Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
ma ne znam nije mi neki igrač al neka ostane nikad se ne znaTata je napisao/la:Sneijder se vratio treningu
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 87986.aspx
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Koliko ovo Jamesova navija za Real
a Snejder je jedan od najboljih na svojoj poziciji i da mu Diaby nije slomio nogu na Emirates kupu bio bi najbolji.....treba ostati....

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hehe
Katalonce ne mogu ocima gledat
[/quote]
uhu sto nas ina ljubomornih na barcu
,a za kog ti navijas junace da nije za celsea
[/quote]
Da za CHelsea navijam od 1997 a ne kao vas vecina Barceloninih navijaca sto su poceli od osvajanja lige prvaka protiv Arsenala.Cast izuzetcima!!!

uhu sto nas ina ljubomornih na barcu

Da za CHelsea navijam od 1997 a ne kao vas vecina Barceloninih navijaca sto su poceli od osvajanja lige prvaka protiv Arsenala.Cast izuzetcima!!!
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
heheh ima nas brate puno sto jest jestRaul_64 je napisao/la:Koliko ovo Jamesova navija za Reala Snejder je jedan od najboljih na svojoj poziciji i da mu Diaby nije slomio nogu na Emirates kupu bio bi najbolji.....treba ostati....

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
lahko se izivljavati na nejači poput Rosenborga i B.Dortmund...
..

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Predjelo za glavno jelo........katalonski specijalitet sa umakom i salatom...nazovite odma cijena €99,99 uz to če te dobiti komplet inox noževa...Saurman je napisao/la:lahko se izivljavati na nejači poput Rosenborga i B.Dortmund.....
opet ovaj,pa sto se vi ne iziviste na nejaci Mainza kad ste sila u BLSaurman je napisao/la:lahko se izivljavati na nejači poput Rosenborga i B.Dortmund.....

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
hallo ba zadnjih pet godina ne mozete da mrdnete dalje od osminefinala lige prvaka a nesto se digli...izbacuje vas Roma kojoj Man Utd uvali sedam komada...i sad doveli onog **** Ronalda cast Kaki Benzemi a odbrana svicarski sir...opet ce Pique po cevape bacati Ramosa i kompaniju... 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Boli te **** za Realom idi komentiraj Farsu il za koga navijaš...bježi dok mrtav nisi paoSaurman je napisao/la:hallo ba zadnjih pet godina ne mozete da mrdnete dalje od osminefinala lige prvaka a nesto se digli...izbacuje vas Roma kojoj Man Utd uvali sedam komada...i sad doveli onog **** Ronalda cast Kaki Benzemi a odbrana svicarski sir...opet ce Pique po cevape bacati Ramosa i kompaniju...

Nisam Realovac, valjda ste dosada uspjeli skontati koga simpatisem od stranih timova. Ali odbrana Reala lani jeste bila svicarski sir, a za ovu sezonu to ipak ne stoji, jer Albiol i Arbeloa nisu tako losi koliko ti mislis, Pepe koji je i lani jedini valjao u Realovoj odbrani i Ramos koji isto nije nesto los ali nije ni extra. Samo ukoliko im se ne povrijedi neki od ovih igraca bice to solidno.Saurman je napisao/la:hallo ba zadnjih pet godina ne mozete da mrdnete dalje od osminefinala lige prvaka a nesto se digli...izbacuje vas Roma kojoj Man Utd uvali sedam komada...i sad doveli onog **** Ronalda cast Kaki Benzemi a odbrana svicarski sir...opet ce Pique po cevape bacati Ramosa i kompaniju...
ja mislim da ti imas vise postova na temi Reala, nego na temi Bayerna...ako se ne varam ti navijas za Bayern...istina boli...Saurman je napisao/la:znam istina boli
reci im ciji si tiSaurman je napisao/la:znam istina boli

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
uhu sto nas ina ljubomornih na barcuNade je napisao/la:HeheKatalonce ne mogu ocima gledat

Da za CHelsea navijam od 1997 a ne kao vas vecina Barceloninih navijaca sto su poceli od osvajanja lige prvaka protiv Arsenala.Cast izuzetcima!!![/quote]
i sta onda,da sam sad poceo navijati za barcu a ti za celsea od osnivanja kluba,kakve to ima veze,i otkud ti znas kad je ko poceo navijati za koji klub,da nisi vidovit,hajd da navijas za real ili milan od 97 nebi bilo cudno,vecina vas(99%)navija za celsea od dolaska ruskih mafijasa

eno-barca je napisao/la:uhu sto nas ina ljubomornih na barcuNade je napisao/la:HeheKatalonce ne mogu ocima gledat
![]()
Da za CHelsea navijam od 1997 a ne kao vas vecina Barceloninih navijaca sto su poceli od osvajanja lige prvaka protiv Arsenala.Cast izuzetcima!!![/quote]
i sta onda,da sam sad poceo navijati za barcu a ti za celsea od osnivanja kluba,kakve to ima veze,i otkud ti znas kad je ko poceo navijati za koji klub,da nisi vidovit,hajd da navijas za real ili milan od 97 nebi bilo cudno,vecina vas(99%)navija za celsea od dolaska ruskih mafijasa

znaci covjek je pogodio i to bas u najbolniju tacku...
eno-barca je napisao/la:uhu sto nas ina ljubomornih na barcuNade je napisao/la:HeheKatalonce ne mogu ocima gledat
![]()

mirde se envere

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 89957.aspx Sneijder novi igrac talijanskog Intera
Tata je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 89957.aspx Sneijder novi igrac talijanskog Intera
Bravo odlican potez

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
i sta onda,da sam sad poceo navijati za barcu a ti za celsea od osnivanja kluba,kakve to ima veze,i otkud ti znas kad je ko poceo navijati za koji klub,da nisi vidovit,hajd da navijas za real ili milan od 97 nebi bilo cudno,vecina vas(99%)navija za celsea od dolaska ruskih mafijasanedzad je napisao/la:eno-barca je napisao/la:uhu sto nas ina ljubomornih na barcuNade je napisao/la:HeheKatalonce ne mogu ocima gledat
![]()

znaci covjek je pogodio i to bas u najbolniju tacku...[/quote]
neznam zasto uvijek govorite o tome kad je neko poceo navijati za barcu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.