jest valamiky_hz je napisao/la:Odmor je sad 12 dana taman da se opet baterije napune,i da se municija napuniLos_Blanos2 je napisao/la:Ispucali se

Imali Pajkana dominacije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
jest valamiky_hz je napisao/la:Odmor je sad 12 dana taman da se opet baterije napune,i da se municija napuniLos_Blanos2 je napisao/la:Ispucali se
to me i zivcira , mislim na ovo kruzenje , umjesto da pucaju sto vise na gol oni kruze i to se ponavlja iz godine u godinu , prvo chelsea , pa inter , sada bilbao , naravno opet ce neka ekipa u LP tako dodji i igrati , valjda ce Guardiola skuziti da se mora vise pucati , a manje kruziti .vuvu_zzz je napisao/la:da, samo bunker i disciplinovani pristup zaustavlja Barcu, onda vi mozete kruziti oko 16 metara koliko hocete
Nažalost, ovo je istinavuvu_zzz je napisao/la:da, samo bunker i disciplinovani pristup zaustavlja Barcu, onda vi mozete kruziti oko 16 metara koliko hocete
Pa ne može ni šut buraz kad se se oni odlicno sabili u sredini, a pustili bokove da tamo landaraju Alves i Maxwell...pokušali su Xavi i Iniesta i Messi kasnije šuteve ali sve je to odmah izblokirano...nema ništa od šuta jer su ih tu i cekali...ovo je njihov trener pametno uradio, natjerao je Barsu da igraju ono što najviše mrze i gdje je najmanje ucinkovita, da igraju ko englezi po stranama i na centaršut jer znaju da je ekipa limitirana sa visinom i da nema ko skociti ...pa šta misliš zašto Barsa izvodi onako kornere uvijek?? znaju da nema ništa od centaršuteva...pa njihova 4 vezna nisu uopšte prelazili na polovicu Barse vec su na 30 metara od svog gola SVJEŽI i odmorni (jer su daleko manje trcali i umarali se od barsinih veznjaka) docekivali barsine koji su se bili vec dobro potrošili...plus što su im iza leđa još 4 odbrambena igraca, koji koriguju svaki kiks...Iniesta ili Messi prođu dvojicu ali treci ga ceka i tu je kapak.Furymaker je napisao/la:to me i zivcira , mislim na ovo kruzenje , umjesto da pucaju sto vise na gol oni kruze i to se ponavlja iz godine u godinu , prvo chelsea , pa inter , sada bilbao , naravno opet ce neka ekipa u LP tako dodji i igrati , valjda ce Guardiola skuziti da se mora vise pucati , a manje kruziti .vuvu_zzz je napisao/la:da, samo bunker i disciplinovani pristup zaustavlja Barcu, onda vi mozete kruziti oko 16 metara koliko hocete
Portillo je napisao/la:Joj koji papci (da prostite na izrazu), jedna losa utakmica i odmah Pep vaki, Krkman naki, Iniesta kruzi ovo ono... manite toga, Barca je veceras igrala sa 30% snage i takva nadigrala Athletic koji od svih timova Primere najvise respektuje Copa del Rey. Da ste ovo igrali sa barem 70% svojih mogucnosti lagano bi ih dobili. Ali i povrh toga, drago mi je zbog nule
Covjek te nafali, a ti ovako njemuRomariooo je napisao/la:Portillo je napisao/la:Joj koji papci (da prostite na izrazu), jedna losa utakmica i odmah Pep vaki, Krkman naki, Iniesta kruzi ovo ono... manite toga, Barca je veceras igrala sa 30% snage i takva nadigrala Athletic koji od svih timova Primere najvise respektuje Copa del Rey. Da ste ovo igrali sa barem 70% svojih mogucnosti lagano bi ih dobili. Ali i povrh toga, drago mi je zbog nule
Naravno da respektujemo i postujemo nase momke, nakon one petarde vama mogu sve do kraja sezone pogubi, s vama nerijeseno nek bude, opet ce nam biti kraljevi
Nigdje veze...cuj 30% a Barsa citavu tekmu napadala samo što se Bilbao pametno branio 90 minuta i odbranio.Portillo je napisao/la:Joj koji papci (da prostite na izrazu), jedna losa utakmica i odmah Pep vaki, Krkman naki, Iniesta kruzi ovo ono... manite toga, Barca je veceras igrala sa 30% snage i takva nadigrala Athletic koji od svih timova Primere najvise respektuje Copa del Rey. Da ste ovo igrali sa barem 70% svojih mogucnosti lagano bi ih dobili. Ali i povrh toga, drago mi je zbog nule
Koji bukvalac.Mandrak je napisao/la:Nigdje veze...cuj 30% a Barsa citavu tekmu napadala samo što se Bilbao pametno branio 90 minuta i odbranio.Portillo je napisao/la:Joj koji papci (da prostite na izrazu), jedna losa utakmica i odmah Pep vaki, Krkman naki, Iniesta kruzi ovo ono... manite toga, Barca je veceras igrala sa 30% snage i takva nadigrala Athletic koji od svih timova Primere najvise respektuje Copa del Rey. Da ste ovo igrali sa barem 70% svojih mogucnosti lagano bi ih dobili. Ali i povrh toga, drago mi je zbog nule
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.