahirovic - Basic; Alajbegovic - Bajraktarevic - Tabakovic
Daj Burnica na DMF, da vidimo moze li pomoci na toj poziciji. Poslije bih 30-ak minuta volio vidjeti Kospu umjesto njega, cisto da vidimo ima li potencijala za tu poziciju (mada ne vjerujem - bar ne u ovim godinama). Daj vezni red bez Gigovica, koji nema pas igru (volio bih da i Tahirovic pocne s klupe, ali kad skontam da mu je Besirovic zamjena...). Daj Tabakovica da vidimo sta moze pored 2 krilna igraca, mada se i Kerim i Esmir radije izvlace na sut.Pozelio sam vidjeti Hadzikadunica u dresu reprezentacije i nadam se da ce veceras poceti.
Zamjene: Menalo > Dedic, Omerovic > Alajbegovic, Kospo > Burnic, Besirovic > Tahirovic, Bazdar > Tabakovic. Probati 3-5-2 s Menalom i Omerovicem kao vingbekovima (mada mi ova dvojica i nisu za tih pozicija, mozda bolje Memic umjesto jednog), a Esmirom i Samedom u paru u vrhu napada. Katic, Sunjic, Gigovic i Dzeko nema potrebe ni da ulaze, jer od njih znas sta mozes dobiti.
Trenutno korisnika/ca: denza, Google Adsense [Bot], Hansestadt, Proximic, Venom i 36 gostiju.