Mrs sa pdfa pseto škutorskomostar35 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:13Ovdje si u pravu. Zato mi je jako krivo što večeras moram biti za njih. Prokleti Welšani, što nisu završili posao prije par dana,avenija je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:09Mnoge reprezentacije koje slove za ciganske i prgave su dolazile u Bosnu i Zenicu. Od Grčke, Portugala, Rumunije. Možda neka mala pritužba za uslove na njihove navijače i to je to..Nijemci malo svlačionice ali potpuni respect pokazali, šetali gradom itd. Ništa strašno i sasvim opravdane kritike.
E sad Italija, njihovi mediji i komplet svi, ta njihova nadmenost i propaganda. Većih cigana nisam vidio a gledam Bosnu od Norveške i 1:0 tamo nekad 2002.
Usta im se poserem svima od Dillete preko Buffona do Gazzete i Gatusa. Cigani!
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Svaka cast, lijepa sjecanjaHZSydney je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:10Zivot prodje, ljubav ostane, danas cijeli dan slusam Hajmo Bosno*3, Hajmo Hercegovino...I sjecam se prije 23 godine, tek zavrsio fax, s drugom koji vise nije ziv na Kosevu tog 11.10.2003 od 1 popodne I tuga I ponos poslije tekme. Odem u vojsku 4 Dana kasnije jos mamuran od tekme.
Slika 2. Autobus Bec-Sarajevo, moj prvi iPhone I Vedin go negdje oko Maribora , tek postao babo I da nije bila curica to bi mu bilo ime...
Danas hiljade kilometara daleko, samo zelim da jednom prodjemo taj jbn baraz I da bar u snu sa rhm starim I rhm drugom sa tekme zavijorim ljiljane...
Volim te Bosno...![]()
Idi spavaj, valja ti ustat na tekmu
Treba ih napasti od prve minute, igrati ofanzivno a ne braniti se kao u dosadasnjim utakmica.
Hadziahmetovic je previse "mlak" za ovu utakmicu. Ima jedna specificna akcija u Walesu, mislim da je produzetak, gdje ga protivnik doslovno jednom rukom odgurne. Bez ikakvih problema. Zna lopte ali je veoma mlak i poprilicno spor, ovi Italijani bi ga pojeli. U Benji ima bar sigurno 1.85, duge noge, takva fizika, cvrst.
Molim boga da pobjedimo ovo danas...tesko bi podneo poraz, samo se sjetim suza austrije.
Da hoce vise proci utakmica,oka sinoc nisam sklopio 
Ali ova nervoza nije bila prisutna ni blizu kao protiv Danske na Kosevo,jedino neko finale bi moglo izbaciti tu utakmicu sa broja 1
Ali ova nervoza nije bila prisutna ni blizu kao protiv Danske na Kosevo,jedino neko finale bi moglo izbaciti tu utakmicu sa broja 1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro si napisao, nadate se.mostar35 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:42Pa drug, to smo i napravilimuha milanez je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:37
Najbolje vam je onda da tu rezervnu "domovinu" uzmete kao primarnu. Win win situacija za sve.![]()
![]()
![]()
![]()
ali i dalje se nadamo da će se određeni dijelovi beiha pripojiti Hrvatskoj. Tada bi pravda bila zadovoljena.
Na tome se i završava.
Večeras kokice i uživaj u majstorijama bh reprezentativaca Džeke, Vasilja, Alajbegovića i ostalih.
Koševo Zapad
Nacionalisti crkoše od mukeShategabri je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:31Dobro si napisao, nadate se.mostar35 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:42Pa drug, to smo i napravilimuha milanez je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:37
Najbolje vam je onda da tu rezervnu "domovinu" uzmete kao primarnu. Win win situacija za sve.![]()
![]()
![]()
![]()
ali i dalje se nadamo da će se određeni dijelovi beiha pripojiti Hrvatskoj. Tada bi pravda bila zadovoljena.
Na tome se i završava.
Večeras kokice i uživaj u majstorijama bh reprezentativaca Džeke, Vasilja, Alajbegovića i ostalih.![]()
A možda ga planski čuva za drugo. Samo da ne bude kasno.jasmin10 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:58Za očekivati je da se odluci da pojača sredinu. Samo sam mislio da će to biti Bašić, jer je odigrao fakat fino.sanjinusto je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:53Sta kazete?Određene promjene trebale bi se desiti u početnom sastavu Zmajeva u odnosu na Vels. Prema nekim informacijama na teren bi Barbarez mogao izvesti ovih 11:
Vasilj, Katić, Muharemović, Dedić, Kolašinac, Šunjić, Hadžiahmetović, Gigović, Alajbegović, Demirović, Džeko.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ljudino tvoji postovi su za neke knjige, svaki put kad čitam nostalgija mi proradiHZSydney je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:10Zivot prodje, ljubav ostane, danas cijeli dan slusam Hajmo Bosno*3, Hajmo Hercegovino...I sjecam se prije 23 godine, tek zavrsio fax, s drugom koji vise nije ziv na Kosevu tog 11.10.2003 od 1 popodne I tuga I ponos poslije tekme. Odem u vojsku 4 Dana kasnije jos mamuran od tekme.
Slika 2. Autobus Bec-Sarajevo, moj prvi iPhone I Vedin go negdje oko Maribora , tek postao babo I da nije bila curica to bi mu bilo ime...
Danas hiljade kilometara daleko, samo zelim da jednom prodjemo taj jbn baraz I da bar u snu sa rhm starim I rhm drugom sa tekme zavijorim ljiljane...
Volim te Bosno...![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
E i ovog pretjerivanja.Italijanski medij: Zaboravite buku Istanbula, Žuti zid Dortmunda i Kop Liverpoola, ovo je Zenica
I found freedom. Losing all hope was freedom.
HZSydney je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:10Zivot prodje, ljubav ostane, danas cijeli dan slusam Hajmo Bosno*3, Hajmo Hercegovino...I sjecam se prije 23 godine, tek zavrsio fax, s drugom koji vise nije ziv na Kosevu tog 11.10.2003 od 1 popodne I tuga I ponos poslije tekme. Odem u vojsku 4 Dana kasnije jos mamuran od tekme.
Volim te Bosno...![]()
Opet je krenulo loženje da će poginut na terenu, ko da je bitka na Bedru a ne fudbalska utakmica
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije mu se dopao ni smještaj u kojem su odsjeli Azzurri.
"Smješteni su u hotelu sa četiri zvjezdice, ali jedna mora van. Recimo da je tri plus jedna."
La Stampa je s druge strane zavirila u svlačionice Bilinog polja. Kažu da je daleko od standarda na koje su italijanski igrači navikli.
"Prostori su vrlo skučeni i daleko od standarda na koje su igrači reprezentacije navikli. Ledena kupka, neophodna za krioterapiju, zapravo je crni bazen postavljen blizu tuševa", naveli su.

"Smješteni su u hotelu sa četiri zvjezdice, ali jedna mora van. Recimo da je tri plus jedna."
La Stampa je s druge strane zavirila u svlačionice Bilinog polja. Kažu da je daleko od standarda na koje su italijanski igrači navikli.
"Prostori su vrlo skučeni i daleko od standarda na koje su igrači reprezentacije navikli. Ledena kupka, neophodna za krioterapiju, zapravo je crni bazen postavljen blizu tuševa", naveli su.
A mozes dozivljavat Mirzu Dzombu i Halila Jaganjca? E moj retardu napaceni.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Pensioner26
- Kontakt:
Ma prestanite pisati otpadniku. Boli što ga neće nikad Hrvoje istinski voliti.DamirT je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:53A mozes dozivljavat Mirzu Dzombu i Halila Jaganjca? E moj retardu napaceni.
Joj, ne znam sta ocekivati. Mislim, vjerovao sam u dobar rezultat cak i nakon blamaza u prijateljskim prije ovih kvalifikacija i kada su svi redom batalili ovu reprezentaciju. Vjerovao sam da mozemo do bodova u Rum u prvoj utakmici i da cemo se ispisati po predviđanjima kako cemo zavrsiti 3. ili cak 4. u grupi.
I danas vjerujem ce nam se vratiti za sve one preglupe poraze protiv Ukr, Irske, S. Irske i koga vise ne, protiv legendarne Italije.
Ovoj generaciji Barbarez i Spahic korak po korak usađuju mentalitet jedne Hrv. Zato bi plasman na SP bio neviđen podstrek da samouvjereni docekamo kvale za EP.
Italija je prijateljska zemlja kao malo koja, al i mi jednom zasluzujemo izboriti SP kao mudonje preko jedne jake ekipe.
Hajmooo!!
I danas vjerujem ce nam se vratiti za sve one preglupe poraze protiv Ukr, Irske, S. Irske i koga vise ne, protiv legendarne Italije.
Ovoj generaciji Barbarez i Spahic korak po korak usađuju mentalitet jedne Hrv. Zato bi plasman na SP bio neviđen podstrek da samouvjereni docekamo kvale za EP.
Italija je prijateljska zemlja kao malo koja, al i mi jednom zasluzujemo izboriti SP kao mudonje preko jedne jake ekipe.
Hajmooo!!
Vidjet ćemo drug. Prati se situacija u svijetu. Bošnje se tu ne pitaju puno.Shategabri je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:31
Dobro si napisao, nadate se.
Na tome se i završava.
Večeras kokice i uživaj u majstorijama bh reprezentativaca Džeke, Vasilja, Alajbegovića i ostalih.![]()
Što se tiče utakmice, ako bošnje prođu posvetit ću se talijanskom kmečanju, a ako talijani prođu uživat ću u vašem kmečanju. Ali vi ste i ionako navikli na kmečanje. nije više toliko zabavno.
Tko kaže da ih doživljavam kao svoje? Ali, srećom, nema ih puno u hrvatskim repezentacijama pa mogu zažmirit.
Pensioner26 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:54
Ma prestanite pisati otpadniku. Boli što ga neće nikad Hrvoje istinski voliti.
Zadnja izmjena: mostar35, dana/u 31 mar 2026, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Brate, nasi zivoti su za knjige...svakog od nas, kad uzmes sta smo ko narod prosli I prolazimo. Kad si daleko jedino sto ti ostane od toga je da se sjecas I opet prozivljavas. Preko Dana I nekako, posao, djeca, Iran, benzin, fasisti, al navece krene showrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:44Ljudino tvoji postovi su za neke knjige, svaki put kad čitam nostalgija mi proradiHZSydney je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:10Zivot prodje, ljubav ostane, danas cijeli dan slusam Hajmo Bosno*3, Hajmo Hercegovino...I sjecam se prije 23 godine, tek zavrsio fax, s drugom koji vise nije ziv na Kosevu tog 11.10.2003 od 1 popodne I tuga I ponos poslije tekme. Odem u vojsku 4 Dana kasnije jos mamuran od tekme.
Volim te Bosno...![]()
![]()
....Ide Ernedin 1:0, 86a minuta aBd...
.. jer Stari je volio Sarajevo...