BH klubovi u Evropi 2013/14

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

zamorano
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 2013/14

Post Postao/la zamorano » 02 avg 2013, 13:37

Buu je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:Kakvi ba realtivno dobri rezultati sarajvo ispadne od seoskog kluba? :roll: Prošle godine Željo ispadne od Maribora koji završi u grupnoj fazi EL i svi su pričali o bruci, a sad sarajvo ispadno od do prije 3 sezone albanskog trećeligaša i to nije bruka. :roll:

Šampion, Široki i Zrinjski su relativno dobro odigrali, sarajvo se obrukalo.
Nasih ekipa, mnozina, 3 kluba od 4 su se dobro pokazala. Moram li sve i jedan da imenujem ?

Pokazali su se dobro klubovi koji ne izgube u Evropi :D Klubovi koji izgube obje utakmice u Evropi nisu ni klubovi :D Da se raja ispred zgrade okupi i odigra 2 tekme u Evropi i obje izgubi je isti ucinak kao i ovog kluba sto je ucestvovao i obje zinuo :lol:
::::SAMO ČELIK::::

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 02 avg 2013, 13:40

zamorano je napisao/la: Pokazali su se dobro klubovi koji ne izgube u Evropi :D Klubovi koji izgube obje utakmice u Evropi nisu ni klubovi :D Da se raja ispred zgrade okupi i odigra 2 tekme u Evropi i obje izgubi je isti ucinak kao i ovog kluba sto je ucestvovao i obje zinuo :lol:
sta je onda celik :lol: ne mozete ni dobacit do evrope.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 02 avg 2013, 14:26

rezime ovogodišnjeg evropskog nastupa bh klubova je veoma kratak...svi su ispali u istoj fazi kao i ranijih godina,niko nije bio ni blizu play offa,a sve ostale priče o utiscima su šupljiranje i mlaćenje prazne slame.

ako se ne varam,bar otkad je zajedničke lige,jedino je sarajevo došlo do play off faze,i to je najveći uspjeh do sada...nakon toga je uslijedila stagnacija i ispadanje u ovim pretkolima.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 avg 2013, 14:39

Armageddon2012 je napisao/la:rezime ovogodišnjeg evropskog nastupa bh klubova je veoma kratak...svi su ispali u istoj fazi kao i ranijih godina,niko nije bio ni blizu play offa,a sve ostale priče o utiscima su šupljiranje i mlaćenje prazne slame.

ako se ne varam,bar otkad je zajedničke lige,jedino je sarajevo došlo do play off faze,i to je najveći uspjeh do sada...nakon toga je uslijedila stagnacija i ispadanje u ovim pretkolima.
nije istina, Široki je igrao sa Baselom u 1. kolu Kupa Uefa, tada se tako zvalo ja mislim, danas je to play off, 4. pretkolo..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 avg 2013, 14:40

siroki nije k od kluba, u oba meca ce imati poraz od udina, sramota, isto kao zeljo sa viktorijom, sramota :!: celik bi ih glatko izbacio... sve je kriv babomitet
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 avg 2013, 14:46

fedeltafrotta je napisao/la:siroki nije k od kluba, u oba meca ce imati poraz od udina, sramota, isto kao zeljo sa viktorijom, sramota :!: celik bi ih glatko izbacio... sve je kriv babomitet

:lol: :lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 avg 2013, 14:47

Kevin je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:rezime ovogodišnjeg evropskog nastupa bh klubova je veoma kratak...svi su ispali u istoj fazi kao i ranijih godina,niko nije bio ni blizu play offa,a sve ostale priče o utiscima su šupljiranje i mlaćenje prazne slame.

nije istina, Široki je igrao sa Baselom u 1. kolu Kupa Uefa, tada se tako zvalo ja mislim, danas je to play off, 4. pretkolo..
Da, prolaskom Albanske Teute (4:3), pa nakon toga Crnogorske Zete (5:2) i na kraju se igralo s Baselom, hrpa ljudi i buseva odavde isla, utakmica bila i na HRT2 u direktnom prijenosu, svi BH i hrvatski predstavnici poispadali prije toga, mislim da je jedino jos Partizan iz regije sa nama bio u Europi u tom momentu.

Uglavnom, to je ekvivalent danasnjeg play off-a Europa Lige, jer da je prosao Basel Široki bi igrao grupnu fazu Kupa UEFA.
...Život za Široki...

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 02 avg 2013, 14:57

FKSarajevo je bilo dva puta ili 3 ako se racunaju oba takmicenja na domak grupne faze tj. u playoffu.
Dinamo Kijev i Basel iste godine te Kluz gdje nas je Hadziceva fula pred kraj tekme kostala prolaza.
FKZeljeznicar jedan put ili dva puta ako se racunaju oba takmicenja Nju Kastl i Malaga iste godine.
NKSiroki jedan put spomenuti Basel... Koliko je ostalo bilo realno osim Kluza je tema za sebe...
To je ono sumam sumare. :mrgreen: o

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 02 avg 2013, 15:06

Pisite vi sta hocete ali 1/2 kupa UEFA Zelje i 1/4 kupa UEFA Veleza ce ostat najveci dometi u istoriji naseg fudbala i nikad se vise to nece ponoviti ni za milion godina. Ostaje samo da se blamiramo sto ne znaci da u skorijoj buducnosti neko nece pukom srecom upasti u neku grupnu fazu gdje ce i zavrsiti sa 0 bodova. Jedina radost nam ostaje reprezentacija koja ce daleko dogurati u Brazilu
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 02 avg 2013, 15:44

Prijatelju Moraja sve nekako stoji sto si napisao, ali ovdje je prica o posljeratnim `uspjesima` u Evropi a to sto mi mozemo `pricati sta hocemo` je jednostavno sadasnja realnost i sto prije to shvatis bice ti lakse vjeruj mi.
I za mene recimo.jedna titula bivse Juge ili jedan Kup vrijedi 10-15 danasnjih nazalost ta vremena su proslost a ovo `sto mi pricamo sta hocemo` je sadasnjost.....

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 02 avg 2013, 15:46

EXIT je napisao/la:Prijatelju Moraja sve nekako stoji sto si napisao, ali ovdje je prica o posljeratnim `uspjesima` u Evropi a to sto mi mozemo `pricati sta hocemo` je jednostavno sadasnja realnost i sto prije to shvatis bice ti lakse vjeruj mi.
I za mene recimo.jedna titula bivse Juge ili jedan Kup vrijedi 10-15 danasnjih nazalost ta vremena su proslost a ovo `sto mi pricamo sta hocemo` je sadasnjost.....
Druze pa to sam i napisao. Vezano za sadasnjost i buducnost naseg fudbala

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 02 avg 2013, 16:03

Pisite vi sta hocete ali 1/2 kupa UEFA Zelje i 1/4 kupa UEFA Veleza ce ostat najveci dometi u istoriji naseg fudbala
To nije bio uspjeh BiH fudbala, nikako, već od propale države, to su Srbi sebi uzeli, oni su nasljednici tih rezultata, to je jedina istina, ako govorimo o istoriji. A ti nikako da se...

slika
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 02 avg 2013, 16:17

Srbi uzeli sebi uspjehe od Veleza i Zelje :lol: :lol: :lol: ma evo brate sve kontam bili stavio dvicu na Velez protiv Jagodine i keca na Zelju protiv Rada :lol: :lol: kako amfetamin zna unistit mozak ali ne mora znaciti ima ljudi rodjenih sa ukljestenim kikirikijem izmedju velikog i malog mozga

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 avg 2013, 16:18

England je napisao/la:
Pisite vi sta hocete ali 1/2 kupa UEFA Zelje i 1/4 kupa UEFA Veleza ce ostat najveci dometi u istoriji naseg fudbala
To nije bio uspjeh BiH fudbala, nikako, već od propale države, to su Srbi sebi uzeli, oni su nasljednici tih rezultata, to je jedina istina, ako govorimo o istoriji. A ti nikako da se...

slika
ovo ti nije tačno da su srbi uzeli fudbalske rezultate drugih repubilka, nego su oni htjeli da se sve osvojene medalje s velikih takmičenja prepišu Srbiji, na šta druge države nisu htjele pristati...

pa čiji je osvojeni kup sajamskih gradova iz 1967.? Dinamov, a Dinamo nije srpski klub, zar ne? Tako da srbi ne mogu prepisati ničije uspjehe jer SFRJ nije bila samo Srbija, nego i BiH, HR, CG, SLO I MAK

govoriš neistine...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 02 avg 2013, 16:20

Vjeruj da su pripisali, oni su pravni nasljednik. I mene je to iznenadilo,ali je tako. Sva dokumentacija je u Beogradu i to je to, ovo je novo vrijeme i nova država, kakva god, bolja.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 02 avg 2013, 16:21

Aleme stipu levata,ovaj se svugdje petlja a nema veze niocemu. Samo cu mu napisati da pluralizam vodi do shizofrenije :lol: :lol: :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 02 avg 2013, 16:24

moRAja je napisao/la:Aleme stipu levata,ovaj se svugdje petlja a nema veze niocemu. Samo cu mu napisati da pluralizam vodi do shizofrenije :lol: :lol: :lol:
Posjeduješ mudrost nerodjenog dijeteta, šteta za tebe, najlošije za čovjeka, pogubno je to što ne napreduješ, stalno si u mjestu, vraćaš se nazad, u rikvercu si non-stop.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 avg 2013, 16:27

pa onda ispade da se Dinamov uspjeh iz 1967. pripisuje Srbiji, a ne Hrvatskoj? Hrvati to ne priznaju, siguran sam...

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 02 avg 2013, 16:28

England je napisao/la:
moRAja je napisao/la:Aleme stipu levata,ovaj se svugdje petlja a nema veze niocemu. Samo cu mu napisati da pluralizam vodi do shizofrenije :lol: :lol: :lol:
Posjeduješ mudrost nerodjenog dijeteta, šteta za tebe, najlošije za čovjeka, pogubno je to što ne napreduješ, stalno si u mjestu, vraćaš se nazad, u rikvercu si non-stop.
Koliko si se druze puta prosuo na ovom forumu ja bi od stida zalijepio hanzaplast na monitoru gdje pise prijava :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 02 avg 2013, 16:30

@moraja

Prosuti kao vreću zobi, ne ?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.