BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

HzBvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la HzBvB » 16 dec 2010, 00:23

Sta se desava trenutno sa Zidanom?.... dali se ponovo povrijedio ili....
Ja mislim da isto da je velika greska bila prelazak u 4-4-2 jer nikako se ne snalazimo tu previse prostora medju igracima, jednostavno ne mozemo kontrolirat pas igru...

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 dec 2010, 00:24

Klopp je napisao/la:
van gall je napisao/la:A evo i moja analiza neka o igracima dosta o ciganima,nisu vredni pisanja
Wiedenfeler ili kako vec:)odbranio sve sto moze i treba ,bio odlican
Pisonja-svaka njemu cast sta uradi prema napred ali je nazad supalj ko sir
Subotic-odigrao na nivo i sasvim dobro i pri tome i pogodio
Hummels-mozda i jedna od losijih partija,malo je podbacio
Schmelzer-s obzirom na god i iskustvo SAVRSENO
Bender-po meni najbolji igrac veceras na terenu,mene je ocarao iskreno,sjajan
Sahin-majstor ostaje majstor,svaka mu cast
Gotze-prvih 30 min odlican,vozo je one po lijevoj strani ko djecu dok se u drugom malo pogubio
Kuba-momak koji trci ko konj ebo Gattusa :D samo malo treba centarsut popraviti
Kagawa-dao go i posle toga nista,previse se forsirao i imao dosta izgubljenih lopti
Barios-jel taj igrao?najlosiji igrac po meni veceras mada ruku na srce nije ni imao pravih lopti ali opet malo malo

Moje vidjenje na utakmicu i igrace :D :D :D
Ne znam sto ovako Humelsa lose ocijeni, bio je i vise nego solidan. Par situacija 1 na 1 citao protivnika, bez nekih gresaka koliko sam ja mogao uociti.
Nijednu vazdusnu loptu nije izbacio on,sve je izbacio Subotic,kod prvog gola daleko od svog igraca,kod drugog gola isto tako daleko od igraca,posle toga je imao 3-4 potrosene lopte koje je poslao suprotnom golmanu ili tamo gdje nema njegovih igraca,a 1 na 1 jeste zauzstavio par puta,tacnije 2 puta...i po meni nije bio na nivou :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 dec 2010, 00:25

Klopp je napisao/la:
van gall je napisao/la:A evo i moja analiza neka o igracima dosta o ciganima,nisu vredni pisanja
Gotze-prvih 30 min odlican,vozo je one po lijevoj strani ko djecu dok se u drugom malo pogubio
Kagawa-dao go i posle toga nista,previse se forsirao i imao dosta izgubljenih lopti
Barios-jel taj igrao?najlosiji igrac po meni veceras mada ruku na srce nije ni imao pravih lopti ali opet malo malo

Ne znam sto ovako Humelsa lose ocijeni, bio je i vise nego solidan. Par situacija 1 na 1 citao protivnika, bez nekih gresaka koliko sam ja mogao uociti.
Baš tako. Uzeo je mnogo puta loptu. Kod drugog gola je bilo loše preuzimanje u kaznenom prostoru, jer je Bender stajao pored Kanoutea. Često primamo golove nakon centaršuta i iz nekih gužvi, prilikom kojih naši defanzivci loše reaguju. Isto sranye je bilo i u prvom meču sa ++++++. Owomoyela je večeras mnogo falio, jer je on naš najbolji skakač u timu. Nije ni čudo, jer je Owo bio i košarkaš u počecima svoje sportske karijere. :lol:

@HZBVB

Nikako se ne snalazimo u formaciji 4-4-2, a mnogo je bolje kad ubaci Lewu umjesto Kagawe, jer Kagawa se pogubi ako ga prebaci na krilo. To se već par puta desilo u ovoj sezoni, i nadam se da Klopp to neće više raditi.

Ali morao je uvesti napadača, jer je rezultat to diktirao, ali mislim da je bilo prerano za to, jer smo automatski izgubili kontrolu. Pametni su ovi Cigani, znali sa da moraju lopovčiti u zadnjem dijelu meča, jer svjesni su oni koliko je BVB fizički spremna i jaka ekipa, a to se mnogo puta potvrdilo ove sezone, posebno u meču na Parku Prinčeva, kada smo samo mi igrali u zadnjih 20 minuta.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 16 dec 2010, 10:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 16 dec 2010, 00:27

Igraci Seville su nakon meča zurili u avion - lete jos veceras u Ameriku na dodjelu Oskara...

Kategorija: Najbolja gluma na Evropskoj sceni !!
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 16 dec 2010, 00:30

Kada sam vidjeo da u igru ulazi Le Tallec samo sam reko BOZE KOJI JE OVO OCAJ :(
BvB Echte Liebe !!!

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 16 dec 2010, 00:32

van gall je napisao/la:
Klopp je napisao/la:

Nijednu vazdusnu loptu nije izbacio on,sve je izbacio Subotic,kod prvog gola daleko od svog igraca,kod drugog gola isto tako daleko od igraca,posle toga je imao 3-4 potrosene lopte koje je poslao suprotnom golmanu ili tamo gdje nema njegovih igraca,a 1 na 1 jeste zauzstavio par puta,tacnije 2 puta...i po meni nije bio na nivou :D
Jbg nije on prorok da predvidi da ce Subotic izgubiti duel, pa da ce se lopta odbiti do Pisceka i da ce na kraju ovaj asistirati Romaricu. A drugi gol nije njegov, jer je Bender bio zaduzen za Kanutea. Jedino sta mu se moze zamjeriti je lose otvaranje igre, skoro svaka duga lopta zavrsi u praznom. Al jbg nije njegov zadatak da organizuje igru, ja prvenstveno gledam odbrambene zadatke i tu je vrlo siguran.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 dec 2010, 00:37

Klopp

Ma dobro al ja njega ponajvise pratim kod vas i znam da on zna poslati dugu loptu da valja tj svaka mu je skoro da valja pa je zbog toga mozda za mene veceras malo podbacio ali realno za gol nije dierktno kriv nijedan al ipak mislim da je imao i bolji partija :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 dec 2010, 00:37

Kakav crni Ochs kada imate u "cvajti" vaseg igraca koji je desni bek. Julian Koch ove sezone dobija odlicne kritike i svi su zadovoljni njegovim igrama u Duisburgu. BVB da je pametan samo da momka vrati nazad i ukaze mu priliku. Slazem se s Haretom da je Ochs odlican igrac, koji je dosta borben, ali nekako se on po meni ne uklapa u igru BVB-a, mozda ja grijesim, ali po meni mnogo bolje rjesenje je Corchia ukoliko ne zelite Kocha natrag.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 16 dec 2010, 00:39

van gall je napisao/la:Klopp

Ma dobro al ja njega ponajvise pratim kod vas i znam da on zna poslati dugu loptu da valja tj svaka mu je skoro da valja pa je zbog toga mozda za mene veceras malo podbacio ali realno za gol nije dierktno kriv nijedan al ipak mislim da je imao i bolji partija :D
Alles klar :mrgreen:
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 dec 2010, 00:42

amerosm je napisao/la:Kakav crni Ochs kada imate u "cvajti" vaseg igraca koji je desni bek. Julian Koch ove sezone dobija odlicne kritike i svi su zadovoljni njegovim igrama u Duisburgu. BVB da je pametan samo da momka vrati nazad i ukaze mu priliku. Slazem se s Haretom da je Ochs odlican igrac, koji je dosta borben, ali nekako se on po meni ne uklapa u igru BVB-a, mozda ja grijesim, ali po meni mnogo bolje rjesenje je Corchia ukoliko ne zelite Kocha natrag.
Ma vratiće se Koch na kraju sezone, ali da li smijemo sa njim ući u narednu sezonu kao startnim desnim bekom, jer ćemo vjerovatno igrati CL? ;) I taj Corchia je mlad, a Ochs već dugi niz godina igra u BL, i to dosta dobro. Ma ima bekova na tržištu, samo imamo li mi dovoljno love da angažujemo nekog kvalitetnog?

Ovaj desni bek Cigana, Dabo, je bio veoma blizu prelaska u BVB prije godinu-dvije.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 16 dec 2010, 00:44

Koch je odlican u cvajti nema govora i ja bih ga takodje vratio ali nisam bas siguran da bi mogao cjelu sezonu iznjeti u BvBu kao prvi bek, po meni najbolje rjesnje je zahvaliti se owomoyeli i pisonji i prodati ih, i dovesti Corchiu ili Ochsa i vratiti Kocha i mislim da bi rjesili problem desnog beka narednih nekoliko godina po meni BvB od Evananilsona nema kvalitetnog beka, bio je DEGEN Hebo sve svoje dabogda izgorio debil jedan ooooj kad se samo sjetim ko je nosio BvB dres, zatim je bio Rukavina slab nista ni on pa Owomoyela koji je eto nekako ono pokrpio sasvim solidno tu poziciju no njegov je problem povreda jako osjetljiv igrac na to a i ulazi u godine i ima finu platicu, mislim da je Vakata da se rjesi desni bek ali kvalitetno ...
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 16 dec 2010, 00:46

@ Klopp I Vangall evo vam link pa vidiite kako su ocjenili Hummelsa i ostatak ekipe ...

http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... 35,1128622
BvB Echte Liebe !!!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 dec 2010, 00:49

Damir_BvB je napisao/la:@ Klopp I Vangall evo vam link pa vidiite kako su ocjenili Hummelsa i ostatak ekipe ...

Ne slazem se bas s ovim ocjenama pogotovo za Bendera i Subotica ali oni su experti i valjda znaju bolje :D

BAYERN MUNCHEN

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 16 dec 2010, 00:51

Ma joj kakvi ba experti vjeruj mi bolji smo mi od njih mi znamo kako koji igrac dise na terenu vidis samo koliko smo bolesni i koliko komentarise karakteristike svakog pojedinca :D vjeruj mi slabi su za nas ...
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 dec 2010, 00:53

van gall je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:@ Klopp I Vangall evo vam link pa vidiite kako su ocjenili Hummelsa i ostatak ekipe ...

Ne slazem se bas s ovim ocjenama pogotovo za Bendera i Subotica ali oni su experti i valjda znaju bolje :D
Po goal.com, Hummels je dobio istu ocjenu kao Subotić. ;)

http://www.goal.com/en/match/50820/sevi ... er-ratings

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 dec 2010, 00:53

Damir_BvB je napisao/la:Ma joj kakvi ba experti vjeruj mi bolji smo mi od njih mi znamo kako koji igrac dise na terenu vidis samo koliko smo bolesni i koliko komentarise karakteristike svakog pojedinca :D vjeruj mi slabi su za nas ...
Hehe i to sto kazes,navijacu nekad znaju vise i bolje vide od njih jer ne gledaju samo teorecki sve vec bas srcano :D

BAYERN MUNCHEN

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 16 dec 2010, 00:58

E ovo po goal. com mu je jako glupo cuj GOTZE flop of the match e jbg, zar se moze od jednog momka ocekivat koji 18 godina da odluci utakmicu, i kako ce bilo ko pored Pisonje bit flop of the match, ne znam ne volim ova ocjenjivanja nikako bolje to mi uradimo ovdje na forumu uvijek...
p.s. flop of the match je SUDIJA !
BvB Echte Liebe !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 dec 2010, 01:06

HzBvB je napisao/la:Sta se desava trenutno sa Zidanom?.... dali se ponovo povrijedio ili....

Nije se povrijedio...ali je bio na tribinama zajedno sa Hajnalom jer je Klopp procijenio da nije potreban ili bolje receno dovoljno spreman za ovakav mec...

@Damir

A morao sam malo promijeniti avatar...dosta vise i Kagave :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 dec 2010, 01:08

Damir_BvB je napisao/la:E ovo po goal. com mu je jako glupo cuj GOTZE flop of the match e jbg, zar se moze od jednog momka ocekivat koji 18 godina da odluci utakmicu, i kako ce bilo ko pored Pisonje bit flop of the match, ne znam ne volim ova ocjenjivanja nikako bolje to mi uradimo ovdje na forumu uvijek...
p.s. flop of the match je SUDIJA !
Ma kakvo njihovo ocjenjivanje, ovo naše je kudikamo objektivnije i relanije. Ovo su zaključci ljudi, koji površno prate BVB, za razliku od nas.

Sudija je bio očajan. Ali jbga, našli ****** rupu u zakonu, i tako fermali u drugom poluvremenu.

Valja sad na noge neugodnom Eintrachtu, a valjda nismo urekli Ochsa, kao onomad Reussa, da nas počasti momački. :lol:

Lijepa BL i istinski fudbal. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 16 dec 2010, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 16 dec 2010, 01:10

adnan24 je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Sta se desava trenutno sa Zidanom?.... dali se ponovo povrijedio ili....

Nije se povrijedio...ali je bio na tribinama zajedno sa Hajnalom jer je Klopp procijenio da nije potreban ili bolje receno dovoljno spreman za ovakav mec...

Ne znam ocekivao sam da ga u prethodnim utakmicama pocinje po malo gurati u vatru barem zadnjih 5-10 min...gotivim Zidana drama ! :)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.