$ ? ? су првенствену паузу $ се % / ' за " првенства у & " & $ сусрет са & " гостовање $. $ су снаге са $ ' & су $ ? 1:0.
& су " " ? ? $ за & не знају 10 ? ?. " $ тога ' $ ', поготово % " $ по рангу ? ' " је " $ сезоне " " ' $ $ је " ? са " ' " ? $.
$ је $ у 17 ". $ " је " с ? стране, ? је ? " Папаза, ? ? % ? " $ у ". / ? за $ " је & $ у 70 ", ? је ? & је он снажно " са 25 ' $ & " ? у ? ауту.
Зоран & ? ?, " ' " на ? " " ? ": " /, $ ?, ? ", $ ", ? & $ " Стефана " те $ " са " је ? " са ", у & је " $ 13 ", " $.
& ?, " на "
У " ? & стартер " се $ ?. Он је " & сезоне / & ¥, $ " ? $ $ ? " се у " $ " $ $ $. " ? $ " се " " $ ". У " " ' ? је $ ново ?. " је о ? " " се " ? $ " " ? у " $ се ' ' % " постане " ? " " Сарајева.
$ "
" се 87 " $ је терен ' & $ " $ ". $ је $ $ " & ? старт ? ", ? је $ ? & $ ? " ' " на ? " ? се $ се $ о ' % $. ", " ? ?, ? је наступ " у сусрету са & $ & ".
? – ' 1:0
?: " 17,
$: СРЦ ''?'' у " Сарајеву,
$: 100,
$: Срђан ? (" Сарајево), ": ? / " Горан " (" Сарајево),
" ": & (?), -, ", " (').
?: $, ?, $, ?, $, ", ?, $, $, &, ". ? су %: ?, ", Папаз, ", %, ". Тренер: Зоран &.
': ?, ", ", -, %, ", Папаз, ", ", ?, Ђ. ". ? су %: ", $, ?, ", ", ?, ?, ", ", $. Тренер: $ $.
FK Slavija
Re: FK Slavija
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Vukelja i Nikolic nakon carki na treningu otisli iz Slavije. 

- alan_kardec
- Kontakt:
jbg, raspad sistema.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Neko mi rece da je Seslija otisao na Tajland ili tako nesta.
Jbg steta za Slaviju,ali rekao bih steta i za njegovu karijeru,koliko god da je finansijski jaka ponuda,a ne verujem da je nesta vrtoglavo ipak je trebao ganjati neki evropski klub pa makar i u drugoj ligi jer tesko da ce sa Tajlanda da uradi nesta znacajno.

Jbg steta za Slaviju,ali rekao bih steta i za njegovu karijeru,koliko god da je finansijski jaka ponuda,a ne verujem da je nesta vrtoglavo ipak je trebao ganjati neki evropski klub pa makar i u drugoj ligi jer tesko da ce sa Tajlanda da uradi nesta znacajno.

ma nije valjda tamo zaglavioDevil je napisao/la:Neko mi rece da je Seslija otisao na Tajland ili tako nesta.![]()
ma bjezi se samo sto dalje od lijepe nam bosnepabizo je napisao/la:ma nije valjda tamo zaglavioDevil je napisao/la:Neko mi rece da je Seslija otisao na Tajland ili tako nesta.![]()

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Najaca scena 76-77 minuta neki igrac Slavije se hrve za loptu s trojicom negdje oko sesnaesterca,potpuno prazna desna strana ali suigrac mu s brojem 7 dole stoji stavio ruke oko bedera i ne pomislja da se pokusa otvoriti,ubaciti ili bilo sta 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ide i Radovic,opet klinac,sto je jos veca nesreca Radonja izadje tek u sudijskoj.

edit:Jankovic,to je vec nesta.
edit 2:Sasvim ocekivano,znalo se da ce ovo desiti.

edit:Jankovic,to je vec nesta.

edit 2:Sasvim ocekivano,znalo se da ce ovo desiti.

Sloboda mora dobiti 1:0
igralo bi se dok ga ne zabije
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Nije sto Sloboda mora dobiti,nego sto Dominkovic mora ukenjati utakmicu,bilo bi cudo da to nije uradio.Grdan je napisao/la:Sloboda mora dobiti 1:0igralo bi se dok ga ne zabije
.

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pa cekaj , jesu 2 izmjene izvrsene u sudijskom, to je jos 1 min nadoknade
Pa cekaj ti,je li zelis da se vodis tom logikom ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Pa cekaj , jesu 2 izmjene izvrsene u sudijskom, to je jos 1 min nadoknade

Otkud onda 4 minute sudijske nadoknade u startu kada su bile 4 izmene,bez ijednog duzeg prekida,ulaska medicinske....

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Gledao sam od 6o i neke minute ... Ako je takoDevil je napisao/la:Pa cekaj ti,je li zelis da se vodis tom logikom ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Pa cekaj , jesu 2 izmjene izvrsene u sudijskom, to je jos 1 min nadoknade![]()
Otkud onda 4 minute sudijske nadoknade u startu kada su bile 4 izmene,bez ijednog duzeg prekida,ulaska medicinske....

Nogomet nikad gori,ja ne znam jel stid onih igrača???Nije trebalo biti nadoknade 4 minute,ali gol je regularan bio,kad je vec produzio 4 minute mogao je komotno pustiti i onu akciju,sto je i uradio,da je svirao odmah nakon 4 min,isto mu nitko ne bi prigovorio!!!
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????
meni je iskreno žao što je Slavija palo ovako nisko, a samo prije koju sezonu se borila za Europu i vrlo dobar fudbal prikazivali u Europi. neznam šta se desi pa padoše ovako.
Odkad su roknuli onog iz uprave Čarlamu,tako je i brod lagano počeo da tone .
Einigkeit und Recht und Freiheit
To mi je jos neko rekao pre nekoliko meseci,kad skontas i jeste tako,samo ne znam da li je on bio u upravi,ali da je bio u klubu jeste.domorocki je napisao/la:Odkad su roknuli onog iz uprave Čarlamu,tako je i brod lagano počeo da tone .

Ali jbg tada je u klubu bio i Kulina,koji jeste uzimao sebi,ali jbg dao je i Slaviji dosta,posle njega su dolazili mnogi koji su opet uzimali sebi ali Slaviji su dali veoma malo skoro nista.

Ma realno gledjuci Kulina Slaviji pravo fali. A i cijelo I Sarajevo je u krizi (Lukavica i taj dio koji i stoji iza kluba) ,pogledaj samo kosarkaski klub,i sve druge klubove. Raspad sistema,jer ocito love vese nema,jednostavno NEMA.
Bez obzira na sve,na redovne provokacije od onih pticica
,stvarno nebi volio da ispadnete iz lige,a realno gledajuci cudo bi se moralo desiti da uspijete izboriti opstanak.
Po meni jedina slamka spasa igrati na neku kartu povezivanja sa nekim ozbilnijim klubom iz Srbije,koji bi vam na posudbuda 4-5 kvalitetnih igraca na koje ne racuna ovu narednu polusezonu.
Drugi naci ne vidim da se mozete izvuci. A pitanje je koliko je sposoban trenutni menagmenz da dogovori suradnju i posudbu.
Ko vam je glavni covjek sada,direktor,sportski direktor?? ima li neki klub iz Srbije da ste u prijateljskim odnosima sa njima??
Bez obzira na sve,na redovne provokacije od onih pticica

Po meni jedina slamka spasa igrati na neku kartu povezivanja sa nekim ozbilnijim klubom iz Srbije,koji bi vam na posudbuda 4-5 kvalitetnih igraca na koje ne racuna ovu narednu polusezonu.
Drugi naci ne vidim da se mozete izvuci. A pitanje je koliko je sposoban trenutni menagmenz da dogovori suradnju i posudbu.
Ko vam je glavni covjek sada,direktor,sportski direktor?? ima li neki klub iz Srbije da ste u prijateljskim odnosima sa njima??
Ako se ne varam Gasanovic je predsednik kluba,ostale strukture stvarno ne znam.
Istocno Sarajevo je sportski podeljeno na dva dela ako sam dobro razumeo,pa Slaviju cini struktura SDS-a i njena "okolina",dok je SNSD na celu sa Stasom Kosarcem presao u KMF Tango od koga pravi respektabilnu ekipu,a pre toga su bili u Slaviji,i sada su ta dva kluba umesto da budu u nekoj nazovimo je koaliciji za ozdravljenje sporta u Istocnom Sarajevu oni se medjusobno ne podnose.
Lepo si primetio da su klubovi dosta prsli,pojedinacni se i dalje dobro drze,ali ekipni su na niskim granama,rekao bih da je najbolji sektor zenski odbojkaski klub koji se oslanja na svoje igracice a belezi dobre rezultate u ligi RS,tu je naravno i KMF Tango ali oni su tek krenuli sa radom.

Istocno Sarajevo je sportski podeljeno na dva dela ako sam dobro razumeo,pa Slaviju cini struktura SDS-a i njena "okolina",dok je SNSD na celu sa Stasom Kosarcem presao u KMF Tango od koga pravi respektabilnu ekipu,a pre toga su bili u Slaviji,i sada su ta dva kluba umesto da budu u nekoj nazovimo je koaliciji za ozdravljenje sporta u Istocnom Sarajevu oni se medjusobno ne podnose.

Lepo si primetio da su klubovi dosta prsli,pojedinacni se i dalje dobro drze,ali ekipni su na niskim granama,rekao bih da je najbolji sektor zenski odbojkaski klub koji se oslanja na svoje igracice a belezi dobre rezultate u ligi RS,tu je naravno i KMF Tango ali oni su tek krenuli sa radom.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.