BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

High

Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Post Postao/la High » 04 jun 2012, 04:42

Nemoj biti dosadan, i ne boldiraj sitnice, koje ustvari i ne znače ništa. Prva rečenica sigurno nije upućena tebi, već sam se nadovezao na nečiji post, odnosno raspravu poslije utakmice. Ne hvataj se za glavu poslije svakog iole ''drugačije izjašnjenog posta'', koji i nije toliko grub, koliko ti misliš da je. A to što 80 % ovdašnjeg foruma traži ove postove, kojima bi dosađivali i vukle rasprave, zaista ne mogu shvatiti. Vokabular ti je na nivou, ne bih ulazio u to odakle si šljeg'o.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 jun 2012, 08:22

emir79 je napisao/la:Sta ce Brazil,ko su oni na mapi fudbala,trebaju smjeniti selektora,previse dizelasa,imaju premalo stopera,previse veznjaka.
Gdje li su pljuvaci,nesto ih nema,sve selektor do selektora,ih tugo moja.
Da se ti nisi malo zbunio gledajuci u globus?
Kakve veze ima Brazil sa BiH ?Sta mi imamo od predstave Brazila? Nas boli uzasna igra reprezentacije BiH ;)

Ona da u tvom stilu mi mozemo reci, vidi sta Turci uradise Portugalu a mi "popusmo" 6 komada od njih ili vidi Njemacke primaju 5 komada a nam uvaljuju 3 kao od sale...ITD ITD ;)

A ako si gledao tekmu Brazilci su ih izdominirali kao da igraju protiv amatera, ali to sto Neimar hoce da sve uradi sam i pokaze da je super-star je savim drugi par cipela...Mexiko kad je presao pola i dao je gol ;)
U ostalom vec sam napisao da je Mexiko protiv nas izgledao kako kakva U21 reprezentacija (toliko o motivu) ali je drugo sto smo mi izgledali kao reprezentacija "doma penzionera" ... ;)
Plus ako se uzme u obzir kisa koja smeta brzim reprezentacijama mi smo prosli taman onoliko dobro koliko nemamo hebene srece, da smo protv Mexika zijanili onoliko koliko smo zasluzi pa da se neko zapita iz struke nad cinjenicom zasto je gospodin expert poveo samo jednog stopera...I sta tu smrdi... ;)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 04 jun 2012, 11:04, ukupno mijenjano 3 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 04 jun 2012, 09:44

vratio se iz Chicaga, samo mogu reci : PONOSAN na sve moje Bosance i Hercegovce, ponosan sto sam dio te nacije, tih ljudi, neopisljivo, volim te BiH !!

hvala Chicago, hvala Bosanci !!
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jun 2012, 10:21

bordo_Sarajevo je napisao/la:vratio se iz Chicaga, samo mogu reci : PONOSAN na sve moje Bosance i Hercegovce, ponosan sto sam dio te nacije, tih ljudi, neopisljivo, volim te BiH !!

hvala Chicago, hvala Bosanci !!
nema na cemu care..svaka cast pa ako bog da ponovo nekad...steta vrijeme je pokvarilo sve..da je ono padala samo kisa pa hajde, vec bas hladna kisa uzas ...ali djaba orilo se "NAMA KISA NE SMETA " da zaista nije smetala tu je i ...
slika

Ja ne znam da li su prikazali na TV, ali imam sliku neko je ipak uspjeo uslikati ovu parolu koju smo na poluvremenu okacili na nasoj tribini...obezbjedjenje nije nam dozvolilo da je okacimo, ali smo je nekako okacili i oni su dosli d aje skinu i na zalost mi smo je okacili prije pocetka drugog poluvrmena, tako da je mnogi nisu uspjeli vidjeti...ipak i pored toga sto su nam zabranili i rekli d aje skinemo, mi smo je poslije uspjeli podici... eo ta jedna slika prije pocetka poluvremena, a interesuje me da li je prikazana parola kad smo je mi podigli na rukama , pa kad je obezbjedjenje doslo da je ukloni? evo slike

slika

Nego dok se prisustvovalo jednom treningu, pa jedan od organizatora je pricao kako je slijedeca moguca utkamica BiH na ovim prostorima vjerovatno protiv USA u New Yorku ili protiv Brazila ...to ce tek da se pokusa realizovati pa vidjet cemo.
Mislim mnogi pisu o losoj igri, ali ja iskreno jos nisam pregledo ovu utkamicu pa da dajem neko svoje misljenje o njoj..neko je postavio link pa cu to pregledat danas..ebiga onako sa stadiona nisam ja gledao bas puno tekmu izuzev da se vidjelo da je bilo tesko igrati..ebiga stvarno fakat kisa uzinat nece da prestane i prestala je haman taman kad je utakmica zavrsila prosto da nepovjerujes.
Eh sad o utiscima sa tribine fakat citao sam ono neke komentare negdje folovi "seljaci" "dijaspora", pobjegli iz rata i slicno i to samo takvi mogu nesto napraviti..mislim gore su se stvari desavale dole tako da to takvim pada u vodu.. drugo sto uopste mi nismo krivi, a posebno ova dole grupa koja je vodila navijanje u sektoru 150 iza gola ...ebiga mi smo tu bili navijali bilo je nesto mexicanaca koji su cak i nas pokusali pratiti i bili su ljudi korektni...eh sad bile su nekakve dvije funjarice mexicke koje izgleda nisu navikle da gledaju navijace koji se skidaju do pasa po onakvoj kisi, koji stanu na stolicu pa navijaju, koji galame i ljute se ponekad i sad one svoju furstraciju su znale da istresaju na nama.. vjerujte da sa onakvim ponasanjem da je se radilo o muskarcu ne samo ja nego vecina bi ih komotno prebacila preko one ograde u teren dole...eh sad opet zasto ne treba dole kriviti organizovanu grupu, razlog je su ti navijaci bili na prvom spratu, dok je frka ispala na drugom spratu..prvo je tamo sastrane neko od Mexicanaca bacio casu pive na Medunjanina, da bi onda na drugom spratu izbila ta tuca gdje su Mexicanci poceli prvi i to su jos bez ikakvog razloga bacali pivo na nas dole na prvom spratu..pa normalno da ce ljudi odozdo ko imalo je navijac , a ne samo simpatizer ganjat ga i na drugom spratu :)..samo eto zali boze jedan nas je momak stradao dobro, dok se za ovog jednog Mexicanca kazu bore za zivot..ja sam juce ujitru slusao na radiju i kazu da je Mexicanac jos uvjek u kriticnom stanju nakon tuce koja je izbila u utkamici izmedju BiH I Mexica...sad o kojem se to liku radi ne znam, a prepostavljam da je to ona tuca koja se desila na parkingu i kad sam prolazio vidim sa dizalicom dizu Mexu :roll: :shock: ...covjek ba koma ziva ne mogu ga pomjerit i dizalica ga dize ..ono jos nisam dozivjeo majkemi... uglavnom to treba zaboraviti i pamtiti se onog finog , a to je druzenja sa rajom , upoznavanja drugih ljudi.. eto bilo bi fino da je bilo jos ljudi s foruma da su se javili pa da smo popili pice.

Hvala jos jednom nicku Rodjak navijacu Veleza i reprezentacije BiH, koji me poznao i javio se ..jednostavno dobar covjek i zbog takvih forumasa i treba posjecivat ovaj forum, a zanemarit onu balavurdiju koja dolazi srat iz dana u dan i provocirat narod jer nema druga posla
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 04 jun 2012, 10:48, ukupno mijenjano 2 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2012, 10:26

Bio bi red da odigramo jednu protiv Amera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 04 jun 2012, 11:31

Virtu4l je napisao/la:Bio bi red da odigramo jednu protiv Amera.

:lol:

slika

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 04 jun 2012, 11:33

SaltCityAttack je napisao/la:
slika

+ 1!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jun 2012, 12:00

samo brate nisu nam dali da okacimo ovo...kazem vec smo postaivli prije nego je pocelo drugo poluvrijeme..samo odmah su reakcije bile da sve drugo moze a to se mora skinut ....to smo i uradili, ali je onda podigli na rukama kad je pocelo drugo poluvrijeme :)..zato me bas interesuje da li je to prikazano na tv...samo mislio sam da u ovoj USA su postlai sigurni i da provjeravaju sve..prvo eto ova parola je unjeta bez problema da je nisu procitali, a da nakon sto smo je postavili, oni nisu to odobrili, jer kao to nije uredu sto smo napisali.. drugo pa bruku naroda je unjelo je alkohola :).... Hennessy mi je u supak stao nekako da bi na kraju i provuko se zajedno samnom do tribine :)..tako i jos nekoliko njih je unosilo :).. ..cak smo imali 5-6 baklji tu zapaljeno je i to se nekako provuklo..ipak ovi ameri nisu se uozbiljili dovoljno ...moglo bi njih jos sta strefit ako tako nastave :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2012, 12:59

Mislimda nije prikazano na TV-u. Ja barem nisam vidio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 jun 2012, 15:36

Sta je ova treca rijec?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 jun 2012, 15:41

Sheyi je napisao/la:Sta je ova treca rijec?
Denial, Deny- Poricanje, Poricati
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2012, 15:41

'Zaustavite negiranje genocida u BiH'
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 jun 2012, 16:23

Vazda mi je bilo bezze kad se navijači/tribine koriste u bilo koje svrhe osim sportskih, pa tako i ovo...

P.S.http://slobodnistrijelac.wordpress.com/ ... ovaj-brod/" onclick="window.open(this.href);return false;
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 jun 2012, 20:00

Samo da kazem da mi se svidja ono kada Begovic izbije loptu pa onaj huk sa tribina . Moglo bi se ono uvesti i na Bilino :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 jun 2012, 20:02

bavarian_bk je napisao/la:Samo da kazem da mi se svidja ono kada Begovic izbije loptu pa onaj huk sa tribina . Moglo bi se ono uvesti i na Bilino :D

Jasta.
Ono je meni jedina pozitivna stvar s navijackog gledista sa druge strane obale :)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 04 jun 2012, 20:13

spielführer_21 je napisao/la:Vazda mi je bilo bezze kad se navijači/tribine koriste u bilo koje svrhe osim sportskih, pa tako i ovo...

Ako ćemo realno svi navijači su opredjeljeni za nešto i slijede neku svoju ideologiju i sl. ne viidm ništa loše postaviti ljudsku parolu i na neki način pokazati svoju ljubav prema zemlji.. a žao mi je tog mexikanca, al ako su krivi.. Bože moj, navijačka tuča, ha ya :)
Zadnja izmjena: rastafarian, dana/u 04 jun 2012, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jun 2012, 22:46

Titova-Juga je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Samo da kazem da mi se svidja ono kada Begovic izbije loptu pa onaj huk sa tribina . Moglo bi se ono uvesti i na Bilino :D

Jasta.
Ono je meni jedina pozitivna stvar s navijackog gledista sa druge strane obale :)
meni se iskreno ne svidja kako ovdje , tako i dole navijanje na tim utakmicama iz razloga sto ti u tim masama koristis samo 3-4 pjesme ili ono standardno bosnom behar , volim te bosno i td..u ostalom ovdje su ovi momci iz BHF koji su to vodili pokusali to, ali ne znaju ljudi okolo te pjesme...a ni stadion nije nikako akustican mora se reci..jos kad pridodas da se tebi tu u kopu nalaze nase dvije djevojke koje i ne navijaju i ne vole sto mi skacemo okolo onda pored njih dvije bilo je jos takvih sigurno onda i ne moze bolje.. dodas li jos da su na tribinama svi izmjesani izuzev ove tribine iza gola gdje je vecina bila nasih, onda ne znam sta se drugo treba ocekivat...uglavnom onako nisam pokiso jos od BiH-Grcka 0-1 na Kosevu , ali protiv Grcke je makar bila onako samo kisa ne tako hladna kao ova..vjerovatno je i to mnogo poremetilo...a vala ni dole protiv Portugala navijanje 0 bodova
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 04 jun 2012, 22:55

meni se iskreno ne svidja kako ovdje , tako i dole navijanje na tim utakmicama iz razloga sto ti u tim masama koristis samo 3-4 pjesme ili ono standardno bosnom behar , volim te bosno i td..u ostalom ovdje su ovi momci iz BHF koji su to vodili pokusali to, ali ne znaju ljudi okolo te pjesme...a ni stadion nije nikako akustican mora se reci..jos kad pridodas da se tebi tu u kopu nalaze nase dvije djevojke koje i ne navijaju i ne vole sto mi skacemo okolo onda pored njih dvije bilo je jos takvih sigurno onda i ne moze bolje.. dodas li jos da su na tribinama svi izmjesani izuzev ove tribine iza gola gdje je vecina bila nasih, onda ne znam sta se drugo treba ocekivat...uglavnom onako nisam pokiso jos od BiH-Grcka 0-1 na Kosevu , ali protiv Grcke je makar bila onako samo kisa ne tako hladna kao ova..vjerovatno je i to mnogo poremetilo...a vala ni dole protiv Portugala navijanje 0 bodova
Meni nikada neće biti jasno, zašto se BHF zajedno sa ovim podgrupama i ostalima na Bilinom ili bilo gdje drugo, ne skupi na jednu mjesto tj. na jednu tribinu, i zašto u Zenici Robijaši ne budu "domaćini" kao što su Fukare bile u Mejdanu. Dakle na jednoj tribini ljudi koji znaju pjesme i to je to. :?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jun 2012, 23:16

ma drugacije ti je to kod nas, ali evo recimo ovdje moras da sjednes tamo gdje si kupio kartu ebiga..i ja sam trebao biti gore visocije malo za jedno 10 redova i u stranu malo..doduse nije tako daleko, ali eto pomjerio sam se dole jer su bile neke nase dvije djevojke dozvolile mi da tu stanem kaze ako neces psovat kao ovi :)..ma reko kakvi ..naprimjer bilo ih je jos koji su dosli, ali su bili tjerali...cak i ovog mog prijatelja su, ali se nekako poslije vratio...mene doduse su preskocili nisu pitali za ulaznicu da im pokazem...znaci ne mozes ti ovdje to organizovat to bas kako bi to mi svi zeljeli..ebiga ova dvojica i plus bubnjar su pokusavali nesto, samo sto ne znaju ljudi pjesme oko nas ko mladji ili su stari pa ne kontjau tu furku...ma uopste nije bilo lose kakvi su vladali uslovi..ma ja znam da ja jos ne mogu pricat kako treba totala sam glas poderao :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 jun 2012, 23:17

Titova-Juga je napisao/la:

Jasta.
Ma razumljivo je totalno to sto kazes, ipak niste bilo dobro rasporedjeni, medjutim ja se ovdje nisam nadovezivo za nase navijanje na toj utakmici nego kako je to trend preko obale kada hukcu kada golman izbija loptu, to mi se stvarno svidja i ne bi bilo lose da se i u Europi pocne tako :)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.