Što bi bio dan žalosti kad naš mladi kapetan McEachran odrađuje bivšu Arsenalovku?GunnerS je napisao/la:Ne, nije al' izgleda da u Chelsea-u jest
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Re: Arsenal
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- majestic24
- Kontakt:
Pa vi ionako samo otpadke kupite. To je Wilshire izyebo i sad dao ovom vasem da je "pronosa" malo
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Pa vi ionako samo otpadke kupite. To je Wilshire izyebo i sad dao ovom vasem da je "pronosa" malo
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Samba
Hazard
Falkao
Hazard
Falkao
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Hajd ti to al Giggs bi i punicuGunnerS je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Pa vi ionako samo otpadke kupite. To je Wilshire izyebo i sad dao ovom vasem da je "pronosa" malo![]()
![]()
Chelsea F.C.
Nevjerovatno koje gluposti, Jack trenutno ni nema djevojku koliko znam. Ovaj lik vas džaba samo loži, viditi da nije dobar. 
majestic24 je napisao/la:Pa vi ionako samo otpadke kupite. To je Wilshire izyebo i sad dao ovom vasem da je "pronosa" malo
Go Gunners!
- Arsenalisation
- Kontakt:
Jimmy from the hood je napisao/la:Samba
Hazard
Falkao
jos jednog iskusnijeg dmf-a da moze pokrit Songa...ima onaj takodje u Lille-u ja msm Mavuba,po meni taman ono sto trazimo...
Samba-oko 10
Hazard-25
Falcao-25
=60 miliona...40 imamo budzeta prodamo 3-4 igraca i nabrat ce se 20-ak miliona...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- CollegeGunner
- Kontakt:
Hazarda sigurno necemo dovesti. Umjesto njega dolazi Gervinho, koji je ionako trenutno bolje rijesenje.
Nego, jel' neko gledao ovog Williana? Mene bas ne raduje njegov moguci dolazak, al iskreno nisam ga skoro nikako ni gledao.
Ako nista, otice Denilson. 
Nego, jel' neko gledao ovog Williana? Mene bas ne raduje njegov moguci dolazak, al iskreno nisam ga skoro nikako ni gledao.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Zašto je to toliko sigurno ?!CollegeGunner je napisao/la:Hazarda sigurno necemo dovesti.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Iz vise razloga:GunnerS je napisao/la:Zašto je to toliko sigurno ?!CollegeGunner je napisao/la:Hazarda sigurno necemo dovesti.
1. On je izjavio da zeli igrati Ligu Prvaka sa Lille-om.
2. Ukoliko bi ga stvarno prodao Lille bi trazio oko 25-30m za njega, a AW to sigurno nece platiti.
3. Transfer Gervinha je skoro pa gotov, a cisto sumnjam da cemo dovesti obojicu.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Lille da ih proda obojicu ispao bi u drugu ligu još im Rami otišao jbtCollegeGunner je napisao/la:Iz vise razloga:GunnerS je napisao/la:Zašto je to toliko sigurno ?!CollegeGunner je napisao/la:Hazarda sigurno necemo dovesti.
2. Ukoliko bi ga stvarno prodao Lille bi trazio oko 25-30m za njega, a AW to sigurno nece platiti.
3. Transfer Gervinha je skoro pa gotov, a cisto sumnjam da cemo dovesti obojicu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Hazard najvjerovatnije ostaje jos jednu sezonu. Gervinho 100% ide. Pored Ramia otisao je i Cabaye, a ne bi me cudilo da ih jos napuste Sow, Debuchy,... Inace, Lille je uvijek brzo prodavao sve kvaliteno sto su imali i to uglavnom Lyonu ( Kader Keita, Makoun, Bodmer,... ). Sada su bar prestali pojacavati konkurente. Upravo su odbili prodati Gervinha PSG-u.LBJ MVP je napisao/la: Lille da ih proda obojicu ispao bi u drugu ligu još im Rami otišao jbt
PSG će i onako biti dominantan sljedećih sezona u Francuskoj jedino da Lyon ne nađe kakvog normalnog treneraCollegeGunner je napisao/la:Hazard najvjerovatnije ostaje jos jednu sezonu. Gervinho 100% ide. Pored Ramia otisao je i Cabaye, a ne bi me cudilo da ih jos napuste Sow, Debuchy,... Inace, Lille je uvijek brzo prodavao sve kvaliteno sto su imali i to uglavnom Lyonu ( Kader Keita, Makoun, Bodmer,... ). Sada su bar prestali pojacavati konkurente. Upravo su odbili prodati Gervinha PSG-u.LBJ MVP je napisao/la: Lille da ih proda obojicu ispao bi u drugu ligu još im Rami otišao jbt
Gervinho je strašno pojačanje za Arsenal dodaće ga u ovako sjajan napad Nasri lijevo,Gervinho desno i RVP sredina
No opet ostaje problem odbrane gdje zapravo treba samo jedan prgav igrač uz Vermalena Djorou je kvalitetan da bude zamjena u ozbiljnoj ekipi i najveći problem je kapiten totalno je besmisleno da Cesc bude kapiten,ali eto to je do Wengera
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Kad smo vec kod toga, novi trener Lyona ce najvjerovatnije biti bivsi igrac Arsenala - Remi Garde.LBJ MVP je napisao/la: PSG će i onako biti dominantan sljedećih sezona u Francuskoj jedino da Lyon ne nađe kakvog normalnog trenera
Gervinho je strašno pojačanje za Arsenal dodaće ga u ovako sjajan napad Nasri lijevo,Gervinho desno i RVP sredina![]()
No opet ostaje problem odbrane gdje zapravo treba samo jedan prgav igrač uz Vermalena Djorou je kvalitetan da bude zamjena u ozbiljnoj ekipi i najveći problem je kapiten totalno je besmisleno da Cesc bude kapiten,ali eto to je do Wengera

Odbrana ce biti pojacanu. Najvjerovatnije sa Sambom ili Cahillom. Nadam se da ce doci ovaj prvi, jer Cahilla ne bi nikako zelio vidjeti u Arsenalu, pogotov ne za cijenu od 17 miliona funti.
A kapiten nije problem, jer je Cesc uvijek svim srcem igrao za Arsenal.
1. Jel' mu bolje igrat sa Arsenalom ili LIllom ?!CollegeGunner je napisao/la:Iz vise razloga:GunnerS je napisao/la:Zašto je to toliko sigurno ?!CollegeGunner je napisao/la:Hazarda sigurno necemo dovesti.
2. Mislim da je Wenger postigao usmeni dogovor sa njim i mislim da mu brzo ističe ugovor ( ako se ne varam, može bit 2 godine ) pa ta cijena neće biti toliko visoka
3. Gervinho koliko i ja vidim 99% dolazi al bilo bi lijepo imati i Hazarda jer onda bi imali 4 perfektna krila ( Theo, Hazard desno i Andrej ( ako se ne proda ) i Gervinho lijevo )
- majestic24
- Kontakt:
gUNNERS a gdje ti je nasri u tim ssavrsenim krilima??? Nije valjda da ga se vec odricete???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ma jok, Njega ja uvjek smještam u sredinu zajedno sa Cescom, jer je meni bolji kao kreator ili 10-tka iza napdača al et... 
- majestic24
- Kontakt:
ma svrstaj ti njega u momcad Manchester Uniteda...tu ce mu biti najboljeGunnerS je napisao/la:Ma jok, Njega ja uvjek smještam u sredinu zajedno sa Cescom, jer je meni bolji kao kreator ili 10-tka iza napdača al et...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.