zgembo89 je napisao/la:Tin dao go daj ga odma u prvih 11 Zec dao 4 unazad 3-4 utakmice nema ga ni na spisku a da ne spominjem Vršajević u veznom redu naspram jednog Prcića dda se razumijemo ponajviše je kriv Safet SUšić za sve ovo nije Tin problem koliko je Safet sa konstatacijom da je momak DMF kao da mi slusamo utakmice preko radija,a ne da gledmao preko tv-a..
Pojma ti nemas kralju.
Da ima pojma, nebi bio zgembo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Amidža mu i danas prodaje lažnjake tipa da je ovo govance zaslužilo poziv. Može on zabiti po 3 gola na svakoj utakmici na SP ali to neće promjeniti činjenicu da je poziv apsolutno neopravdan.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
BREAKING NEWS: FIFA iako nije pocelo SP je odlucilo nagradu za Najboljeg mladog igraca dodjeliti Tino Sven Susicu , nakon sto su analizirali danasnji gol protiv stransog Osijeka. Iako je jos dosta ostalo do SP FIFA je cvrstog uvjerenja da nijedan mladi igrac nece biti bolji od njega na SP , i samim time takva odluka je bila potpuno opravdana. Sepp Blater je prokomentarisao: "Jednostavno pratili smo ga neko vrijeme i kad je danas postigao ovakav gol koji je prema svim analizama Safeta Susica jedan od najboljih u povijesti BH Internacionalaca. Mi smo jednostavno shvatili da takvog talenta nece biti na SP". Bravo Tino majstore!
Dajte ljudi pa i corava koka pogodi zrno , i sad Susic odma igrac dajte molim vas...
Jest' pogrijesio je sto nije imao ruke dugacke dva metra pa bi onda mozda odbranio ovaj udarac
Ovo bi tesko odbranio i tvoj De Gea. Strasan sut, sto jest' jest'.
zgembo89 je napisao/la:Tin dao go daj ga odma u prvih 11 Zec dao 4 unazad 3-4 utakmice nema ga ni na spisku a da ne spominjem Vršajević u veznom redu naspram jednog Prcića dda se razumijemo ponajviše je kriv Safet SUšić za sve ovo nije Tin problem koliko je Safet sa konstatacijom da je momak DMF kao da mi slusamo utakmice preko radija,a ne da gledmao preko tv-a..
donniedarko je napisao/la: ne mogu da vjerujem da su ovdje neki ozbiljni oko kvaliteta Tine, nadam se da ste svjesni cinjenice da je njemu kranji domet hrvatska liga
Njegov trenutni krajnji domet je Svjetsko prvenstvo i to samo jednu tekmu igrao za reprezentaciju, a kakve samo klase od igraca su igrali i nikad nisu otisli na SP. Prema tome hrvatska liga je samo jedna u nizu stepenica u njegovoj karijeri .
Tino već drugu godinu igra u Hajduku. Kada sam ga prvi put došao gledati Stanko Poklepović Špaco mi je o njemu pričao bajke, rekao mi je da ga moram zvati. Uvjerio sam se u utakmici s Dinamom da je tako, više mi od toga nije ni trebalo, nisam više niti jednu utakmicu morao pogledati. U redu, možda ja u ovom slučaju nisam do kraja objektivan, ali nije bilo razloga za onakve kritike.
Pa ovo je nevjerovatno. Covjek cisto kaze da ga zove zato sto mu je rodjak. Cuj nije objektivan. NIJE REPREZENTACIJA PRCIJA FAMILIJE SUSIC. UHAPSITE GA!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
e,ovaj pokemon dao go ....vauuu..i to OSIJEKU...clanu PRVE MRTVE HRVATSKE LIGE...nista onda...morat ce pjana stavit prst na celo i dobor se zamislit ....j.e.b.i.t.e me u g.u.z.i.c.u ako ovaj jazavac ne bude starter u brazilu ...mislim da mu fali jos jedan gol i to ce bit to sto se ujaka i dilema tice ..pjana,KLUPICA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Malo pretjerujete sa tim Svenom.Svi znaju bolje od selektora.Umjesto sto prosipate pamet uradite sta korisno.Nije dovoljno sto je nas covjek odveo u Brazil ? 100% sam siguran da nije dzaba pozvan pa da se zove Safet a preziva Susic.