Danas moramo upisati 3 boda protiv Boltona.Znaju li se formacije GunnerS?Hocel igrat Denilson?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Znam ja da sam rado vidjen gostCesc Fabregas 4 je napisao/la:Evo lejla opet dosla na nasu temu![]()
![]()
Danas moramo upisati 3 boda protiv Boltona.Znaju li se formacije GunnerS?Hocel igrat Denilson?
Ma normala,od svih navijaca Chelsea koje znam ti si mi najdrazalejla je napisao/la:Znam ja da sam rado vidjen gostCesc Fabregas 4 je napisao/la:Evo lejla opet dosla na nasu temu![]()
![]()
Danas moramo upisati 3 boda protiv Boltona.Znaju li se formacije GunnerS?Hocel igrat Denilson?![]()
Arsen je rekao da ce Denilson bit spreman, kao i Arshavin
Imamo najljepsi stadionbelafonte je napisao/la:http://www.arsenal.com/news/news-archive/snow
Ooo ljepote kako nestade snijeg u po sata, kad cemo mi imati under-soil heating![]()
Nek ostane na tome,nemamo vremena za diskusijebelafonte je napisao/la:Jedan je od najljepsih, definitivno al da je najljepsi o tome bi se dalo diskutovati
niccolo je napisao/la:http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... nouncement
izgleda da veceras necemo upisati dugo planirana 3 boda.
Svaka ti cast!jalehordas je napisao/la:ma kakav chelsea za njih se nije culo dok im nije dosao Abramovic
GunnerS je napisao/la:Ma, nećemo o tome ovdje, sve se tu dosta ispričalo i dosta je, tema je Arsenal...
Večeras zaostala protiv Boltona i nadam se pobjedi, jer odavno upisujemo ta tri boda pa nadam se da će ih upisat večeras 100%
leonardo je napisao/la: Nisam navijac Arsenala,ali fudbal koji oni igraju i taktika kojom se vodi Wenger je najbolja na svijetu,stvarno igraju najljepsi fudbal trenutno u svijetu...koja barsa!?!?!
Stvarno bih volio da osvoje Premiership,i da dodju do finala LP i da izgube od Milana...pozz svim navijacima
e to se nije desili zbog stadiona, stadion je ociscen ali nije siguran dolazak navijaca na stadion zato sto je alarmantno stanje u Londonu draga misslejla je napisao/la:Tko se to nama vratio![]()
Steta zbog utakmice, zar se ovo moglo Emiratesu desit
My badjalehordas je napisao/la: e to se nije desili zbog stadiona, stadion je ociscen ali nije siguran dolazak navijaca na stadion zato sto je alarmantno stanje u Londonu draga miss
Ne zna se jos,,Cescinho4 je napisao/la:Zna li se na koji datum je pomjerena utakmica??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.