Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Tata
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Tata » 26 avg 2009, 14:26

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 26 avg 2009, 14:52

Tata je napisao/la:Sneijder se vratio treningu

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 87986.aspx
ma ne znam nije mi neki igrač al neka ostane nikad se ne zna
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 avg 2009, 15:39

Koliko ovo Jamesova navija za Real :D a Snejder je jedan od najboljih na svojoj poziciji i da mu Diaby nije slomio nogu na Emirates kupu bio bi najbolji.....treba ostati....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 26 avg 2009, 15:47

Hehe :D Katalonce ne mogu ocima gledat :evil:[/quote]
uhu sto nas ina ljubomornih na barcu :lol: ,a za kog ti navijas junace da nije za celsea :?: :!:[/quote]

Da za CHelsea navijam od 1997 a ne kao vas vecina Barceloninih navijaca sto su poceli od osvajanja lige prvaka protiv Arsenala.Cast izuzetcima!!!
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 26 avg 2009, 17:05

Raul_64 je napisao/la:Koliko ovo Jamesova navija za Real :D a Snejder je jedan od najboljih na svojoj poziciji i da mu Diaby nije slomio nogu na Emirates kupu bio bi najbolji.....treba ostati....
heheh ima nas brate puno sto jest jest :D ...a Snejder treba ostati svakako ovo sam ponovio jedno 30 puta,a ponovicu ako treba jos 30 samo da ostane :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2009, 17:08

lahko se izivljavati na nejači poput Rosenborga i B.Dortmund... :D ..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 avg 2009, 17:11

Saurman je napisao/la:lahko se izivljavati na nejači poput Rosenborga i B.Dortmund... :D ..
Predjelo za glavno jelo........katalonski specijalitet sa umakom i salatom...nazovite odma cijena €99,99 uz to če te dobiti komplet inox noževa...

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 26 avg 2009, 17:14

Saurman je napisao/la:lahko se izivljavati na nejači poput Rosenborga i B.Dortmund... :D ..
opet ovaj,pa sto se vi ne iziviste na nejaci Mainza kad ste sila u BL :D a pogledaj u subotu u 20h kako cemo se iziviti na nejaci Deportiva ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2009, 17:20

hallo ba zadnjih pet godina ne mozete da mrdnete dalje od osminefinala lige prvaka a nesto se digli...izbacuje vas Roma kojoj Man Utd uvali sedam komada...i sad doveli onog **** Ronalda cast Kaki Benzemi a odbrana svicarski sir...opet ce Pique po cevape bacati Ramosa i kompaniju... :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 avg 2009, 17:23

Saurman je napisao/la:hallo ba zadnjih pet godina ne mozete da mrdnete dalje od osminefinala lige prvaka a nesto se digli...izbacuje vas Roma kojoj Man Utd uvali sedam komada...i sad doveli onog **** Ronalda cast Kaki Benzemi a odbrana svicarski sir...opet ce Pique po cevape bacati Ramosa i kompaniju... :D
Boli te **** za Realom idi komentiraj Farsu il za koga navijaš...bježi dok mrtav nisi pao
:twisted:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2009, 17:26

znam istina boli :D

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 avg 2009, 17:30

Saurman je napisao/la:hallo ba zadnjih pet godina ne mozete da mrdnete dalje od osminefinala lige prvaka a nesto se digli...izbacuje vas Roma kojoj Man Utd uvali sedam komada...i sad doveli onog **** Ronalda cast Kaki Benzemi a odbrana svicarski sir...opet ce Pique po cevape bacati Ramosa i kompaniju... :D
Nisam Realovac, valjda ste dosada uspjeli skontati koga simpatisem od stranih timova. Ali odbrana Reala lani jeste bila svicarski sir, a za ovu sezonu to ipak ne stoji, jer Albiol i Arbeloa nisu tako losi koliko ti mislis, Pepe koji je i lani jedini valjao u Realovoj odbrani i Ramos koji isto nije nesto los ali nije ni extra. Samo ukoliko im se ne povrijedi neki od ovih igraca bice to solidno.

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 26 avg 2009, 17:49

Saurman je napisao/la:znam istina boli :D
ja mislim da ti imas vise postova na temi Reala, nego na temi Bayerna...ako se ne varam ti navijas za Bayern...istina boli...

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 26 avg 2009, 18:11

Saurman je napisao/la:znam istina boli :D
reci im ciji si ti :mrgreen: (odgovor je tatin) :mrgreen:
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 26 avg 2009, 18:12

Nade je napisao/la:Hehe :D Katalonce ne mogu ocima gledat :evil:
uhu sto nas ina ljubomornih na barcu :lol: ,a za kog ti navijas junace da nije za celsea :?: :!:[/quote]

Da za CHelsea navijam od 1997 a ne kao vas vecina Barceloninih navijaca sto su poceli od osvajanja lige prvaka protiv Arsenala.Cast izuzetcima!!![/quote]
i sta onda,da sam sad poceo navijati za barcu a ti za celsea od osnivanja kluba,kakve to ima veze,i otkud ti znas kad je ko poceo navijati za koji klub,da nisi vidovit,hajd da navijas za real ili milan od 97 nebi bilo cudno,vecina vas(99%)navija za celsea od dolaska ruskih mafijasa :!: zato zacepi :!:

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 26 avg 2009, 18:18

eno-barca je napisao/la:
uhu sto nas ina ljubomornih na barcu :lol: ,a za kog ti navijas junace da nije za celsea :?: :!:

Da za CHelsea navijam od 1997 a ne kao vas vecina Barceloninih navijaca sto su poceli od osvajanja lige prvaka protiv Arsenala.Cast izuzetcima!!![/quote]
i sta onda,da sam sad poceo navijati za barcu a ti za celsea od osnivanja kluba,kakve to ima veze,i otkud ti znas kad je ko poceo navijati za koji klub,da nisi vidovit,hajd da navijas za real ili milan od 97 nebi bilo cudno,vecina vas(99%)navija za celsea od dolaska ruskih mafijasa :!: zato zacepi :!:[/quote]
znaci covjek je pogodio i to bas u najbolniju tacku...

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 26 avg 2009, 18:21

eno-barca je napisao/la:
uhu sto nas ina ljubomornih na barcu :lol: ,a za kog ti navijas junace da nije za celsea :?: :!:

i sta onda,da sam sad poceo navijati za barcu a ti za celsea od osnivanja kluba,kakve to ima veze,i otkud ti znas kad je ko poceo navijati za koji klub,da nisi vidovit,hajd da navijas za real ili milan od 97 nebi bilo cudno,vecina vas(99%)navija za celsea od dolaska ruskih mafijasa :!: zato zacepi :!:[/quote]

mirde se envere :mrgreen:

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 26 avg 2009, 20:43

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 89957.aspx Sneijder novi igrac talijanskog Intera

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 avg 2009, 22:03

Tata je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 89957.aspx Sneijder novi igrac talijanskog Intera

Bravo odlican potez :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 26 avg 2009, 22:08

nedzad je napisao/la:
eno-barca je napisao/la:

Da za CHelsea navijam od 1997 a ne kao vas vecina Barceloninih navijaca sto su poceli od osvajanja lige prvaka protiv Arsenala.Cast izuzetcima!!!
znaci covjek je pogodio i to bas u najbolniju tacku...[/quote]

neznam zasto uvijek govorite o tome kad je neko poceo navijati za barcu :?: ,ako nije problem da mi neko od vas objasni posto vidi da sve znate :!:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.