Kevin je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:rezime ovogodišnjeg evropskog nastupa bh klubova je veoma kratak...svi su ispali u istoj fazi kao i ranijih godina,niko nije bio ni blizu play offa,a sve ostale priče o utiscima su šupljiranje i mlaćenje prazne slame.
ako se ne varam,bar otkad je zajedničke lige,jedino je sarajevo došlo do play off faze,i to je najveći uspjeh do sada...nakon toga je uslijedila stagnacija i ispadanje u ovim pretkolima.
nije istina, Široki je igrao sa Baselom u 1. kolu Kupa Uefa, tada se tako zvalo ja mislim, danas je to play off, 4. pretkolo..
Da, prolaskom Albanske Teute (4:3), pa nakon toga Crnogorske Zete (5:2) i na kraju se igralo s Baselom, hrpa ljudi i buseva odavde isla, utakmica bila i na HRT2 u direktnom prijenosu, svi BH i hrvatski predstavnici poispadali prije toga, mislim da je jedino jos Partizan iz regije sa nama bio u Europi u tom momentu.
Uglavnom, to je ekvivalent danasnjeg play off-a Europa Lige, jer da je prosao Basel Široki bi igrao grupnu fazu Kupa UEFA.
...Život za Široki...