FK Drina Zvornik

po'marke
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la po'marke » 02 jan 2011, 23:40

Pa sve pocinje od sposobne upravu u klubu, od ljudi koji rade u njemu.Nece niko da ulaze u klub ako se lopovi, nestrucni ljudi i razni profiteri u njemu... Sto bi ja ulazio npr. 100 000 km u klub ako ce pola njih zavrsiti u tudjim dzepovima ili ako ce klub lose igrati, dovoditi se losa pojacanja ili igrat "tatini sinovi". Pa u Doboju upravo zbog toga niko nece da ulaze u sport,a jedna smo od vecih sredina u drzavi eto imamo samo propale rukometase u PL! :roll:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 03 jan 2011, 12:07

kamiondzija je napisao/la:nažalost al tako je :evil: :? :cry: , koliko se sjećam oni su prije bili sponzor FK Drina :?:
Kad su mogli bit sponzor kad je Drina igrala treću ligu ne vidim što sada ne bi,jer bi ipak mogli i oni ostvariti kakve poslovne ciljeve,al jbg tako je to kod nas......
ma jesu jedno vrijeme bili sponzor,zapravo čisto sumnjam da je klub i tada imao ikakve koristi,već eto čisto da stoji nečiji logo na dresovima ;) ,a Birač je jedno vrijeme ulagao u košarku,al izgubi se ono finale i ode sve u propast.
A ne treba se ništa čuditi što se tiče tih domaćih firmi,tako je svugdje,kao što svi iz RS pomažu Borac,tako je i u Srbiji velika većina pomaže vječite,u Hrvatskoj Hajduk i Dinamo.
A sama Vitinka (naravno boli njih briga,njima je profit primaran) je mogla odredjenim marketingom učiniti dosta toga kada se radi o FK Drini,tipa da se na stadionu prodaju samo njihova pića ,da recimo imaju dvije prodavnice na stadionu itd.Al jbg definitivno boli njih briga.
& $ - & " - & - &
ФСРС

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 03 jan 2011, 18:05

drinin vuk je napisao/la:
kamiondzija je napisao/la:nažalost al tako je :evil: :? :cry: , koliko se sjećam oni su prije bili sponzor FK Drina :?:
Kad su mogli bit sponzor kad je Drina igrala treću ligu ne vidim što sada ne bi,jer bi ipak mogli i oni ostvariti kakve poslovne ciljeve,al jbg tako je to kod nas......
ma jesu jedno vrijeme bili sponzor,zapravo čisto sumnjam da je klub i tada imao ikakve koristi,već eto čisto da stoji nečiji logo na dresovima ;) ,a Birač je jedno vrijeme ulagao u košarku,al izgubi se ono finale i ode sve u propast.
A ne treba se ništa čuditi što se tiče tih domaćih firmi,tako je svugdje,kao što svi iz RS pomažu Borac,tako je i u Srbiji velika većina pomaže vječite,u Hrvatskoj Hajduk i Dinamo.
A sama Vitinka (naravno boli njih briga,njima je profit primaran) je mogla odredjenim marketingom učiniti dosta toga kada se radi o FK Drini,tipa da se na stadionu prodaju samo njihova pića ,da recimo imaju dvije prodavnice na stadionu itd.Al jbg definitivno boli njih briga.
ma j.b.š ti njihove sokove :D :D :D ,ne bi ih pio ni da mi u dvorištu naprave teren s vještačkom travom :lol:

A realno gledano oni ulažu tamo gdje će imat veliku korist,a što su se godinama u Zvorniku reklamirali za dž to je stvar za neke druge ljude koji su neprofesionalno vodili,nažalost dobar dio njih i dan danas vodi klub.....čast izuzecima :lol: ;)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 03 jan 2011, 19:58

STIGAO MUMIN!
slika
& $ - & " - & - &
ФСРС

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 03 jan 2011, 22:15

drinin vuk je napisao/la:STIGAO MUMIN!
slika
Dobili ste dobro pojačanje...ima li odlazaka,finansija :? ,ima li nekih novih lica na spisku za dovodjenje?

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 03 jan 2011, 23:07

peksinna2 je napisao/la:
Dobili ste dobro pojačanje...ima li odlazaka,finansija :? ,ima li nekih novih lica na spisku za dovodjenje?
Pa što se tiče odlazaka sasvim sigurno će otići Predrag Protić a pod upitnikom su Roberto Karvaljo, Ognjen Đelmić, Nemanja Obradović, Dragan Ristić i Darko Kikanović ali kako kod nas u klubu stvari idu ovo može biti i lažna ali i prava informacija, ništa se još zvanično ne zna. Što se tiče pojačanja i tu je čas 'nako čas 'vako, za sada su se čula imena poput Nikole Mojevića, Bojana Ušumovića, Nenada Zečevića...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 04 jan 2011, 12:06

B o X je napisao/la:
peksinna2 je napisao/la:
Pa što se tiče odlazaka sasvim sigurno će otići Predrag Protić a pod upitnikom su Roberto Karvaljo, Ognjen Đelmić, Nemanja Obradović, Dragan Ristić i Darko Kikanović ali kako kod nas u klubu stvari idu ovo može biti i lažna ali i prava informacija, ništa se još zvanično ne zna. Što se tiče pojačanja i tu je čas 'nako čas 'vako, za sada su se čula imena poput Nikole Mojevića, Bojana Ušumovića, Nenada Zečevića...
% се $ "..." % "...." су ? " јер " ? ?,паре се ? ?,$ " $...." ? је за " $ " $ $ јесенас остане на &," " " - ($ &) " ? " " ".На његово ' $ " ? у & ? ? " (&,$,? НС),$ - вјероватно " $ " " ? " '(&) " " за $ $ ? $ "...? $ ' :)
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 04 jan 2011, 14:55

Izgleda da će i ovaj u Drinu
Napadač Proletera iz Teslića Nemanja Knežević dobrim igrama i golovima pokazao je da i u prvoligaškom karavanu Srpske ima kvalitetnih fudbalera. Knežević je u dresu Proletera u jesenjoj polusezoni odigrao 12 utakmica (10 prvenstvenih i dvije u Kupu BiH) u kojima je devet puta tresao protivničke mreže. Da se radi o rasnom napadaču govori i činjenica da je u osmini finala Kupa BiH na stadionu "Radolinka" postigao tri gola protiv Zrinjskog i bio asistent kod četvrtog za pobjedu Proletera, 4:2.

- U Proleteru mi je bilo dobro. Brzo sam se uklopio u ekipu u kojoj ima veoma dobrih igrača i mislim da sam odradio dobru polusezonu. U šampionatu Republike Srpske sam na 10 utakmica postigao šest golova, a meni su nekako najdraža ona tri protiv Zrinjskog u Kupu BiH - kaže Knežević.

Prvom rečenicom golgeter iz Pala je najavio rastanak s Teslićanima već u narednom prelaznom roku.

- Uprava kluba želi da nastavimo saradnju, ali sam trenutno u fazi pregovora s jednom ekipom iz Premijer lige i jednim klubom iz Super lige Srbije. Mislim da sam na pragu novog angažmana, a izabraću klub u kojem budu najbolji uslovi za moj napredak u fudbalu, pošto sam 27. decembra napunio 25 godina i mislim da moje vrijeme tek dolazi. Imam i jednu ponudu da odem na probu van granica bivše Jugoslavije, ali sve je trenutno u fazi pregovora - otkriva Knežević.

Prije teslićkog Proletera Knežević je nastupao za Slaviju iz Istočnog Sarajeva, višegradsku Drinu, Kreševo, Famos, Romaniju i Sutjesku iz Foče. U bogatoj igračkoj karijeri Knežević ima i međunarodno iskustvo, pošto je igrao u norveškom Stavangeru, a izvjesno vrijeme je proveo i u Iranu.

- Dosta mi je značio boravak u Norveškoj i Iranu, gdje sam stekao dosta fudbalskog iskustva i afirmisao se kao igrač. Nadam se da ću jednog dana nastaviti karijeru u nekom od inostranih klubova - priželjkuje visoki napadač koji vrijeme odmora kod kuće u Palama provodi radno.

- Radim kondicione pripreme sa viceprvakom svijeta u savate boksu, Milošem Golićem, i na taj način se spremam za prelazni rok. Ono što nikako ne bih smio da zaboravim jeste da pomenem trenera Darka Vojvodića, koji spada u red najzaslužnijih za moj povratak na fudbalsku scenu poslije kraće pauze i igranja u Drugoj ligi Republike Srpske - zaključio je Knežević.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 04 jan 2011, 14:58

% се $ "..." % "...." су ? " јер " ? ?,паре се ? ?,$ " $...." ? је за " $ " $ $ јесенас остане на &," " " - ($ &) " ? " " ".На његово ' $ " ? у & ? ? " (&,$,? НС),$ - вјероватно " $ " " ? " '(&) " " за $ $ ? $ "...? $ ' :)
Što jest jest! :D :D :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 04 jan 2011, 15:01

Ako bi došao ovaj Knežević :lol: :lol: :lol: :lol: ,kakva igračina,gledao sam ga uživo na Palama,bio im glavno ime dok je on igrao igrali su i oni,dobar špic,kakav nam treba,mada ako je ozb ovo za Ležajića,teško da će uz Radana dovest i ovog,al ko zna,možda se desi i to čudo pa dovedemo tri ofanzivca,naravno tu je i Kikić.....
Sve u svemu,nešto ne vjerujem da će ovaj Knežević biti doveden,ako ima ponudu iz JSL,teško da će mu Drina dati bolju,zapravo sigurno neće,bez obzira na prijateljstvo s Vojvodom!
& $ - & " - & - &
ФСРС

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 04 jan 2011, 16:50

drinin vuk je napisao/la:Ako bi došao ovaj Knežević :lol: :lol: :lol: :lol: ,kakva igračina,gledao sam ga uživo na Palama,bio im glavno ime dok je on igrao igrali su i oni,dobar špic,kakav nam treba,mada ako je ozb ovo za Ležajića,teško da će uz Radana dovest i ovog,al ko zna,možda se desi i to čudo pa dovedemo tri ofanzivca,naravno tu je i Kikić.....
Sve u svemu,nešto ne vjerujem da će ovaj Knežević biti doveden,ako ima ponudu iz JSL,teško da će mu Drina dati bolju,zapravo sigurno neće,bez obzira na prijateljstvo s Vojvodom!
$...$ је "...то је "...? су $ - $ % & " на &..." - се $ & $ нас $ у Европу на јесен :D

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 05 jan 2011, 11:10

drinin vuk je napisao/la:Ako bi došao ovaj Knežević :lol: :lol: :lol: :lol: ,kakva igračina,gledao sam ga uživo na Palama,bio im glavno ime dok je on igrao igrali su i oni,dobar špic,kakav nam treba,mada ako je ozb ovo za Ležajića,teško da će uz Radana dovest i ovog,al ko zna,možda se desi i to čudo pa dovedemo tri ofanzivca,naravno tu je i Kikić.....
' " " " ;) ,$ $ је $ ? " са 15 " ;) по "!
Стога & је то & ? ¥,$ $ " % су " ?,? отјерат " - ' ;) ,а $ је стварно ¥.
За тог ? " пут ',а ' " $ је тај " :lol: :lol: :lol: ' " ' $ јер & $ $ су ' ?(& то ? ") ? % " ?,$...... :D
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 05 jan 2011, 11:13

zvornicki klan je napisao/la:
' " " " ;) ,$ $ је $ ? " са 15 " ;) по "!
Стога & је то & ? ¥,$ $ " % су " ?,? отјерат " - ' ;) ,а $ је стварно ¥.
За тог ? " пут ',а ' " $ је тај " :lol: :lol: :lol: ' " ' $ јер & $ $ су ' ?(& то ? ") ? % " ?,$...... :D

" ' је страст &...:)...? $...% је ту је.../ $ $ он са 21,22 $,& " $ са 32 $ :D

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 05 jan 2011, 11:15

па " то % % :!: ;)

' $ то % " " $ ,& ? су $ & ,% ? па - " $ ? ;) :lol:

п.с. $ & ? постаје ¥ $ $! :D
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 05 jan 2011, 11:18

zvornicki klan je napisao/la:па " то % % :!: ;)

Хахаха...' %....$ је..&' се % $,' $ " " " ?,јање " & " ? '...? $,' ' & је у тој " ?...? ' " је $ у ' ? & $ ' права на % & ? " у ?...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 jan 2011, 11:20

ComyZV je napisao/la:
zvornicki klan je napisao/la:па " то % % :!: ;)

Хахаха...' %....$ је..&' се % $,' $ " " " ?,јање " & " ? '...? $,' ' & је у тој " ?...? ' " је $ у ' ? & $ ' права на % & ? " у ?...
Comy ma greška je donekle bio onaj jesenji prelazni rok,jbg osim malog Obrada i Carvalha,te našeg Ćuluma (opjevanog pjesmom :lol: ) ostali nisu se nešto pokazali.A valjda su skauti prešli na druge sredine i zbog natpisa na tribini Marš u Loznicu ! :D :D :D

možda ova logika moja i nije ključna,al jbg vele ljudi ajmo malo sa ovim iz Jakova!
& $ - & " - & - &
ФСРС

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 05 jan 2011, 11:23

Comy ma greška je donekle bio onaj jesenji prelazni rok,jbg osim malog Obrada i Carvalha,te našeg Ćuluma (opjevanog pjesmom :lol: ) ostali nisu se nešto pokazali.A valjda su skauti prešli na druge sredine i zbog natpisa na tribini Marš u Loznicu ! :D :D :D

možda ova logika moja i nije ključna,al jbg vele ljudi ajmo malo sa ovim iz Jakova![/quote]

е то,то....Па $...$ је " " ? & :D ....па ? су " са " " &''$'' " & &...То је све ? ?...? $....$ се /," $ се $ - овај ' " $ ''$'' $ на /,па он " $ " $ $ :)

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 05 jan 2011, 15:52

ComyZV je napisao/la:Comy ma greška je donekle bio onaj jesenji prelazni rok,jbg osim malog Obrada i Carvalha,te našeg Ćuluma (opjevanog pjesmom :lol: ) ostali nisu se nešto pokazali.A valjda su skauti prešli na druge sredine i zbog natpisa na tribini Marš u Loznicu ! :D :D :D

možda ova logika moja i nije ključna,al jbg vele ljudi ajmo malo sa ovim iz Jakova!
е то,то....Па $...$ је " " ? & :D ....па ? су " са " " &''$'' " & &...То је све ? ?...? $....$ се /," $ се $ - овај ' " $ ''$'' $ на /,па он " $ " $ $ :)[/quote]

ma ima da kidišu :D :D :D , a autoru onog grafita na tribini treba podići statuu ispod onog oraha,kao jedan vid zahvalnosti i potpunog slaganja sa sadržajem. :D :D :D

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 05 jan 2011, 16:48

kamiondzija je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:Comy ma greška je donekle bio onaj jesenji prelazni rok,jbg osim malog Obrada i Carvalha,te našeg Ćuluma (opjevanog pjesmom :lol: ) ostali nisu se nešto pokazali.A valjda su skauti prešli na druge sredine i zbog natpisa na tribini Marš u Loznicu ! :D :D :D

е то,то....Па $...$ је " " ? & :D ....па ? су " са " " &''$'' " & &...То је све ? ?...? $....$ се /," $ се $ - овај ' " $ ''$'' $ на /,па он " $ " $ $ :)
ma ima da kidišu :D :D :D , a autoru onog grafita na tribini treba podići statuu ispod onog oraha,kao jedan vid zahvalnosti i potpunog slaganja sa sadržajem. :D :D :D[/quote]

Тај " % у ? је " ? " са ?...$ се ? оно ''За $ ",? ?,? $ сте " $,? $'' :D

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 jan 2011, 18:44

sam bio na toj tekmi :D :D :D ,kad se samo sjetim, nešto smo i na šatrovačkom pjevali :D :D :D ko bi se sjetio šta, a fakat nam onaj srednji prst pokazao . A onom jadnom brazilcu ništa jasno bilo nije u Olimpicu....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.