Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- JamesJoyce
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Ae sad kao šlag na tortu izvuci statistiku penala kao najbolji segment u igriDzoni je napisao/la:34 tekme u Primeri
45 golova
16 asistencija
![]()
Jos da smo hamalska ekipa dje bi mu kraj bio.
U svim takmicenjima 53 utakmice
58 golova
22 asistencije
310 golova u bijelom dresu,samo je jos Raul ispred njeg.
Kakva mašina od covjeka.
Najbolji igrac svih vremena.

Dobra mu je statistika, sad ću ti ja dat jednu:
Preko 70% Krišćjanovih golova, tačnije 221 od 300+ golova u Realu su mu TAP-IN
- JamesJoyce
- Kontakt:
U kojem shizosvijetu je ovo bitno?Rajaz je napisao/la:Preko 70% Krišćjanovih golova, tačnije 221 od 300+ golova u Realu su mu TAP-IN
Mogu sve shvatiti, ali da neko pokusava na bilo kakav nacin omalovaziti Cristiana Ronalda, to mi je jos nejasno.

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
tap in se racuna onaj gol glavom protiv deportiva ove sezone sto je jel lagano, tap in je svaki gol nakon kornera ili prekida, tap in je kad ti neko ostavi loptu i ti opalis iz prve sa 60 metara, tap in je ona peta protiv raya vallecana. ukratko nije tap in samo zabiti sa pola metra.
Ne znam koliko je penala dao.
Prosvjetli nas.
btw koji mu ovo hattrick bijase veceras?
@Rajaz ko jos obraca paznju na te hamalske statistike?
Tap In
Nego kad smo vec kod hattricka:

Lijeva

desna

glavom
Kompletan igra,fudbalski Michael Jordan.
Prosvjetli nas.
btw koji mu ovo hattrick bijase veceras?
@Rajaz ko jos obraca paznju na te hamalske statistike?

Tap In

Nego kad smo vec kod hattricka:

Lijeva

desna

glavom
Kompletan igra,fudbalski Michael Jordan.
Dobar je Ronaldo.Nakon Modriča , Jamesa i Marcela sigurno najvažniji igrač Reala.Rajaz je napisao/la:Dobra mu je statistika, sad ću ti ja dat jednu:

Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 17 maj 2015, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kad se već potežemo statistikama jelJamesJoyce je napisao/la:U kojem shizosvijetu je ovo bitno?Rajaz je napisao/la:Preko 70% Krišćjanovih golova, tačnije 221 od 300+ golova u Realu su mu TAP-IN
Mogu sve shvatiti, ali da neko pokusava na bilo kakav nacin omalovaziti Cristiana Ronalda, to mi je jos nejasno.

Bitno je bitno, itekako je bitno. Gerd Muller bi bio ponosan na njega, nestvarni su goalpoacheri i jedan i drugi. Za najboljeg svih vremena potrebno je daleko DALEKO više od toga.
A gledaj ko se javlja i spominje omalovažavanje

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja i dalje ne mogu da se pomirim sa činjenicom da igrač Ronaldove reputacije ima jednu titulu prvaka Španije.
koliko pele ima tap in golova?
- JamesJoyce
- Kontakt:
Isusati, kako pricas, rekao bi covjek da govoris o Inzaghiju a ne Cristianu Ronaldu.Rajaz je napisao/la: Za najboljeg svih vremena potrebno je daleko DALEKO više od toga.
Ronaldo cijele karijere zabija s peterca. Gotovo.

Budala je svako onaj ko pokusava zapoceti raspravu sa navijacem Barce.
I nadji mi post gdje sam ja omalovazavao npr. Messija u smislu da poricem njegovo nogometno umijece i povijesnu reputaciju koju ima, ja odmah priznam sve sto zelis.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
ukaze se bas kad treba ,protiv ekipa iz vrha uvijek je igrac prevage ,zato real ima 4 boda od mogucih 18 protiv barce valencije i atleticaDzoni je napisao/la:34 tekme u Primeri
45 golova
16 asistencija
![]()
Jos da smo hamalska ekipa dje bi mu kraj bio.
U svim takmicenjima 53 utakmice
58 golova
22 asistencije
310 golova u bijelom dresu,samo je jos Raul ispred njeg.
Kakva mašina od covjeka.
Najbolji igrac svih vremena.

protiv juvea pogotvoo odigro je maestralno ,protiv valencije takodjer ,kad se odlucuje uvijek je odlucujuci faktor, pravi balon de oro

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Dva gola u dvomeču je elem malo...
Doduse za standarde koje je on nametnuo mozda i jest.
Doduse za standarde koje je on nametnuo mozda i jest.

Ovi njegovi fanovi bi sad najradije rekli da nije imao adekvatnu ispomoc - ali ih stid pomenuti trasfere Kake, Benzeme, Alonsa, DiMarie, Ozila, Coentraoa, Modrića, Isca, Balea, Jamesa, Kroosa i ostalihDonnie Darko je napisao/la:Ja i dalje ne mogu da se pomirim sa činjenicom da igrač Ronaldove reputacije ima jednu titulu prvaka Španije.

šta ces, jadan covjek nije kriv što mora živjeti u sjeni najveceg fudbalera svih vremena

Zabio savršeni hattrick. Iživio se u po' Barcelone. Rona dominatoru. Najbolji svih vremena. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zaboravio si da su mu dva puta dovodili najboljeg trenera na svijetu.let3 je napisao/la:Ovi njegovi fanovi bi sad najradije rekli da nije imao adekvatnu ispomoc - ali ih stid pomenuti trasfere Kake, Benzeme, Alonsa, DiMarie, Ozila, Coentraoa, Modrića, Isca, Balea, Jamesa, Kroosa i ostalihDonnie Darko je napisao/la:Ja i dalje ne mogu da se pomirim sa činjenicom da igrač Ronaldove reputacije ima jednu titulu prvaka Španije.
šta ces, jadan covjek nije kriv što mora živjeti u sjeni najveceg fudbalera svih vremena
Pa eo recimo onako na prvu se sjetim Milana i 2-0 kada niko nije mogao doći na red od tebe koliki si drek bacao po MessijuJamesJoyce je napisao/la:Isusati, kako pricas, rekao bi covjek da govoris o Inzaghiju a ne Cristianu Ronaldu.Rajaz je napisao/la: Za najboljeg svih vremena potrebno je daleko DALEKO više od toga.
Ronaldo cijele karijere zabija s peterca. Gotovo.![]()
Budala je svako onaj ko pokusava zapoceti raspravu sa navijacem Barce.
I nadji mi post gdje sam ja omalovazavao npr. Messija u smislu da poricem njegovo nogometno umijece i povijesnu reputaciju koju ima, ja odmah priznam sve sto zelis.

Sad možda ti to drugačije zoveš.
Ni ja ne vidim da sam negdje omalovažavao Krišćjana osim ako omalovažavati znači ne priznavati ga kao najboljeg svih vremena ili zvati ga goalpoacherom što definitivno jeste, pogotovo u ovoj zadnjoj sezoni za koju imam i priznanja @geoxa

Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 17 maj 2015, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
al evo veoma plitko razmisljanje, bez uvrede. i ove sezone real ima odlicnu ekipu ali mi iz tvog posta ne mozemo zakljuciti da su najveci i iskljucivi krivci bale i carlo. ako mislis drugacije, dokazi iako mislim da je to nemoguce.let3 je napisao/la:
Ovi njegovi fanovi bi sad najradije rekli da nije imao adekvatnu ispomoc - ali ih stid pomenuti trasfere Kake, Benzeme, Alonsa, DiMarie, Ozila, Coentraoa, Modrića, Isca, Balea, Jamesa, Kroosa i ostalih
prosle sezone je takodjer carlo zayebao ( ipak real ima trenera koji svakih 6 godina osvaja titulu), sezonu ranije zadnja murinjova sezone gdje JEDINO za ronalda mozes reci da je igrao odlicno, citav tim je bio u qrcu, te afere u klubu sa murinjom i casillasom.
prije toga je real osvojio titulu samo zahvaljujuci ronaldu.
mislim da onda ronaldo treba zabijati 60 golova samo u ligi, barci i atleticu umjesto 15 trebao je zabiti 30 a naravno bale, carlo i ostali ce cekati da pehar sam dodje u ruke.

Ronaldo u zadnje 3 sezone ima daleko najjacu ekipu iza sebe.Toliko je jaka ekipa Reala da čovjek 95% utakmica može igrati na rubu offsajda i tako trpati nemilice jer ce vec neko drugi napraviti višak i stvoriti mu zicer.Problemi nastaju kada igraju protiv ekipa koje imaju odlicne destruktivce i vrhunski stoje u svim linijama , tada u sustini dolazi do izrazaja limitiranost Ronalda na malom prostoru i mogucnost da kada je najvažnije povuce prvi.Nedopustivo da igrac koji vazi za jednog od najboljih na Svijetu se igra zmire 90 minuta u utakmici polufinala LP.
Nemoj tako, nije bilo Lukice. Lukica je glavni igrač Reala.JoeBleck je napisao/la:Ronaldo u zadnje 3 sezone ima daleko najjacu ekipu iza sebe.Toliko je jaka ekipa Reala da čovjek 95% utakmica može igrati na rubu offsajda i tako trpati nemilice jer ce vec neko drugi napraviti višak i stvoriti mu zicer.Problemi nastaju kada igraju protiv ekipa koje imaju odlicne destruktivce i vrhunski stoje u svim linijama , tada u sustini dolazi do izrazaja limitiranost Ronalda na malom prostoru i mogucnost da kada je najvažnije povuce prvi.Nedopustivo da igrac koji vazi za jednog od najboljih na Svijetu se igra zmire 90 minuta u utakmici polufinala LP.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.