Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
mercedes-benz c200 cdi , 2004 godina, interesuje me da li je skup za održavati? koliko košta otprilike veliki servis?
i kako se ponaša na snijegu, jer nikad do sada nisam vozio auto na zadnji pogon?
i kako se ponaša na snijegu, jer nikad do sada nisam vozio auto na zadnji pogon?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
njemacki reno
http://www.pik" onclick="window.open(this.href);return false; . ba/artikal/9428659/skoda-fabia/
izvol'te, bujrum, novo auto

http://www.pik" onclick="window.open(this.href);return false; . ba/artikal/9428659/skoda-fabia/
izvol'te, bujrum, novo auto

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Hoce stari da promijeni auto, te trazi neocarinjeno auto.Je li ne'ko imao iskustva sa njima http://www.bosnasped.ba" onclick="window.open(this.href);return false;.
Cijene nisu visoke, ja se inace kontam u auta ko krava u latinski, ali i meni kao laiku je ovo sumnjivo, kako ovakav Audi moze kostati ovoliko para, inace su mnogo skuplji
http://bosnasped.pi" onclick="window.open(this.href);return false; k.ba/artikal/8374459/audi-a6-2-7-tdi-navi-quattro-n-model/
Cijene nisu visoke, ja se inace kontam u auta ko krava u latinski, ali i meni kao laiku je ovo sumnjivo, kako ovakav Audi moze kostati ovoliko para, inace su mnogo skuplji

http://bosnasped.pi" onclick="window.open(this.href);return false; k.ba/artikal/8374459/audi-a6-2-7-tdi-navi-quattro-n-model/
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
'odza obalim ti ga jednom za 1 đir 

Jesi to prodao mekteb da kupis pilu.
Dobar Benđo.

Dobar Benđo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bosniacum Lilium je napisao/la:'odza obalim ti ga jednom za 1 đir

ma jok...otvorila se neka opcija, pa će valjda biti moguće na proljeće realizovatiElegant je napisao/la:Jesi to prodao mekteb da kupis pilu.![]()
Dobar Benđo.

FORZA MARŠAL !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jesi vidio sta znaci posao, yebo fakultet 

ma znači i jedno i drugoBosniacum Lilium je napisao/la:jesi vidio sta znaci posao, yebo fakultet

da imam još diplomu, ne bi mor'o čekat proljeće..do sad bi se već skupilo

al eto...taman dok prođe snijeg, da ga so ne pojede

FORZA MARŠAL !!!
- NoName
- Kontakt:
Ja sam kupio auto kod njih, nisu nešto ni za pohvaliti ni za pokuditi. U svakom slučaju, šta god odabereš, prvo u ovlašteni servis i detaljno sve pretresti pa onda dalje. A što se tiče cijena, one su regularne, jer oni prodaju samo neocarinjena auta, što znači da na to imaš još dodatnih troškova, poput homologacije, pdv, špedicije i sl. Konačna cijena (imaš na oglasu) je preko 30.000 KM, što je OK cijena. Mada, po meni, ovo auto je prešlo puno kilometara i radi se o nekoj međuseriji, tako da ako planirate ovo auto više voziti, tj. prelaziti dosta kilometara ili ga planirate mijenjati u nekih 4-5 godina onda preskočite ovo auto jer ćete se napatiti dok ga prodate a bogami i podosta na njemu izgubiti.enobarca je napisao/la:Hoce stari da promijeni auto, te trazi neocarinjeno auto.Je li ne'ko imao iskustva sa njima http://www.bosnasped.ba" onclick="window.open(this.href);return false;.
Cijene nisu visoke, ja se inace kontam u auta ko krava u latinski, ali i meni kao laiku je ovo sumnjivo, kako ovakav Audi moze kostati ovoliko para, inace su mnogo skuplji![]()
@HZ_Ilidza,
Negdje sam upratio da si vozio Pasata CC pa te molim da mi daš par detalja oko tog auta. Da li se radi o zadnjoj ili predzadnjoj varijanti? Pisao si da je neudoban (ovo mi je vrlo važna stavka) pa malo progovori i o tome.
Zagledao sam se u ovog ljepotana: http://brckogasdoo.****/artikal/94235 ... dsg-sport/
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Centre forward
- Kontakt:
Monstrum iz Štutgarta
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Šta bi mogo solidno uzet do 3k? Šta bi mi bilo najbolje? 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako ne radis, ako si tek polozi, uzmi dobru dvicu za 2 milje i ostalo se pocasti 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jeste neudoban je, ali nista straano... Ne kvari se i malo trosi. Nemoj uzimati verziju od 170 ks vec 140...
Jesam, tek polozio, ma ne bi dvicu vala
Možel se punto kakav fin nać? Ne razumijem se ja baš u auta, a da mi je nešto fino, solidno do tih para

Možel se punto kakav fin nać? Ne razumijem se ja baš u auta, a da mi je nešto fino, solidno do tih para

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
one puntice ne bih dzaba, iskreno, a nisam toliki protivnik fiata 
Vjeruj mi, samo dvica ili slicno. Vidjet ces kad budes sipao i odrzavao
Ja htio uzimati nesto bolje i odustao sam 

Vjeruj mi, samo dvica ili slicno. Vidjet ces kad budes sipao i odrzavao

- Marsal
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:one puntice ne bih dzaba, iskreno, a nisam toliki protivnik fiata

Takodjer, ono su konzerve, za njih je golf 2 pojam udobnosti i kvaliteta.

@Edinho
za te pare možeš uzet finog golfa tricu dizela koji će te sluzit ko insana...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: JackW, MaroonBjelave, Napapijri i 9 gostiju.