FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2015, 15:08

joker90 je napisao/la:Je li taj mali Kobiljar stvarno takva masina kao sto raja prica? Na kojeg naseg igraca najvise podsjeca igrom, tj stilom igre?
Na Suljica najvise baca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 25 jun 2015, 15:12

@Livno, nismo bas u najboljim odnosima sa Mamicima. Mislim nije da nismo ali mislim da on nece pojacati konkurenta Sirokog i Zrinjskog jer tamo salje svoje igrace na posudbe. Split je ako se ne varam igrao finale kupa ili?

Barbaric ima iskustva u LP ali slazem se da nam treba iskusniji.

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 25 jun 2015, 15:14

Ima bolji sut od sejtana pa rekao bih i tehniku. Mogao bi biti zvjer 1 na 1. Brzinu, dao bi prednost sejtanu, ali polako jer treba Rikiju sezona da sazrije takticki. Ako bi on i Andjusic skupili 7,8 tekmi za ovu sezonu mislim da bi bilo dovoljno. Da, mozda baca najvise na sad na sejtana.
Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 25 jun 2015, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Numquam Desistemus!

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 25 jun 2015, 15:15

badblueboylivno je napisao/la:
pitar079 je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Barbarić za europsko Sarajevo, zanimljivo.
Sigurno si ga pratio. Kakav je?
Da je ozbiljnija kvaliteta, utopio bi ga Mamić negdje za lijepe pare, a on je prebačen u filijalu pa džaba otišao u Sturm, a onda se ubrzo, isto bez ikakve naknade, transferirao u Split, sedmoplasiranu ekipu lige.

Obzirom je to najdeficitarnija pozicija u ekipi Sarajeva, taj klub se - kad uzmeš u obzir reputaciju, financijsko stanje i ambicije kluba - ne bi smio pojačavati igračima tog kalibra. Ako se već išlo na HNL i Dinamo, moglo se kod Dinama raspitati za Sigalija ili Taravela, strance od kojih jedan sigurno gubi mjesto u prvih 11 Mamićeve prćije, a koji bi za fine pare sigurno prešao u Sarajevo ili pak kod Rijeke za Špikića koji je as, a koji je bezveze iz Širokog otišao na sjeverni Jadran i u nepovrat bacio godinu dana.
špikić je već poslan natrag u široki na posudbu za ovu sezonu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2015, 15:22

Ex1t je napisao/la:Ima bolji sut od sejtana pa rekao bih i tehniku. Mogao bi biti zvjer 1 na 1. Brzinu, dao bi prednost sejtanu, ali polako jer treba Rikiju sezona da sazrije takticki. Ako bi on i Andjusic skupili 7,8 tekmi za ovu sezonu mislim da bi bilo dovoljno. Da, mozda baca najvise na sad na sejtana.
suljic je bio klasicno krilo ,koliko sam skontao ovaj je ipak vise kao vezni ofanzivni

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 25 jun 2015, 15:41

Niko ga nije gledao osim na treningu. Ne kontam kako moze bilo ko sta reci za njega?!?!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 jun 2015, 15:48

http://www.transfermarkt.co.uk/veljko-s ... ler/190268
Evo da nesto bacim iz ''moje'' lige. Mali je talenat veliki, mogli bismo ga dovesti na posudbu mozda. Znam da ce vecina reci da nam nije potreban i da nemamo budJeta, al' eto dok nedodje stoper da glodamo malo :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jun 2015, 15:53

pitar079 je napisao/la:Niko ga nije gledao osim na treningu. Ne kontam kako moze bilo ko sta reci za njega?!?!
Evo i ja kontam,nije momak tekme odigrao za nas..vec se uporedjuje sa momcima koji su odigrali dobar br tekmi za Sarajevo..i onda ako momak slucajno ne opravda sve ovo bice Ibrakovic kloc,fula,promasaj.. :roll: :roll:
Moramo racunati na to da ne mjenjamo previse ekipu ljudi..takodjer svidjelo mi se kako Dzeno radi s momcima,nema tog igraca koji nece ginuti za njega jer je regularan,kakvi crni propali Nikolici kakvi bakraci.,.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 25 jun 2015, 16:02

Sta to cujem da tatko nece igrati sad protiv lecha jer ima karton iz meca protiv borusije?, onda nam ne gine berberovic :facepalm:
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 25 jun 2015, 16:03, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 jun 2015, 16:02

sarajlija je napisao/la:Sta to cujem da tatko nece igrati sad protiv lecha jer ima karton iz meca protiv borusije?, znali neko ko ce umjesto njega igrati?
Ovaj što ga dovedu :rol:
U novi boj ...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2015, 16:06

ElCartel11 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/veljko-s ... ler/190268
Evo da nesto bacim iz ''moje'' lige. Mali je talenat veliki, mogli bismo ga dovesti na posudbu mozda. Znam da ce vecina reci da nam nije potreban i da nemamo budJeta, al' eto dok nedodje stoper da glodamo malo :mrgreen:
meni se mnogo svidja Horic , sjecam se jedne utakmice na kosevu 0-0 s celikom stavio saida u djep nije mu dao primiti lopte tad je igrao zadnjeg veznog ,mislim da u sloveniji igra stopera jako dobar igrac

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 25 jun 2015, 16:07

joker90 je napisao/la:Je li taj mali Kobiljar stvarno takva masina kao sto raja prica? Na kojeg naseg igraca najvise podsjeca igrom, tj stilom igre?
Ma pusti ove sto lupaju, kakav crni Suljic, kakavi bakraci...Suljic je za ovog malog smijesan igracic.

Svega mi na svijetu Riki na Messi-ja najvise baca, lijepi mu se lopta za nogu i ode, ne mozes ga uhvatiti.
Pa Semjon Milosevic prvi put kad ga je vidio kaze odma sam pomislio kako baca stilom na Lionela.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 jun 2015, 16:12

Ma Riki all the way ! Odmah sam na pocetku rekao da ce biti nesto od njega.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jun 2015, 16:15

kinosvra je napisao/la:
Ma pusti ove sto lupaju, kakav crni Suljic, kakavi bakraci...Suljic je za ovog malog smijesan igracic.

Svega mi na svijetu Riki na Messi-ja najvise baca, lijepi mu se lopta za nogu i ode, ne mozes ga uhvatiti.
Pa Semjon Milosevic prvi put kad ga je vidio kaze odma sam pomislio kako baca stilom na Lionela.
E jedva cekam da vidim Lionela sa Koseva na djelu! :D Nadam se da ce dobiti priliku ove sezone da pokaze sta zna ako je takav potencijal, bar u kupu ili nekim laksim domacim tekmama.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 jun 2015, 16:15

Faruk zidan ima naj friskije informacije hocel se sta dovest. Ja bi bio prezadovoljan ako mehmed baci 75 % igre iz nk mamic.

Dzeno izjavi da ne racuna na ostrog i plakala i da cemo kupit golmana delacovi kvaliteta ako murinjo nebude pustijo delaca kod nas na posudbu :pray:

Iz pouzdani izvora koji su samo meni poznati dovodimo Pique i messija u paketu :mrgreen:

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 25 jun 2015, 16:17

bordobijeli je napisao/la:
meni se mnogo svidja Horic , sjecam se jedne utakmice na kosevu 0-0 s celikom stavio saida u djep nije mu dao primiti lopte tad je igrao zadnjeg veznog ,mislim da u sloveniji igra stopera jako dobar igrac

Horić produžio ugovor sa Čelikom.
Evo ne znam..

senad82
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la senad82 » 25 jun 2015, 16:29

ZaLe98 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:

Horić produžio ugovor sa Čelikom.
Kojim Čelikom? :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jun 2015, 16:31

Kakav crni Celik,Horic je u Sloveniji jedan od najboljih igraca lige.Nije lud da se vrati u Celik.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 jun 2015, 16:37

MCMXLVI je napisao/la:Ma Riki all the way ! Odmah sam na pocetku rekao da ce biti nesto od njega.
jel' ga to paziš gdje ti je zemljak :mrgreen: šalu na stranu, ja ono što sam gledao na klipovima je bilo dobro, ali me nije nešto impresionirao s obzirom da vidim da su podavno snimani oni klipovi i da je ono sve na amaterskom nekom nivou. vidjećemo...
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 jun 2015, 16:37

Inace igrac Basela. Ne znam sta ce nam na posudbi..haj da je neki jaci, stariji, bolji igrac..ali ovaj :/

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.