Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Ambrozija... Jeste Miske igro sa Srbijom i Crnom Gorom u u-21 repci.. Ali nemogu nikako da se sjetim da li je dobio poziv za Bosansku U-21 repku.. Znaci mi ga ne zove me ali krivo nam kad ga neko drugi zovne.. Eto tvog mentaliteta..
Moze se vrlo lako desiti da covjek napusti repku. Tesko je ovo podnijeti, bez obzira koliko on hladno izgleda. Iskreno, ja se itekako bojim najgoreg. Mi ovakvu pravu "desetku" necemo imati jos dugo dugo. Pjanic bi mozda mogao to da bude, ali treba mu jos vremena. A i nije bas toliko inteligentan kao Misimovic.
Razumijem ove "strane" medije koji pucaju od ljubomore na nas, ali mi nisu jasni ovi nasi jadnici koji seru koliko mogu i samo traze materijal za bilo kakvu pricu. Lupaj po savezu, selektoru, organizaciji koliko hoces. Ali ne diraj mi igrace!
Razumijem ove "strane" medije koji pucaju od ljubomore na nas, ali mi nisu jasni ovi nasi jadnici koji seru koliko mogu i samo traze materijal za bilo kakvu pricu. Lupaj po savezu, selektoru, organizaciji koliko hoces. Ali ne diraj mi igrace!

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ja, on igrao za njih i kad je trebo da predje u prvi tim Smrdije, mi ga zovnemo i on ostavi njih na cijedilu i zaigra za nas. Bravo kralju!Brijac je napisao/la:Ambrozija... Jeste Miske igro sa Srbijom i Crnom Gorom u u-21 repci.. Ali nemogu nikako da se sjetim da li je dobio poziv za Bosansku U-21 repku.. Znaci mi ga ne zove me ali krivo nam kad ga neko drugi zovne.. Eto tvog mentaliteta..
93,4 % " !!!
Ruku na srce miske jeste igracina i to je pokazao milion puta. Medjutim patriotizam mu nije jaca strana. Ne kazem da je odron, al on je uvijek nalazio neke razloge koji ga dovedu da razmislja o napustanju reprezentacije. Pa razmislimo malo, kazu povrijedjen pa nije igrao. Znam milion igraca koji bi i sa slomljenom nogom igrali utakmicu znacaja kakva je bila ona protiv portugala. Stisni zube i igraj. Igraj za narod a ne foteljase... Znamo svi da je Spahic vecinu kvalifikacija igrao povrijedjen. Miske jeste igracina, al nije toliki i patriot
!!!felipe-s je napisao/la:Ruku na srce miske jeste igracina i to je pokazao milion puta. Medjutim patriotizam mu nije jaca strana. Ne kazem da je odron, al on je uvijek nalazio neke razloge koji ga dovedu da razmislja o napustanju reprezentacije. Pa razmislimo malo, kazu povrijedjen pa nije igrao. Znam milion igraca koji bi i sa slomljenom nogom igrali utakmicu znacaja kakva je bila ona protiv portugala. Stisni zube i igraj. Igraj za narod a ne foteljase... Znamo svi da je Spahic vecinu kvalifikacija igrao povrijedjen. Miske jeste igracina, al nije toliki i patriot
93,4 % " !!!
Patriotizam? Sta znaci to, ajde ti nam reci patriotofelipe-s je napisao/la:Ruku na srce miske jeste igracina i to je pokazao milion puta. Medjutim patriotizam mu nije jaca strana. Ne kazem da je odron, al on je uvijek nalazio neke razloge koji ga dovedu da razmislja o napustanju reprezentacije. Pa razmislimo malo, kazu povrijedjen pa nije igrao. Znam milion igraca koji bi i sa slomljenom nogom igrali utakmicu znacaja kakva je bila ona protiv portugala. Stisni zube i igraj. Igraj za narod a ne foteljase... Znamo svi da je Spahic vecinu kvalifikacija igrao povrijedjen. Miske jeste igracina, al nije toliki i patriot
Pa citaj.. Patriotizam nisu dva nacionalna dresa.. Ebes to ko te zvao a ko nije... Igrao je za mladu repku Srbije i niko ga nije tjetrao... Druga stvar, mogao je igrati protiv portugala ali to niko od ljudi nece sebi da prizna.. Mogao je bar pluvrijeme..pinoche je napisao/la:Patriotizam? Sta znaci to, ajde ti nam reci patriotofelipe-s je napisao/la:Ruku na srce miske jeste igracina i to je pokazao milion puta. Medjutim patriotizam mu nije jaca strana. Ne kazem da je odron, al on je uvijek nalazio neke razloge koji ga dovedu da razmislja o napustanju reprezentacije. Pa razmislimo malo, kazu povrijedjen pa nije igrao. Znam milion igraca koji bi i sa slomljenom nogom igrali utakmicu znacaja kakva je bila ona protiv portugala. Stisni zube i igraj. Igraj za narod a ne foteljase... Znamo svi da je Spahic vecinu kvalifikacija igrao povrijedjen. Miske jeste igracina, al nije toliki i patriot
još nije oglabalo oko misketa , dragi naši tinejdžeri
Ja znam jedno. Zvjezdan nosi kopacke sa grbom BiH, u svakoj utakmici koju je igrao za repku davao je sve od sebe i uvijek je bio medju najzasluznijima za dobar rezultat a ono najvaznije u mnogim intervjujima koje je dao za njemce spomenuo je da je bosanac, znaci nacionalno neopterecen, takvog igraca i takvu ljudsku velicinu treba postovat i cijeniti. Toliko o Misimovicevom patriotizmu
Ima njegov intervju u Oslobodjenju pa procitajk. Kaze sjest cu sa porodicom i ponovo razmisliti da li da nastavi igrati za bih repku.. Znas sta je patriotizam... Kada milioni ljudi ostanu u zemlji koju hvata rat iako znaju da im je glava u torbi.. Kada ne dozvoljavaju sprdanje zemljom i bosnu zovu svetinjom. Misimovicevo mozda ne sbog cirinih izjava i njegove nesigurnostui je jedno verliko S. R. A. NJ. Erixadu je napisao/la:Ja znam jedno. Zvjezdan nosi kopacke sa grbom BiH, u svakoj utakmici koju je igrao za repku davao je sve od sebe i uvijek je bio medju najzasluznijima za dobar rezultat a ono najvaznije u mnogim intervjujima koje je dao za njemce spomenuo je da je bosanac, znaci nacionalno neopterecen, takvog igraca i takvu ljudsku velicinu treba postovat i cijeniti. Toliko o Misimovicevom patriotizmu
Mene osobno sve ovo razočaralo s njim i igrom a 90 minuta u bundes ligi i to kakva tekma ne 20 min već 900000000000.
A tekma u subotu veliko pitanje za neše doktore a i njegov moral.
Ponavljam naj igrač ali sve mi je ovo sumnjivo,smrdi mi jakoooo!
Miške sretno!
A tekma u subotu veliko pitanje za neše doktore a i njegov moral.
Ponavljam naj igrač ali sve mi je ovo sumnjivo,smrdi mi jakoooo!
Miške sretno!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Ako je lazirao povredu i nije htio igrati u repki u najvaznijoj utakmici onda s.ere.m se na njega i skidam ovih 7 postera njegovih sa zida...Ako stvarno nije htio igrati tada nemora nikada ni igrati ma kakav igrac bio nek ide u p.m......
EEhhh posto sam 90 % siguran da nije lazirao povredu,Miske legendo bosanska nedaj se brate moj i nemoj napustati repku pomozi nam u sljedecim kvalifikacijama jer znam da cemo se plasirati nema nam druge....
EEhhh posto sam 90 % siguran da nije lazirao povredu,Miske legendo bosanska nedaj se brate moj i nemoj napustati repku pomozi nam u sljedecim kvalifikacijama jer znam da cemo se plasirati nema nam druge....
takodjerrespons je napisao/la:Ako je lazirao povredu i nije htio igrati u repki u najvaznijoj utakmici onda s.ere.m se na njega i skidam ovih 7 postera njegovih sa zida...Ako stvarno nije htio igrati tada nemora nikada ni igrati ma kakav igrac bio nek ide u p.m......
Znaci po tebi Haris Seferovic koji ce ako bog da zaigrati za BiH nije nikakav patriota jer nije rodjen u BiH. Sta tek reci za Begovica, Medunjanina. Ma treba sve ove nepatriote protjerati iz repke a pogotovo Misimovica koji je najzaluzniji za plasman u baraz a Usanovica zadrzati, on je citav rat bio u BiH i kaze da je za njega BiH svetinja.felipe-s je napisao/la:Ima njegov intervju u Oslobodjenju pa procitajk. Kaze sjest cu sa porodicom i ponovo razmisliti da li da nastavi igrati za bih repku.. Znas sta je patriotizam... Kada milioni ljudi ostanu u zemlji koju hvata rat iako znaju da im je glava u torbi.. Kada ne dozvoljavaju sprdanje zemljom i bosnu zovu svetinjom. Misimovicevo mozda ne sbog cirinih izjava i njegove nesigurnostui je jedno verliko S. R. A. NJ. Erixadu je napisao/la:Ja znam jedno. Zvjezdan nosi kopacke sa grbom BiH, u svakoj utakmici koju je igrao za repku davao je sve od sebe i uvijek je bio medju najzasluznijima za dobar rezultat a ono najvaznije u mnogim intervjujima koje je dao za njemce spomenuo je da je bosanac, znaci nacionalno neopterecen, takvog igraca i takvu ljudsku velicinu treba postovat i cijeniti. Toliko o Misimovicevom patriotizmu
Zaista ponekad pisete hrpu nebuloza
Ja nisam rekao da ga treba protjerati... samo kazem da ga ne treba okivati u zvijezde... Barbarez je jedan i toga vrijedan.. A poredjenje svice i srbije nidje veze momak... Zvjezdan je igracina, al to ne znaci i da ne zna biti S.U.P.A.K Mogao je igrat i nema tu puno pricerixadu je napisao/la:Znaci po tebi Haris Seferovic koji ce ako bog da zaigrati za BiH nije nikakav patriota jer nije rodjen u BiH. Sta tek reci za Begovica, Medunjanina. Ma treba sve ove nepatriote protjerati iz repke a pogotovo Misimovica koji je najzaluzniji za plasman u baraz a Usanovica zadrzati, on je citav rat bio u BiH i kaze da je za njega BiH svetinja.felipe-s je napisao/la:Ima njegov intervju u Oslobodjenju pa procitajk. Kaze sjest cu sa porodicom i ponovo razmisliti da li da nastavi igrati za bih repku.. Znas sta je patriotizam... Kada milioni ljudi ostanu u zemlji koju hvata rat iako znaju da im je glava u torbi.. Kada ne dozvoljavaju sprdanje zemljom i bosnu zovu svetinjom. Misimovicevo mozda ne sbog cirinih izjava i njegove nesigurnostui je jedno verliko S. R. A. NJ. Erixadu je napisao/la:Ja znam jedno. Zvjezdan nosi kopacke sa grbom BiH, u svakoj utakmici koju je igrao za repku davao je sve od sebe i uvijek je bio medju najzasluznijima za dobar rezultat a ono najvaznije u mnogim intervjujima koje je dao za njemce spomenuo je da je bosanac, znaci nacionalno neopterecen, takvog igraca i takvu ljudsku velicinu treba postovat i cijeniti. Toliko o Misimovicevom patriotizmu
Zaista ponekad pisete hrpu nebuloza
Miske je nama podario dost toga, nije lijepo sad pljuvat po svemu tome. Miske ako je odlucio da ne igra i da simulira protiv Portugala, na to je garant bio natjeran od sveg tog sarolikog drustva gdje ni on, sam Miske nesmije okrenut ledja...Pocistit sve u vrhu i onda zamolit Misketa da se vrati ...Povratak proslaviti dostojno, nije realno samo ocekivat dobit, moramo nesto i pruzit da bi nam se vratio... p.s. mene uvijek na poslu( radnik sam) kad dodje gusto, sef moj podrzi, mislim da bi i Trener svi trenera na podrsci zaradio dodatni mandat... Sam Pjanic mozda i bolje igra od Misketa al Miske je nas zaduzio ,pruzio nam nezaboravne trenutke...Misimovic je veci bosanac od onog Uslje, pa ma ko mislio drugacije...
Ne dize se pojedinac u zvijezde vec ako se neko mora dizati u zvijezde to je kolektiv zmajeva. Ovdje je jednostavno treba odabrati stranu igraci (misimovic) ili savez. A dok je ovakav savez ja cu uvijek biti na strani igraca. Trazenje prljavog vesa o nekom nasem igracu je stvarno neprotebno. Treba pruziti podrsku Misimovicu kako bi i dalje ostao uz reprezetnaciju, nijedan navijac mu ne treba okrenuti ledja a ako bog da, bas ce Misimovic, Barbarez i ostali jednog dana voditi nas NS umjesto osudjenih kriminalaca i dokazanih nepatriota poput Dominkovica. Samo uz Misimovica i njemu slicnih, ova drzava ima sportsku persepektivu jer su odrasli u normalnim zemljama gdje su imali priliku vidjeti kako se radi
ebo vas onaj od koga ste culi to -Zmajevi-, nidze veze sto reko Marinkovic.
93,4 % " !!!
Savez ce biti ovakav kakav jeste, troglav, sve dok nam je drazava ista.... Tesko ce se one pijavice izvuci iz fotelja, a jos teze neki nas priznati strucnjak doci na kormilo repke... Mada mislim da u biti hrvate i srbe u BiH vecinom, naglasavam vecinom, bloi neka stvar za repku tako da bi mi mogli dovesti u savez priznate sportiste... Ljudi tu ce najveca kocnica biti ne srbi i hrvati nego bosnje zeljne para.
Ciao Miske, ili ciao Ćiro. Ionako je Ćiro bio samo atrakcija, dajte nam normalnog trenera više.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.