NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ja neznam jel se vi sprdate sa milanovicem ili mislite ozbiljno.po meni njemu treba dobar strucnjak i da od njega napravi igracinu.momak ima dobar dribling i ima vremena za napredak.jos samo mu onu sebicnost izbacit iz glave i mogao bi on biti ekstra dobar igrac.isto tako steta je velika za jahica sto ga trener puno mijenja tako da nema kontinuiteta u igri.mislim da bi on od sledece polusezone morao naci svoje mjesto u prvoj postavi..
i isto tako ovo ce biti prelazni rok gdje ce mo vrlo malo trgovati
i isto tako ovo ce biti prelazni rok gdje ce mo vrlo malo trgovati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo kuntic malo pojasnio situaciju u klubu i objasnio koliki je budzet i koji je cilj
jarane kunta ja znam da mi necemo ispasti i to svi znamo ali necemo da budemo na ovom mjestu gdje smo sad....iskreno ja bi novog al dobrog trenera tipa odovic ninkovic capljic jagodic,a ako nasi nemogu dovesti provjereno trenersko ime bolje da ostane kunta...i neka nam je bog napomoci.ja mislim da gore nemoze
jarane kunta ja znam da mi necemo ispasti i to svi znamo ali necemo da budemo na ovom mjestu gdje smo sad....iskreno ja bi novog al dobrog trenera tipa odovic ninkovic capljic jagodic,a ako nasi nemogu dovesti provjereno trenersko ime bolje da ostane kunta...i neka nam je bog napomoci.ja mislim da gore nemoze
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
E jbg astra ti bi Vladu u po sezone da klepis,.e nece da moze
Vi igrate posteno a takvi ce tesko do Evrope

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kuntic-n ... asti/92721" onclick="window.open(this.href);return false;
DOK SVI PISETE "ISTINE" PO FORUMU PRAVIM NAVIJACIMA CISTA DESETKA!!! OD PRAVIH NAVIJACA (zna se kojis su) I DALJE STOJI PORUKA "SAMO HRABRO" RD 07 a ko nam zlo mislio o kur** nam visio
DOK SVI PISETE "ISTINE" PO FORUMU PRAVIM NAVIJACIMA CISTA DESETKA!!! OD PRAVIH NAVIJACA (zna se kojis su) I DALJE STOJI PORUKA "SAMO HRABRO" RD 07 a ko nam zlo mislio o kur** nam visio

neka izborit se posteno do evrope pa bar ne sramotit drzavu, da nebi krao ko zeljo pa pusa po sloveniji...... samo sabur polako ce doc sve.....sada se radi infrastruktura, evropa neka saceka!!chily-rz je napisao/la:E jbg astra ti bi Vladu u po sezone da klepis,.e nece da moze![]()
Naravno,Kuntić vjesto trazi alibi za lose rezultate,hvata se za budzet.Samo kako većina klubova iznad nas ima budzet ne samo kao mi,već upola manji a ekipe dobro kotiraju na ljestvici.Do čega je to,naravno,Kuntić nije kalibra Čapljića,Jagodića,trenera Leotara.......Stojnića....
ma znam da je nemoguce ali gotivim ga pravo i volio bi da nam on u nekoj blizoj buducnosti bude trener..kad pogledam sada celik vidim jedan puno ozbiljniji klub koji ima i glavu i rep a kad se sjetim kako ste bili nahebali sa istucima glavasima gavranima.....cirkus biochily-rz je napisao/la:E jbg astra ti bi Vladu u po sezone da klepis,.e nece da moze![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Druže može puno gore..Može do Druge Sjever..astra1922 je napisao/la:evo kuntic malo pojasnio situaciju u klubu i objasnio koliki je budzet i koji je cilj

OFK Gradina Srebrenik
Sta trazi alibi covjek lijepo kaze da je kriv za neke utakmice, te nastavlja da smo u 6-7 utakmica nesretno izgubili sto je i istina od toga tri utakmice po penal i to sve sa duplo manjim budzetom od predhodni trenera, a osvoji samo 3 boda manje......vatreni je napisao/la:Naravno,Kuntić vjesto trazi alibi za lose rezultate,hvata se za budzet.Samo kako većina klubova iznad nas ima budzet ne samo kao mi,već upola manji a ekipe dobro kotiraju na ljestvici.Do čega je to,naravno,Kuntić nije kalibra Čapljića,Jagodića,trenera Leotara.......Stojnića....
Po meni ovdje malo upravo skripi sto ne napravi neku presicu i javno kazu jesul zadovoljni ili ne, koja su njihova ocekivanja i sta im je cilj u buducnosti, mislim da je cilj ocigledan al opet je drugacije kad to neko javno kaze.... al opet ih u neku ruku i razumije kad procitam postove nekih ljudi
nismo se mi razumjeli ali ne raspravlja mi se.vidim ti zvijezdu poredis sa gradinom,mislim bez ponizavanja to se nemoze porediti.zvijezda funkcionise bez ikakvih dugovanja sve je po ps-u to ti moze potvrditi i proslogodisnja licenca za nastup u evropi gdje smo je medu prvim klubovima dobili.i kada sam rekao da nemoze gore imislio sam da sledeca sezona sigurno nemoze biti gora od ove bar po bodovima i u to ce se svi i uvjeriti...neka se samo radi a bice akobogda vremena i za velika i skupa pojacanja a i evropuBrcko87 je napisao/la:Druže može puno gore..Može do Druge Sjever..astra1922 je napisao/la:evo kuntic malo pojasnio situaciju u klubu i objasnio koliki je budzet i koji je cilj
jarane kunta ja znam da mi necemo ispasti i to svi znamo ali necemo da budemo na ovom mjestu gdje smo sad....iskreno ja bi novog al dobrog trenera tipa odovic ninkovic capljic jagodic,a ako nasi nemogu dovesti provjereno trenersko ime bolje da ostane kunta...i neka nam je bog napomoci.ja mislim da gore nemozePogledaj Gradinu od PL ima da dodje do 2LigeFBiH
..Trebate bit zadovojni,neznam čemu nezadovojstvo...Trebate bit malo relani i pogledat gdje je mjesto Zvijezdi..dal je to sami vrh PL...Uz to pogledajte veličinu gradova iz koji dolaze ostale ekipe,budžet ekipa..Vi trebate da slavite rezultate svog kluba a vi suprotno..Čisto Bosanski..
I pogledaj gdje ste bili prije nekoliko godina,koju ste ligu igrali pa ćeš vidit da može puno puno gore..
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jedno je sigurno a to je da cemo sledecu polusezonu biti jaci za 4 provjerena igraca!Napokon nesto konkretno i kvalitetno a ne kao do sada!Kako cujem danas setorica dobili papire Smajic golman, Kojic itd. za ostala imena valjda se sutra sazna!
-
- Kontakt:
Vezni red moramo pojacati pod hitno sa 3 kvalitetna igraca (2 krilna i 1 razigravac) i jednog ili dvojicu napadaca.Iako imamo petu najslabiju odbranu lige,to je vise rezultat sto nismo imali igre pa su protivnici cesto bili pred nasim golom i vrsili stalne napade pred nasim golom.
Neko je vec napisao da su slobodne papire dobili Smajic i Kojic koji nisu i nista pokazali i to je ispravan potez,ali ima jos njih koji nisu za Zvijezde.
Neko je vec napisao da su slobodne papire dobili Smajic i Kojic koji nisu i nista pokazali i to je ispravan potez,ali ima jos njih koji nisu za Zvijezde.
vidjecemo bice zanimljivo,valjda nasi ne otpuste 5-6 igraca i mozda 2-3 odu sami i onda smo opet nayebali.
evo sad citam sarajevo otpustilo 5 igraca medu kojima krpic koji je trebao nama doci i ,,veliko,, njihovo pojacanje karamatic znaci bice slobodnih igraca koje cemo moci priustiti samo treba dobro odabrati.ta dva igraca bi se puno bolje mogli adaptirati kod nas nego u sarajevo
evo sad citam sarajevo otpustilo 5 igraca medu kojima krpic koji je trebao nama doci i ,,veliko,, njihovo pojacanje karamatic znaci bice slobodnih igraca koje cemo moci priustiti samo treba dobro odabrati.ta dva igraca bi se puno bolje mogli adaptirati kod nas nego u sarajevo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Radovi i na tribinama poceli !!!
Koji,jel to postavljaju krov.Kvota je napisao/la:Radovi i na tribinama poceli !!!
Poceli su radit nazide da se prvo stolarija ubaci iz razloga da se moze i po losem vremenu raditi, a izolacija kako sam vidio je uradjena povis restorana!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Može netko napraviti kakve slike, unutrašnjost, iza tribine i to?
Inače mi se tribina, gledana s terena, ne sviđa estetski, ali ogroman naklon klubu za strašan posao koji radi po pitanju infrastrukture.
Inače mi se tribina, gledana s terena, ne sviđa estetski, ali ogroman naklon klubu za strašan posao koji radi po pitanju infrastrukture.
Hayley <3
što što je zelena jel? šalim sebadblueboylivno je napisao/la:Može netko napraviti kakve slike, unutrašnjost, iza tribine i to?

-
- Kontakt:
Neko je napisao da bi se danas trebalo znat koja su to 6-orica igraca dobila slobodne papire, pa ako se zna moze li neko napisati??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.