Dok on zaradjuje milione, ti se krij iza tastature i dezuraj na forumu. Dobro ti ide!HankMoody je napisao/la: Da.
Sanjin Prcić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sanjin Prcić
e moj fedja, ovaj ti je hanko teski slucaj, vjeruj.
ako se vec i sam nisi uvjerio u privatnim porukama:-)
ne znam samo sta ce ako ga prcko opet prsne nekim klubom iz lige 5:-)
OK, hvala na savjetu.Federer17 je napisao/la:Dok on zaradjuje milione, ti se krij iza tastature i dezuraj na forumu. Dobro ti ide!HankMoody je napisao/la: Da.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Je li živ drug @fanatic. Vidim fino ide ovim "njegovim" igračima. Prcko, Vrana, Beg sveukupno 5 minuta odigrali do sada. Mislim, Begović OK, treba biti pozvan bez obzira na sve, ali ova 2 apsulutno ničim nisu impresionirali. Pogotovo Prcić, koji je odigrao jedino u Rennu nešto i malo u Strazburu.HankMoody je napisao/la:Novi uspjeh Prcka prc prc, nije ni na spisku igrača koji su pozvani za prvu utakmicu sezone, nastavi nas prskati prcko
Pročitao sam da Levante želi Radoju, koji je isto tako veznjak, pa bi popularni Prcko mogao i promijeniti klub do kraja prelaznog roka.
Ne pratiš temu, pa ti zbog toga nije jasno. Uglavnom, @Moody i @fanatic su 2 jarana koja se očima ne mogu. @Fanatic ima igrače koje "gura" u reprezentacija kao što su Prcić i Vrančić i onda nastane prepucavanje u zavisnosti od toga šta oni urade.Federer17 je napisao/la: Rijetko pisem ovdje, pa je vjerovatno i to jedan od razloga sto se nisam uvjerio. Iako, ove djetinjarije koje konstantno prosipa u vezi (ne)igranja pojedinih igraca su mi dovoljne da zakljucim o kakvom mentalnom sklopu se radi.
Zadnja izmjena: Mokes, dana/u 18 avg 2019, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Rijetko pisem ovdje, pa je vjerovatno i to jedan od razloga sto se nisam uvjerio. Iako, ove djetinjarije koje konstantno prosipa u vezi (ne)igranja pojedinih igraca su mi dovoljne da zakljucim o kakvom mentalnom sklopu se radi.babino je napisao/la:e moj fedja, ovaj ti je hanko teski slucaj, vjeruj.
Tip mi je ogadio Vrančića i Prcića za sva vremena, a stvarno sam mislio da je nemoguće da mrzim nekog reprezentativca svoje zemlje.Mokes je napisao/la:Je li živ drug @fanatic. Vidim fino ide ovim "njegovim" igračima. Prcko, Vrana, Beg sveukupno 5 minuta odigrali do sada. Mislim, Begović OK, treba biti pozvan bez obzira na sve, ali ova 2 apsulutno ničim nisu impresionirali. Pogotovo Prcić, koji je odigrao jedino u Rennu nešto i malo u Strazburu.HankMoody je napisao/la:Novi uspjeh Prcka prc prc, nije ni na spisku igrača koji su pozvani za prvu utakmicu sezone, nastavi nas prskati prcko
Pročitao sam da Levante želi Radoju, koji je isto tako veznjak, pa bi popularni Prcko mogao i promijeniti klub do kraja prelaznog roka.
Ne pratiš temu, pa ti zbog toga nije jasno. Uglavnom, @Moody i @fanatic su 2 jarana koja se očima ne mogu. @Fanatic ima igrače koje "gura" u reprezentacija kao što su Prcić i Vrančić i onda nastane prepucavanje u zavisnosti od toga šta oni urade.Federer17 je napisao/la: Rijetko pisem ovdje, pa je vjerovatno i to jedan od razloga sto se nisam uvjerio. Iako, ove djetinjarije koje konstantno prosipa u vezi (ne)igranja pojedinih igraca su mi dovoljne da zakljucim o kakvom mentalnom sklopu se radi.
Ma znam da se otprilike radi o tome. Ali, dopustiti da ti neki lijevi (anonimni) lik ogadi nekoga (ko ti nije ni najmanje kriv) do te mjere da ga (ocigledno) prezires, mi je za ne povjerovati.Mokes je napisao/la: Ne pratiš temu, pa ti zbog toga nije jasno. Uglavnom, @Moody i @fanatic su 2 jarana koja se očima ne mogu. @Fanatic ima igrače koje "gura" u reprezentacija kao što su Prcić i Vrančić i onda nastane prepucavanje u zavisnosti od toga šta oni urade.
Levante doveo Radoju, za Prcića više nema mjesta definitivno.
znaci ipak valenciaHankMoody je napisao/la:Levante doveo Radoju, za Prcića više nema mjesta definitivno.
ovo je malo nako radi reda da se prodrma ekipa a i prcic...tako To ide kada ekipu Stane i Prime puno golova onda se nesta mijenja kao za psihu...prcic tu nije nimalo kriv
"Prcić bi prema pisanju španskih medija karijeru mogao nastaviti u Real Zaragozi koja se takmiči u Segundi."

Poznata prica. E sto se nasmijah svaka ti dala.soko je napisao/la:ovo je malo nako radi reda da se prodrma ekipa a i prcic...tako To ide kada ekipu Stane i Prime puno golova onda se nesta mijenja kao za psihu...prcic tu nije nimalo kriv
I gramatiku nisi propustio apostrofirati.
Mene cudi samo da iako luta godinama, da luta po solidnim ekipama u ligama petice iako ocigledno nema kvaliteta za iste.
Najbolje bi mu bilo u nekom Turkiyesporu, tu bi imao bolji status u reprezentaciji
Najbolje bi mu bilo u nekom Turkiyesporu, tu bi imao bolji status u reprezentaciji
Kvalitetna men. agencija je postotka vrijedna ...totasef1 je napisao/la:Mene cudi samo da iako luta godinama, da luta po solidnim ekipama u ligama petice iako ocigledno nema kvaliteta za iste.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- ASD
- Kontakt:
Španci nisu glup narod, tamo se cijene neke stvari. 
Vratio se u Strassburg, ovaj put kupljen.
NIje lose za propalog igraca, kad vec nije imao kvalitet za Saudijsku Arabiju.
NIje lose za propalog igraca, kad vec nije imao kvalitet za Saudijsku Arabiju.
prc prc..DrFilgud je napisao/la:Vratio se u Strassburg, ovaj put kupljen.
sta mislis koliko ovih sto se vrte po repki moze samo mastati o ovakvim transferima:-)
Drugacije se to gleda u bh paralelnom svemirubabino je napisao/la:prc prc..DrFilgud je napisao/la:Vratio se u Strassburg, ovaj put kupljen.
sta mislis koliko ovih sto se vrte po repki moze samo mastati o ovakvim transferima:-)
Ovdje se ljudi ne zamaraju glupostima kao sto su cinjenice.
Odlican potez Sanjina.
80% reprezentacije moze samo sanjati da igra u Strasbourgu.
80% reprezentacije moze samo sanjati da igra u Strasbourgu.
Pametna odluka Prcića.
Šteta što ispadoše iz EL...ako se dobro sjećam.
Šteta što ispadoše iz EL...ako se dobro sjećam.