Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

hamzaTM87
Kontakt:

Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Post Postao/la hamzaTM87 » 21 jul 2013, 20:39

Ne znam kako tako možeš ocjenjivati igrača na osnovu 2 utakmice ? Pratio sam ga cijelu ovu sezonu u Bosni gdje je bio glavni igrač , i cijelu sezonu bolji i od Perića , Hallkovića i Memića . Jučer je imao ona dva teška promašaja , ali je sigurno igrač koji ima šta tražiti u ovoj reprezentaciji i igrač koji ima šansu da u budućnosti napravi dobru karijeru.

EDIT : Je li besplatan ulaz samo za Bosnu ili se mogu i ostale utakmice pogledati besplatno ?
ZELJEZNICAR 1921!

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 21 jul 2013, 23:25

U današnjoj Bosni i nije teško biti najbolji igrač.
Željezničar za život cijeli!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 21 jul 2013, 23:29

ArthurBishop je napisao/la:U današnjoj Bosni i nije teško biti najbolji igrač.
Pa Bosna u kakvom god da je stanju , prošle sezone je u svojim redovima imala 5 juniorskih reprezetativaca ( Perić , Zulfić , Halilković , Memić , Bečić ) i dva seniorska ( Delić i Efendić) . Ali to svakako nije tema , samo sam se nadovazao na tvoj post gdje si osuo paljbu po Zulfiću , a igrač je koji sigurno može ponuditi dosta ovoj reprezentaciji.
ZELJEZNICAR 1921!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 jul 2013, 23:39

Mali Zulfic nema sta trazit protiv Egipta.Jednostavno nece biti mjesta za promasaje a njega to ide ovih dana.
Bubalo mora igrat umjesto Milasa .
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 21 jul 2013, 23:40

Otelo je napisao/la:Mali Zulfic nema sta trazit protiv Egipta.Jednostavno nece biti mjesta za promasaje a njega to ide ovih dana.
Bubalo je ljevak i igra desnog beka (ako misliš na odbranu, onda izvini, ali Milas je jak u odbrani). Mogu ga zamijeniti samo Kasumović, Bezbradica ili Ajkunić

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 21 jul 2013, 23:41

shaman7 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Mali Zulfic nema sta trazit protiv Egipta.Jednostavno nece biti mjesta za promasaje a njega to ide ovih dana.
Bubalo je ljevak i igra desnog beka (ako misliš na odbranu, onda izvini, ali Milas je jak u odbrani). Mogu ga zamijeniti samo Kasumović, Bezbradica ili Ajkunić
Pa.bubalo i Milas uopste ne igraju na istoj poziciji, jedan ljevak drugi desnjak ccc

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 jul 2013, 23:43

shaman7 je napisao/la:
Malo sam se zabunio sto se tice pozicija.
Milasa neko mora mijenjat u napadu,nece ga sut.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 21 jul 2013, 23:56

Otelo je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:
Malo sam se zabunio sto se tice pozicija.
Milasa neko mora mijenjat u napadu,nece ga sut.
Nadam se da će protiv Egipta proraditi, treba mu pruziti sansu. Fali nam vanjskog šuta, Malinović se slomi živ dok zabije sedam - osam golova

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 jul 2013, 00:05

Milasu mora neko reci da malo prokonta kada suta.On se zaleti sa centra ko na pisti.Svakako izgubi dosta energije u odbrani jos bez potrebe se zalijece i naravno da nema vise koncentracije pri sutu.Realno Bezbradica je jos slabiji u napadu od Milasa tako da nam preostaje samo da se nadamo da ce proraditi.Pravo nam fali Vranac.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

High

Post Postao/la High » 22 jul 2013, 00:12

Ovo za Bezbradicu je itekako tačno. U odbrani je okej, ali realizacija u napadu je katastrofalna. Kao što neko reče, većina naših reprezentativaca je prosjek, mada ima i onih koji znaju igrati rukomet, ali ih je opet malo i oni sami ne mogu nositi ovu selekciju do nekih većih pobjeda. Vidjeli smo sve u utakmici protiv Slovenije, velika je razlika u kvaliteti. Ali eto, možemo se nadati i boljim partijama od, recimo, te partije protiv Slovenaca. Valjda nas momci pozitivno iznenade u utakmici protiv Egipta i sve to bude mnogo bolje. Treba ići do kraja, samo bez žurbe, pritiska i srljanja. Pomoć publike će imati, naravno, samo se nadam da će je iskoristiti na najbolji mogući način i da neće izgorjeti u želji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 22 jul 2013, 00:16

Ma Egipat je slabiji od nas definitivno, gledao sam ih kod nas u Zenici. Već sam pisao da imaju strašnog golmana Alija koji je branio nemoguće protiv Brazila i samo zbog njega su pobijedili u utakmici za treće mjesto u grupi. 3 razlike za nas minimalno. Na ove ekipe što su pobijedili, Kuvajt i Čile, ne treba trošiti riječi.
Čelik Zenica 1945

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 jul 2013, 00:17

Mi dobivamo Egipat bez problema.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 22 jul 2013, 00:20

Je li sutra slobodan ulaz i na ostale utakmice ? Na stranici koja je jako nepregledna ništa ne piše , dok ni na mejlove ne odgovaraju
ZELJEZNICAR 1921!

High

Post Postao/la High » 22 jul 2013, 00:21

Mislim da jeste.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 22 jul 2013, 00:37

ja lično više volim vidjeti Bezbradicu u napadu nego Milasa , Nemanja je protiv Koreje igrao samo odbranu i polukontre i imao je učinak 4/4 , a kasnije je imao i promašaja i nesretnih prečki , ali prije sebi stvori poziciju za šut od Milasa , ali najsretniji bi bio da Milasa krene i da ga Nemanja mijenja u napadu samo dok ovaj odmori.

Što se tiče Egipta nadam se prolazu naših , a ako neuspiju nije smak svijeta , pokazali su kako se igra za Reprezentaciju i ovo što su napravili je uspijeh , a ako uspiju pobijediti Egipat i uđu među 8 najboljih na Svijetu trebalo bi ministarstvo sporta (kako se već zove) momcima dati novčane premije ...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 22 jul 2013, 01:56

U koliko je utakmica sutra?
Čelik Zenica 1945

High

Post Postao/la High » 22 jul 2013, 02:00

U 21 h, dvorana Zetra.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 22 jul 2013, 03:25

Zar nije u Skenderiji?
Mes Que Un Club

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 22 jul 2013, 03:35

hule_barca je napisao/la:Zar nije u Skenderiji?
Pomjereno je i vrijeme i mjesto odigravanja.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 jul 2013, 09:32

Danas u 16:00h protiv Tunisa.

Dobili su Angolu, Francusku i Srbiju u prepunoj dvorani. Ako im juniori igraju kao seniori bit cve pakleno. Ali siguran sam da samo kvalitetniji i doakzat cemo to. A dalje sta Bog da.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.