Druga Liga - grupa Jug

Livnjak
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la Livnjak » 10 maj 2012, 22:57

Hans je napisao/la:A sto se tice tribina, cuo sam da ce se radit jedna potpuno nova, velika, i tu bi bile i svlacionice i klupske prostorije...
pa da se nemoramo vise stiditi,...

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 11 maj 2012, 07:41

Ta je priča stara pa najmanje 20 godina i sumnjam da je izvediva u ova teška vremena i realnija je opcija da se pošminka što se može,uradi krov na postojećem objektu koji prokišnjava,promjeni ona dotrajala ograda i stavi 500 tinjak stolica.Ta tribina koju vi spominjete radi se u Duvnu i košta oko 1 milion i radi se već više godina etapno i za nas kako stvari stoje puka želja-koje jamio jamio je.

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 11 maj 2012, 13:05

Najinteresantnije u Mostaru, Konjicu i Posušju

U subotu i nedjelju igraju se utakmice 25. kola Druge lige Federacije BiH – grupa Jug, a najinteresantniji mečevi igraju se u Konjicu, Posušju i Mostaru.

http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... -i-posusju" onclick="window.open(this.href);return false;

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 11 maj 2012, 14:46

plavobijeli je napisao/la:Ta je priča stara pa najmanje 20 godina i sumnjam da je izvediva u ova teška vremena i realnija je opcija da se pošminka što se može,uradi krov na postojećem objektu koji prokišnjava,promjeni ona dotrajala ograda i stavi 500 tinjak stolica.Ta tribina koju vi spominjete radi se u Duvnu i košta oko 1 milion i radi se već više godina etapno i za nas kako stvari stoje puka želja-koje jamio jamio je.
Pa da, istina da zvuci predobro da bi bilo istinito :D
Po meni, ako ne dodje neki privatnik koji ce financirat klub, jos dugo vremena cemo ostat u ovakvim (financijskim) problemima.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 maj 2012, 20:27

To mi djeluje nerealno, jedino da Rokin ili Perković odluče napraviti stadion i na to dodati koji poslovni prostor za iznajmljivanje. slika

Očekujem sva tri boda iz Vrapčića, gdje je teren, kako čujem, bliže oranici nego travnjaku. :?:
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 11 maj 2012, 21:21

badblueboylivno je napisao/la:To mi djeluje nerealno, jedino da Rokin ili Perković odluče napraviti stadion i na to dodati koji poslovni prostor za iznajmljivanje. slika

Očekujem sva tri boda iz Vrapčića, gdje je teren, kako čujem, bliže oranici nego travnjaku. :?:
Jel se igra sutra ili u nedjelju?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 maj 2012, 21:57

Nedjelja u 17:00.
Hayley <3

wazza
Kontakt:

Post Postao/la wazza » 11 maj 2012, 23:23

nece vam biti lako u Vrapcicima . Ni Lokomotiva koliko po rezultatima vidim u zadnje vrijeme nije losa a teren im je uzasan .Igrao sam par puta na tom stadionu i uvijek kad smo se kuci vracali par igraca je bilo povrijedjeno ( loža , zglobovi ) nadam se da to ovaj put neće biti slucaj :))

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 11 maj 2012, 23:37

Kad bi donjeli bod ja bih bio prezadovoljan,to je ekipa jako dobra i igraju kultiran nogomet meni su jako dragi,gledao sam ih protiv Kamešnice-previše su meki ali jako kulturna ekipa i mislim da se sa njima da igrati.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 12 maj 2012, 11:40

U Livnu smo se dosta napatili s njima, 2:2 je bilo u drugom dijelu, pa je zavrsilo 4:2. Za nas :)

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 12 maj 2012, 19:40

Klis-Bigeste 1:0
Tomislav-Sloga Uskoplje 3:1
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

wazza
Kontakt:

Post Postao/la wazza » 13 maj 2012, 01:04

Klis izgleda hvata zadnji voz .Neznam kako to sad ide .Koliko timova ce da ispadne iz ove lige .Sta ako Branitelj ostane a sta ako ispadne , zna li se kakvo je stanje u nizem rangu , cuo sam prije nekoliko mjeseci da nema zainteresovanih da udju .Zna li itko ista ?

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 13 maj 2012, 01:35

zavisi i od premier lige....mosh mislit kakav nam je ligaski sistem....

mislim da po nekom ps-u u ovu ligu ulaze 2 ekipe iz kantonalnih takmicenja ( prvak hnk i prvak HBŽ/ZHŽ lige)

nezz ko je prvi...i dal misle uci....a iz 1 lige federacije ispadaju 4 ( 2 su vec zijanila) jer ulaze prvaci lige jug,sjever,centar,zapad.... ili ispadju 5 ako premier ligu napusti gosk il tuzla...

znaci iz ove lige ispadaju maks 3 a minimalno nula hahah,,,cudna liga (najrealnije ispada 1)

ajmo rec da je realno da branitelj ostane a da udje samo 1 prvak iz ovih kantonalnih----

cini mi se da je rama bila prva u HNK i da bi ko i usli a tamo nezz ko je a da mu se ko i ne ulazi....al rekla kazala :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 maj 2012, 01:58

Ne, iz Premijerlige u Prvu ove godine može ispasti samo jedan klub, jer je Kozara već ispala - dakle, iz te lige u Drugu ispadaju četiri kluba, jer će prvak Prve zamijeniti toga eventualnog federalnog Premijerligaša.

Ako pak ne ispadne nitko iz Federacije iz Premijerlige (Leotar jako dobro kotira kao kandidat za ispadanje), tada iz Prve ispadaju tri kluba.

Ova skupina Druge lige je zeznuta, jer Rama navodno želi gore, a iz ove druge lige nema kandidata. Kako UEFA daje naputak da iz svake lige mora netko ispasti, moglo bi se dogoditi da liga dogodine broji 15 klubova, ako ne ispadne Branitelj:

16 - 1 (ide u Prvu) - 1 ( ispada u kantonalnu) + 1 ( dolazi iz kantonalne) = 16-1-1+1=15

:lol: :lol:

Bože, kakva liga. Hvala Republiko Srpska, hvala UEFA, hvala FIFA, hvala "jednakosti"!
Hayley <3

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 13 maj 2012, 04:03

Evo da se pozdravim sa ekipom na forumu, bilo je lijepo pisati se s vama... Ujutro putujem u Hrvatsku, radne obveze, nema me do jeseni, tako da svo "medijsko" praćenje Višića ovime prestaje, tako i moja aktivnost na forumu. Znači nema više sažetaka utakmica, vjerojatno ni izvještaja... pišemo se dogodine. Malo sam i popio, ovo je jako emotivan oproštaj. :D

P.S. Možda preko mobitela nastavim pratiti zbivanja. ;)
www.facebook.com/hnkvisici

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 13 maj 2012, 08:49

hnkvisici je napisao/la:Evo da se pozdravim sa ekipom na forumu, bilo je lijepo pisati se s vama... Ujutro putujem u Hrvatsku, radne obveze, nema me do jeseni, tako da svo "medijsko" praćenje Višića ovime prestaje, tako i moja aktivnost na forumu. Znači nema više sažetaka utakmica, vjerojatno ni izvještaja... pišemo se dogodine. Malo sam i popio, ovo je jako emotivan oproštaj. :D

Hvala na dosadasnjim tvojim izvjestajima i zelim ti uspjeh u zivotu i da nam se sretno vratis i nastavis rad na obostrano zadovoljstvo sportske javnosti

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 13 maj 2012, 11:44

hnkvisici je napisao/la:Evo da se pozdravim sa ekipom na forumu, bilo je lijepo pisati se s vama... Ujutro putujem u Hrvatsku, radne obveze, nema me do jeseni, tako da svo "medijsko" praćenje Višića ovime prestaje, tako i moja aktivnost na forumu. Znači nema više sažetaka utakmica, vjerojatno ni izvještaja... pišemo se dogodine. Malo sam i popio, ovo je jako emotivan oproštaj. :D

Ajde uzivaj, gospodin si ;) zao mi je sto nam neces objavit Visici - Troglav :DD

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 maj 2012, 11:45

Fala na svemu, prijatelju. Živio i sretno. slika

Žao mi što neće biti Troglava na jubitou.
Hayley <3

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 13 maj 2012, 12:08

badblueboylivno je napisao/la:Ne, iz Premijerlige u Prvu ove godine može ispasti samo jedan klub, jer je Kozara već ispala - dakle, iz te lige u Drugu ispadaju četiri kluba, jer će prvak Prve zamijeniti toga eventualnog federalnog Premijerligaša.

Ako pak ne ispadne nitko iz Federacije iz Premijerlige (Leotar jako dobro kotira kao kandidat za ispadanje), tada iz Prve ispadaju tri kluba.

Ova skupina Druge lige je zeznuta, jer Rama navodno želi gore, a iz ove druge lige nema kandidata. Kako UEFA daje naputak da iz svake lige mora netko ispasti, moglo bi se dogoditi da liga dogodine broji 15 klubova, ako ne ispadne Branitelj:

16 - 1 (ide u Prvu) - 1 ( ispada u kantonalnu) + 1 ( dolazi iz kantonalne) = 16-1-1+1=15

:lol: :lol:

Bože, kakva liga. Hvala Republiko Srpska, hvala UEFA, hvala FIFA, hvala "jednakosti"!
sto kazes malo i jesete smjeno ali eto sta ces. znaci ako bude kako si ti napisao da samo zadnji ispada onda ispada trenutno Posusje ili Klis a Lokomotiva se izvukla

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 13 maj 2012, 12:52

wazza je napisao/la:Klis izgleda hvata zadnji voz .Neznam kako to sad ide .Koliko timova ce da ispadne iz ove lige .Sta ako Branitelj ostane a sta ako ispadne , zna li se kakvo je stanje u nizem rangu , cuo sam prije nekoliko mjeseci da nema zainteresovanih da udju .Zna li itko ista ?
E pozzz druze.Eo cuo sam da ova Iskra planira uci u visu ligu.Slabi su skroz al imaju pare.Ministar sporta sa strankom im je glavni sponzor,pa eto ako opet politika bude rjesavala mogli bi uci.Neznam sta je s Ramom,imaju sve uvjete,novca vise nego sto im treba,proracun opcine negdje oko 11-12 miliona.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.