gloryhunter je napisao/la:vidiš da ne znaš, kad ne znaš onda nemoj pričat o onome što ne znaš..
VDV je imao više opcija čak je Bayern davao duplo više nego Tottenham ali su prodali Tottenhamu jer im je Bayern konkurent u LP.

btw Levy s ovim preseravanjem oko Modrića je sam sebe sjebo za iducih 5godina.
više mu riječ ne vrijedi ne vjeruje mu se više, a tko će židovima vjerovat samo o novcu misle

Osim sto si antisemita, imas li mozda konkretan dokaz da potkrijepis svoje tvrdnje!??
Sve i da je Bajern poslao duplo vecu ponudu, Real se nije odlucio za Totenhem zato sto su korektni prema njima, vec zato sto nisu zeljeli pojacati konkurenta. I Arsen Venger je priznao da bi Persija radije prodao u PSG nego u MU.
Levi je cist ko suza, kao sto su cisti predsjednici Napolija i Bilbaoa. Sta sad, mali klubovi trebaju savijati siju pred velikim!?? Mene je Arsenal razocarao sa pordajom Fabregasa i Songa za jako male pare u odnosu na kvalitet igraca. Savili su siju pred velikom Barsom. Pokazali su slabost i zato ce ih svi gaziti dok se jednom ne usprave i kazu dosta. Veliki klubovi su izjvesili ogromne odstetne klauzule za svoje igrace, a pojacanja
prljavim sredstvima pokusavaju dovesti za sto manju lovu. Hvala qrcu pa su Totenhem, Napoli i Bilbao porucili da ih se ne moze tako ponizavti.
Sta hoce Modric!?? Ima li ugovor sa Totenhemom? Ima. Njegovo je da igra ili da snosi posljedice radi nediscipline. Ako neko ponudi lovu koja ce zadovoljiti Totenhem onda neka ide...
Je l' mu neko kriv sto u ugovr nije unjeo odgovarajucu odstetnu klauzulu!?? Nije. Za sve je sam kriv i ima duznost postovati ugovor koji je dobrovoljno potpisao.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.