Drzi se momcino.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Dabogda mu zadnji bio....kumkalesic je napisao/la:Čovječe, kakva golčina nekog Ndonga za Lorient protiv Monaca
Očekivao sam nekako inteligentniji potez uprave Merseillea i postavljanje Remi Garda na trenersku poziciju. Ipak su se odlučili uraditi ono što je i Lyon prije nekoliko godina, a to je maximalno podmlađivanje momčadi. Garde je to odlično odradio sa Lyonom i mislim da bi to mogao isto učiniti i sa Marseilleom...aliOlympique je napisao/la:Mitchel zalutao u Marsej.
I to ponajvise zbog fenomenalnih navijacakumkalesic je napisao/la:Očekivao sam nekako inteligentniji potez uprave Merseillea i postavljanje Remi Garda na trenersku poziciju. Ipak su se odlučili uraditi ono što je i Lyon prije nekoliko godina, a to je maximalno podmlađivanje momčadi. Garde je to odlično odradio sa Lyonom i mislim da bi to mogao isto učiniti i sa Marseilleom...aliOlympique je napisao/la:Mitchel zalutao u Marsej.![]()
Ipak, nadam se da će se izvući i krenuti malo prema naprijed...kao što sam to pisao i prošle sezone, francuskom fudbalu je potreban Olympique u Ligi Prvaka...
Ali kakav samo gol.kumkalesic je napisao/la:Hatem ponovno uhvatio strašnu formu...četiri gola u četiri dana![]()
No, koliko će ovaj put trajati ta zainteresovanost za igrom
Poništen je gol jer je igrač pucao penal i pogodio stativu, odbila mu se lopta i on zabio. Po pravilu igrač koji puca penal i pogodi stativu ili prečku ne smije poslije toga dirati loptu.Andrej je napisao/la:jel neko zna zasto sinoc gol iz penala je ponisten za Monpelje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.