NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Mandrak
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 21:29

adriano_leite je napisao/la:Cekaj ba Mandrak, o cemu ti pricas? Ja uzimam previse srcu za*ebancije Jamesa i Wade? Stekao si utisak o tome zato sto sam rekao da je to neslana sala, odnosno da uopste nije sala, da je glupost, da je ponizavanje lika koji ih razvalio u zadnje dvije tekme? Otkud ti uopste to da je Miami moj problem? Otkud ti uopste utisak da mene zaboli kita za Miamijem? Za Wadeom, Jamesom? Za njih me zaboli kita onoliko koliko me zaboli kita za tobom i tvojim misljenjem.
Jel forum tvoje privatno vlasnistvo da niko ne moze da iznese svoje misljenje? Po tebi ako neko iznese svoje misljenje, onda mu je to jedina stvar u zivotu o kojoj brine? Estakfirulah...
Opusti se buraz, sve je to americki showbiz , entertainment ;)
Eno Dirk najavio tužbu :lol:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 21:31

dema je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Ocekujem da ce ih Dirk tužiti za ovo ismijavanje i nanešenu duševnu bol :lol: :lol: a ova dva drznika odmah na lomacu i spaliti ih :lol: :lol: cuj citava amerika osudila ovaj gnusan cin :lol: :lol: pa jbt ko da su teroristi 8-)
Šalu na stranu, siguran sam da ni samog Dirka (koji je poprilicno cool covjek) nije uvrijedila ova zayebancija kao forumaše/hejtere ovdje.
a ti ko citavu sezonu navijas za Heat a mozda cak navijas i 2 sezone za njih ,pa im nasao bit advokat,eto volio bi da se sprdaju tako s tobom pa da vidim sto bi se smijao.Sta mene boli briga za Heat da ovo radi bilo koji drugi team rekao bi,uvijak su mi na zivce isli prepotentni,umisljeni,nafurani i arogantni ljudi.Ti ako volis te osobine kod ljudi ok ,tvoja sttvar ,tvoje misljenje
Znam ja sa si ti frustriran cinjenicom da Wade ili James nisu prešli u Bullse ;) pa ih sad kao mrziš :lol: :lol: ne bi ti garant pisao ove žalopoljke o njima da su oni sad Bullsi...a nadao si se tome, ali ne lezi vraže -snovi se preko noci srušiše :mrgreen:
Necemo biti licemjerni sad buraz ;) ne ide.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2011, 21:55

Ja navijam za Bullse od Jordana ,tako da meni ne znace igraci nes posebno vec klub,i volim dobre igrace u svom klubu,ne placem za njima,mi imamo ekipu koja je mlada i drago mi je da oni nisu tu.Od njih 3 najvise sam volio da je Bosh u Bullsima.

A ja mi navijaca Sunsa ,citavu godinu ga nigdje i onda se u finalu javi da pise kako Heat sam sebe pobjedjuje,daj iz respekta prema svojoj ekipi napisi bar 1 post na temi Sunsa za koje kao navijas.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 21:57

dema je napisao/la:Ja navijam za Bullse od Jordana ,tako da meni ne znace igraci nes posebno vec klub,i volim dobre igrace u svom klubu,ne placem za njima,mi imamo ekipu koja je mlada i drago mi je da oni nisu tu.Od njih 3 najvise sam volio da je Bosh u Bullsima.

A ja mi navijaca Sunsa ,citavu godinu ga nigdje i onda se u finalu javi da pise kako Heat sam sebe pobjedjuje,daj iz respekta prema svojoj ekipi napisi bar 1 post na temi Sunsa za koje kao navijas.
Ma necu da pišem niti jedan post o Sunsima na toj temi :lol: imam pravo i na to :lol:
Šta se toliko brineš za moje postove :lol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jun 2011, 22:00

dema je napisao/la: A ja mi navijaca Sunsa ,citavu godinu ga nigdje i onda se u finalu javi da pise kako Heat sam sebe pobjedjuje,daj iz respekta prema svojoj ekipi napisi bar 1 post na temi Sunsa za koje kao navijas.
kome je ovo upuceno? mislim znam da nije meni, smao pitam. :)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 22:02

Donnie Darko je napisao/la:
dema je napisao/la: A ja mi navijaca Sunsa ,citavu godinu ga nigdje i onda se u finalu javi da pise kako Heat sam sebe pobjedjuje,daj iz respekta prema svojoj ekipi napisi bar 1 post na temi Sunsa za koje kao navijas.
Ma eto ,kao meni neki šuk šta li vec...cudi ce covjek što nikad nisam napisao ni jedan post na temi o Sunsima...pa me sad požuruje da napišem koji :lol: :lol: ali necu sad namjerno, niti sam planirao :lol: hahahha
Šega su mi ovi ljudi, cime se opterecavaju :mrgreen:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2011, 22:02

Donnie Darko je napisao/la:
ti si beton,ko covjek ko navijac,naravno da nije tebi,ti si stara garda,covjek potkovan znanjem a ne instant navijanjem

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 22:10

Dema je stara garda, iskusan i potkovan navijac ;) cuj potkovan :lol:
A znaš zašto :?: zato što je napisao 4000 postova o Bullsima na ovom forumu :lol: :lol: uspjeh je to golem 8-)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2011, 22:11

Mandrak je napisao/la:Dema je stara garda, iskusan i potkovan navijac ;) cuj potkovan :lol:
A znaš zašto :?: zato što je napisao 4000 postova o Bullsima na ovom forumu :lol: :lol: uspjeh je to golem 8-)
nije dema stara garda vec donie,sta je stobom veceras ,citaj malo sta se pise,uglavnom ti nisi i sve ok

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 22:12

dema je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Dema je stara garda, iskusan i potkovan navijac ;) cuj potkovan :lol:
nije dema stara garda vec donie,sta je stobom veceras ,citaj malo sta se pise,uglavnom ti nisi i sve ok
nisam se tebi obratio, vec donie- u :lol: :lol: ne nameci se ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2011, 22:15

zar nisi rekao da je demokratsko pravo pisat,ne pobijaj sam sebe vec lagano postajes ko tvoji idoli tj djetinjast

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 22:17

dema je napisao/la:zar nisi rekao da je demokratsko pravo pisat,ne pobijaj sam sebe vec lagano postajes ko tvoji idoli tj djetinjast
Nemam ja idole buraz, kako to ne kontaš :shock: ...ako ti onanišeš na Rose-a ,stavljaš njegov avatar i ponosno ga isticeš ko zastavu , imaš sve njegove postere - to ne mora znaciti da su svi isti.
Kakvi ba crni idoli :o

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2011, 22:21

Mandrak je napisao/la:
dema je napisao/la:zar nisi rekao da je demokratsko pravo pisat,ne pobijaj sam sebe vec lagano postajes ko tvoji idoli tj djetinjast
Nemam ja idole buraz, kako to ne kontaš :shock: ...ako ti onanišeš na Rose-a ,stavljaš njegov avatar i ponosno ga isticeš ko zastavu , imaš sve njegove postere - to ne mora znaciti da su svi isti.
Kakvi ba crni idoli :o
pa tvoji idoli JAMES-WADE koje toliko branis kao da si im advokat ,mozda te placaju da pises da sami sebe pobjede jer su nepobjedivi.cuj onanises jao izraza,postere nemam na tvoju zalost to sam prevazisao prije 15 ak godina,a sta cemo s klijestima tim na avataru

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 22:25

Ma kakvi James - Wade :o :shock: , bezobraznici koji ismijavaju Dirka...kako ih nije stid samo :lol: bezobraznici koji su prije toga pobjedili Bullse (a još i trebali preci u taj tim prije toga) - fuj kako ih nije stid :lol: bezobraznik koji je napustio Cavse - fuj kako ga nije stid :lol:
Svima ce biti lakše kad ti drzni bezobraznici izgube i kad Dallas pobjedi, siguran sam...osjetit ce se veliko olakšanje među forumašima.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2011, 22:26

Mandrak je napisao/la:Ma kakvi James - Wade :o :shock: , bezobraznici koji ismijavaju Dirka...kako ih nije stid samo :lol: bezobraznici koji su prije toga pobjedili Bullse (a još i trebali preci u taj tim prije toga) - fuj kako ih nije stid :lol: bezobraznik koji je napustio Cavse - fuj kako ga nije stid :lol:
Svima ce biti lakše kad ti drzni bezobraznici izgube i kad Dallas pobjedi, siguran sam...osjetit ce se veliko olakšanje među forumašima.
ok ajde a sto to tebe toliko smeta

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jun 2011, 22:26

zar je nemoguce da neko jednostavno navija za dallas u ovom finalu, a ne protiv heata? :roll:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2011, 22:28

Donnie Darko je napisao/la:zar je nemoguce da neko jednostavno navija za dallas u ovom finalu, a ne protiv heata? :roll:
jest moguce ali onda postajes,ako si protiv Heat onda si Hater

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 22:33

dema je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Ma kakvi James - Wade :o :shock: , bezobraznici koji ismijavaju Dirka...kako ih nije stid samo :lol: bezobraznici koji su prije toga pobjedili Bullse (a još i trebali preci u taj tim prije toga) - fuj kako ih nije stid :lol: bezobraznik koji je napustio Cavse - fuj kako ga nije stid :lol:
ok ajde a sto to tebe toliko smeta
Pa eto, hocu namjerno kontra svih..sad je IN pljuvati po Miamiu, onako koletivno se svi solidarišete u tome, cudite se nekim njihovim nezrelim šalama, porazi njihovi su razlog za opšte nacionalno slavlje, što kaže onaj jedan 80% amerike navija za Dallas jer niko ne voli Miami...e ja sad namjerno navijam za njih (mada nikad nisam volio tu ekipu, cak sam i navijao protiv njih a za Dallas 2006 godine kad su igrale iste ekipe u finalu).
Pa ne možete toliko dreka izbacivati po ljudima, i to svi redom i kolektivno...mora neko biti ko ce ih podržati u tim trenucima hahah :lol: :lol: :lol: hocu namjerno da navijam za Heat 8-)
A pošto je poželjno na ovom forumu da svako ima svog idlola (vidim po avatarima ili nickovima) onda biram da mi je idol Chalmers :lol: cisto da se ne cudite i da zadovoljim formu...ne volim zvijezde opcenito, tako je da Chalmers moj zvanicni idol.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2011, 22:36

znaci ti si kontras,nemas svoj stav nego je bitno samo pucat kontru,moj ti je savjet al ozbiljno,mozes ovdje al nemoj to u zivotu primjenjivat obit ce ti se o glavu.Imam u blizini takvu jednu osobu sebi zivot propasti jer je vazda kontra svih i cesto na svoju stetu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jun 2011, 22:38

Donnie Darko je napisao/la:zar je nemoguce da neko jednostavno navija za dallas u ovom finalu, a ne protiv heata? :roll:
Evo ja bih volio da Dallas dobije radi njihovih igraca, prije svih Kidd za kojeg mislim da je primjer kakav playmaker treba da bude, te Dirk Nowitzki koji je igracina bez prstena i bilo bi steta da ta dva igraca ostanu bez prstena, jer ovo im je vjerovatno sad il nikad. Marion mi je drag iz vremena Sunsa, jer je kucao kao lud a uz to ima i najludji sut u NBA, onako se suta na korfbalu hehe. Takodjer mi je drag Pedja jer je sa nasih prostora i bilo bi lijepo da se i on oprosti prstenom. Ali ja sam hejter tako da vjerovatno ovo sto sam napisao nema veze s vezom :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.