Poslije 10-20 metara kontam wtf did just happen

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
slična priča:Marsal je napisao/la:I ja sam se tako jednom ispričo sa likom kojeg prvi put vidim u živote, isto tako kiša rominja a mrak već pao, obojica kapuljače nabili on meni "pa dje si lave šta ima" , "ma nema ništa buraz, evo gura se". Pa kakav si brate, ma dobro je jbš mu mater kakav si ti, ma dobro je. Što te nema više gore, ma rekoh nemam vremena u zadnje vrijeme ali naletiću opet abd, ma ja haj vidimo se buraz sretno, pozdravi mi Edina. hoću buraz, živio.![]()
Poslije 10-20 metara kontam wtf did just happen
slucajno mi izletilo..ne znam sta mi birasavoje je napisao/la:Jesi nekulturan, ccc.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Meni prosle godine u fisu u bihacu isto tako na izlazu zapistalo
Otisao ja isprobati neke majice, medjutim kad sam poceo izlaziti iz fisa zapista ono, narod se okrece, gleda sta je kakav belaj, a i meni neugodno kontam sta je sad ovo jos mi samo to treba
Prilazi meni zenska zastitar a meni kroz glavu prolazi kontam da mi nije ko sta u dzep ubacio, i odlazim sa njom u jednu sobicu
Pokusavamo naci sta je, u dzepovima nema nista a i dalje pisti, i nema druge nego skidati se, i skinem tako sve gore, kad ono zalijepio se onaj bar code na prsa, a reko majq ti tvoju.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Smijesno je i ovakoIlFantasista je napisao/la:Ima desetak godina jaran i ja smo se vozali na biciklima. I vozamo se mi tako, uđemo u jedno okuku i odjednom ni traga ni glasa od njega, ja se okrenem da vidim gdje je, kad biciklo ide samo, a njega ni na mapi. Ja se vratim nazad kad vidim on leži na asfaltu i drži cic u rukama. Možda ovako ne izgleda smiješno, ali ja vam ne mogu opisati koliko sam se ja smijao kad sam vidio da biciklo ide samo, a jarana nigdje.
E jbg sad, to je ko da na Grmu zivite a ne u Travnickojsamocelik je napisao/la:Joj jedne subote ja i jaran u jednoj jedinoj diskoteci u Zenici, ubili se i hajd sad ćemo mi otrpatit neke koelgice iz srednje kući.Fazon je da nas dvojcia živimo u Travničkoj,one u Crkvicama. ( Od prilike, zamislite da pjani pratite pješke trebe sa Skenderije na Ilidžu pa onda nazad kući na Koševo) i sad mi idemo, januar mjesec srce puca od zime,al pod dozom nama sve taman. Otpratili smo mi šta smo imali,ispričali jedan drugom šta smo imali,dok šutimo i tabamo kući čujem ja jarana prica nesto. Al hajd boli mene klinac vidim ne prica meni i hodamo hodamo i **** sad već blizu kuće ja ukapira frajer prica ne staje, ne obraca se meni,a ostali sami nas dva. Kad ja ugledah on ufatio cuku u naručje ( ima cuke nije neki malen pa da ga ja lako nosat) nosi ga sa sobom i prica mu sve sto je meni tu noc isprico. Baš sam se tad bio odvalio od smijeha, pogotovo kad ga on spusti i reće " ja mene budale što ga vucaram"
brate,sjedim i zamisljam kako frajer pored mene prica s cukom i ne mogu sebi doc od smijehasamocelik je napisao/la:Ma dobro jesam malo pretjero, al eto bilo je sa jednog kraja grada u totalno drugi. Ima hodanje pogotovo kad si pjan dobro dobro.
sreca da je bio cuko..sta da su nedaj boze naletili na teleAshburtonG je napisao/la:brate,sjedim i zamisljam kako frajer pored mene prica s cukom i ne mogu sebi doc od smijehasamocelik je napisao/la:Ma dobro jesam malo pretjero, al eto bilo je sa jednog kraja grada u totalno drugi. Ima hodanje pogotovo kad si pjan dobro dobro.![]()
![]()
Priča se odvija u Zenici, ne u Kalesiji sunce ti ****TobeYarabi je napisao/la:sreca da je bio cuko..sta da su nedaj boze naletili na teleAshburtonG je napisao/la:brate,sjedim i zamisljam kako frajer pored mene prica s cukom i ne mogu sebi doc od smijehasamocelik je napisao/la:Ma dobro jesam malo pretjero, al eto bilo je sa jednog kraja grada u totalno drugi. Ima hodanje pogotovo kad si pjan dobro dobro.![]()
![]()
![]()
WolfOfWallStreet je napisao/la:Nije ofiraža nego primjer ljudske gluposti.
Na poslu imamo par skupih mašina (šest cifara, naravno na njima rade hamali koji ni bosanski ne znaju kako treba) i sad jedna je stala s radom i zovu mene ja jedini znam engleski tu, i ja silazim imam šta vidjet.
1) Kreteni su prerezali kabal od zvučnika jer ih je nerviro.
2) Prespojili su jedan osigurač da ne bi zaustavljo mašinu
3) Nisu očistili mašinu jedno 6 mjeseci ni podmazali osim onog što se i kurcem podmazat može
Bonus preko cijelog ekrana izlazi trokut sa uzvičnikom ispod kojeg piše Warning Overheating
Ne mogu ja da skontam šta je, izbacuje error 6:69, reko đe servisna knjiga, kaže lik kod direktora u kancelariji (direktor je jedno 8 kilometara odatle s administracijom).
Epilog 1800 KM dio plus 900 servis, jer nisu podmazivali i čistili![]()
![]()
![]()